Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Orrplasztikát szeretnék én is a közeljövőben.
Esetleg van valakinek tapasztalata, véleménye dr. Mihályfi Lászlóval kapcsolatban? Csak a honlapjáról tudtam tájêkozódni. Köszi a válaszokat előre is☺.
Sziasztok!
Valaki át tudja küldeni nekem a listát, hogy mit kell műtét előtt beszereznem?
Köszi!!!
Sziasztok!
Xy1234xy nagyon szorítok, elég küzdelmes egy éved volt, de végigcsináltad, nem hagytad annyiban a dolgot, le a kalappal.
Narrna, igen nekem nem nagy volt az orrháton a púp és szerintem ezért nem volt annyira feltűnő. Nagy szerencsét a műtéthez. Drukkolok.
Bejött a hűvösebb idő, ez már sokkal jobb a levegő vétel miatt. Nem dugul annyira. :)
Xy, mit mondott KT most mit fog csinalni? A
formája marad? Vagy az is változik?
Remélem,hogy mondtad,hogy pont odamész,Balira :-)
Tényleg,mikor lesz a nagy napod?
Feketerigónak 08.24-én lesz a nagy napja, Xy1234xy-nak 09.05.
Még hiányzik a te időpontod...
@Koriandra Jól hangzik! Én is ilyenekre gondoltam.
De képzeljétek akkora szerencsém volt, hogy azonnal megadta a szabit és nem is nagyon faggatott. Azzal viccelődött hogy ez már inkább telelés, és hogy Balira megyek?
Szóval megúsztam!!!! :D
@Elszánt - azért remélem, hogy nálam észrevehető lesz a változás, mert a púp az orrhátamon elég nagy, és nagyon közel kezdődik az orr tövéhez, látszik is a törés, és hozzá még az orrcsúcsom is nagy :// szóval ha kisebbre és egyenesre tudja VK változtatni, az nálam elég feltűnő lesz, legalábbis szerintem :D
@Xy1234xy Nagyon sok sikert a műtéthez!!!
Hat igen en is felek ettol a horpadas dologtol, de azt merlegelve h a mostani format ki nem allhatom, igy nem kerdes a mutet. :-)
Nagy kalappal neked, mindjart itt van szept 5!
Szia!
K.T. műtött és igen hozzà megyek!:)
Minden jo lesz es ne hallgass senkire...azt tedd amit jonak latsz :)
En is hallgattam masoktol de nem erdekelt :)
Sziasztooook!
Na újra itt...ahol én tartok...:aug 31.-èn lesz 1 èves az orrom...Nekem is dagad még mindig-vèkony bőrrel...Szeptember 5.-èn lesz a korrekcióm.Teszek majd fel képeket...még műtèt elött..Engem egyre jobban zavar a horpadás ès a kis gömb ami "lett-maradt"...Baràtaim szerint hülye vagyok ha vissza megyek-de ugye ők ezt nem èrtik...6 hónap a vízválasztó szerintem a gyógyulást illetően...a horpadásom 2 hónaposan már látszott...Mindenem meg van megint-nagy labor,ekg,vastag szívószál stb...nagyobb rutinnal indulok neki mindennek ès csak remélni tudom hogy a gyógyulás is jobb lesz!;)
Sziasztook!
Nekem vékony a bőröm...ezt én a műtèt elött is tudtam-kozmetikustól...szemtetkónàl is csúnya lettem..De K.T is mondta hogy az-ami alapjáraton jó mert műtèt közben is láthatóak a nagyobb hibàk...én behorpadtam..
A plasztika szót nem ejteném ki a számon, ha ne nem szeretnéd :D
Esetleg helyette: "orrsövényműtét lesz, mert a ferdesége miatt alig kapok levegőt éjszakánként :(. Nagyon kiváncsi vagyok, ha szétszedik az orrom mit talalnak benne és a ferdeséget meg tudja-e szüntetni és vajon helyreáll-e a rendes orrlégzésem. Mert már nagyon szenvedek."
Ez milyen?
Csak a sorstársak értenek meg,mert ők is ugyanazon mennek-mentek át,mint te.
Talán nem is várhatjuk el,hogy olyan is megértse,akinek sosem volt baja az orra.
És igen,a kívülállókat az érdekli a legjobban,hogy ugyan már miből tellett neki rá...
Én is sok mindenről lemondtam,csakhogy ezt kitudjam fizetni.És még mindig csak vágy,hogy lássam a tengert...
Nekem csak a közeli csaladom tud rola. En mar csak azert sem mondtam el senkinek, mert kivancsi voltam, hogy feltünik-e az ismerösöknek.
Nekem pl. anyam azt mondta, nem lat semmi különbseget, aztan meg, hogy nem tetszik neki az uj orrom...tehat megis csak van különbseg :D
Nekem a fönököm elsö nap szabi utan eleg feltünön vizslatta a fejemet, de nem mert semmit kerdezni ;D
Egyebkent en nem ertem azokat, akik irigykednek vagy kritizaljak a plasztikaztatokat. Elöször is, mindenki arra költi a penzet, amire akarja. A legtöbben elutazzak vagy megeszik. En soha nem utazom, ezt is ugy sporoltam össze. A masik meg, nyilvan en is boldogabb lennek, ha nem ilyen fejszerkezettel születtem volna es nem kene ilyesmire költeni. Most nem??
En sajnos nem tudom megerteni azokat akik szerint minden ugy jo, ahogy van. Persze, van egy hatar, de azert, ha vki megengedheti maganak, miert ne javitson a kinezeten.
Szóval bármilyen bőre van az embernek, mindenek megvan az előnye és a hátránya is. Nekem halvány gőzöm sem volt, hogy milyen a bőröm, a doktornő mondta, hogy vastag. Olyan mintha az orrcsúcs hónapok óta nem változna. Nem idegeskedek, igyekszem türelemmel várni, legalábbis ezt mondogatom magamnak folyamatosan :). Kicsit fáradt vagyok, hogy éjszaka még mindig felébredek, de majd csak jobb lesz, ha bejön a hűvösebb idő.
Narrna hidd el alig lesz ember, aki észre veszi az orrműtétet, nekem az egyik nagyon közeli barátnőm, amikor már lekerült a gipsz és megnézte, azt mondta "semmi sem változott! " :)Ő tudott a műtétről! Csak néznek, hogy mi olyan fura rajtad.
Én megkaptam, hogy "de jól megy 40 évesen plasztikáztat, nem bírja elviselni, hogy öregszik...."!
V.K nekem szeptember 11-ra adott időpontot, azt mondta akkor az asszisztens, hogy szeptember első hetén továbbképzésen lesz a doktornő, augusztusban pedig szabin, persze ez azóta változhatott.
Az tény, hogy az emberek irigyek és rosszindulatúak... főleg, hogy a közvetlen főnököm pletykás és nem tud titkot tartani. Úgyhogy nagyon rossz.
Amúgy én is pont erre gondoltam, hogy azt mondom, hogy orrsövény ferdülés miatt lesz, talán az nem akkora pletyka-téma...
Bár nekem ha sikeres lesz, és szép lesz az orrom hatalmas lesz a változás, bárki ki fogja szúrni :D de utólag már nem érdekel majd.
Ti bevallottátok előre a munkahelyen hogy orrplasztikátok lesz?
Két hét szabit szeretnék kérni, és pont olyankor, amiért lehet kell egy kis győzködés... valószínűleg nem úszom meg a dolgot :// pedig nem szeretném.
visszatérve a bőrhöz, nekem VK azt írta extrém vékony a bőröm az orrháton, ahol el van törve.. :/ remélem ez nem lesz baj.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?