Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni? (tudásbázis)
én úgy szoktam, főleg, hogy most teázok, hogy felébredek 3 körül pisilni, akkor veszem be a letroxomat. kelés 5kor, kikómázok a konyhába, megcsinálom a csalán/dió teát, hagyom állni, bedobom, közben megcsinálom a női teát :D
sztem akkor kevésbé hat, esetleg próbáld meg te is hajnalban bevenni Vikucka :)
Én is elkezdtem a cickát inni, de lekellett álnom,mert abban ösztrogén szerű hormon van, és nekem meg rohadt magas az ösztro szintem alapból is....
nem tudom,mi lesz,ha a closti sem segít.....bízom benne, hogy segít....de most bezzeg nem akar megjönni....most jöjjön 19 napra basszus!!!!holnap lenne a 19.nap:PPP
Nekem képzeljétek el, hogy a ciklus 30. napja körül volt peteérésem. Akkor is, amikor az első babánk fogant, akit ugye elveszitettünk. Nekem is nézte az orvos a 3. napi progiszintet, meg a 21. napi progiszintet, és ugye a 21. napon azt mutatta, hogy nincs semmi. Persze, mert minden 3.-4. hónapban átcsúszik a 30. napra. Ezért van az, hogy minden 3. v. 4. hónapban a mensim késik 1 hetet.
De szoritok lányok, hogy nektek is mielőbb kopogtasson a gólya :)
akkor most annak szorítok, hogy jöjjön meg :P
én meg elkezdtem teákat inni, ennyi erővel kipróbálhatom már azt is :D egyik reggel csalánteát kell inni, másik reggel diófalevél teát. meg emellett 7 fűből álló teakeveréket iszok 2x egy nap. van benne cicka, palástfű, citromfű, fehér árvacsalán, pásztortáska, komló, meg orbáncfű. elég zöld íze van, de kipróbálom.
Nekem most már 2x is 19 napra jött meg...nov.16án volt meg utoljára, ezért mondta a doki,hogy akkor tegnap kell nézni progit, mert előbb lehet peteérésem(ha van egyáltalán),mint azoknak,akiknek normális a ciklusuk....
de a ciklus második felében 20 felett kéne hogy legyen a progi szint, akkor jelzi,hogy volt peteérés....szóval nekem most nem volt...nem értem, mert szeptemberben volt már 29,8-as progi szintem is, májusban meg 45-ös is......de remélem a closti segiteni fog....nagyon várom most hogy megjöjjön,mert azt akkor kell elkezdeni..sosem vártam még ennyire a mensimet:)))
Köszi lányok kedvesek vagytok!
Kitartást mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Már jó régen írtam ide,de ma meg szeretném osztani az örömömet veletek.
12 hetes kismama lettem,s úgy néz ki minden rendben.Szurkolok mindenkinek,hogy nektek is minnél elöbb sikerüljön.
Kitartást nektek!Mi 2,5 év és két vetélés után jutottunk el idáig!
További ajánlott fórumok:
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Szerintetek pajzsmirigy alulműködésre jó a jódtabletta?
- Akinek pajzsmirigy alulműködése van milyen gyógyszert vitamint és egyebeket szed rá?
- Aki pajzsmirigy hormont szed alulműködésre (pl. L-Thyroxin), ha egyszer elkezni, többet nem hagyhatja abba?
- Fogyás pajzsmirigy alulműködéssel, kinek sikerült már? Megosztanád tapasztalataidat?
- Vajon pajzsmirigy alulműködésem van?