Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziaaaa!
Köszii!😘
Jó reggelt!:)
Ma vagy holnap műt innen valakit?:) ha igen kopogjon be hozzàm!;) Tettem föl egy szemből kèpet is...Aki az első műtét felé közelít-az ne féljen!!!Nem fog fájni-cserébe baromi kellemetlen🤔😎 Köszönöm hogy megismertelek Titeket és a 2.műtétesek mellettem àllnak és megértenek!Nem könnyű döntès ez senkinek higyjétek el🙄 És igen...most is szeretem-rengeteg kèp kèszült rólam a nyáron ès nem zavart.Életem egyik legjobb döntése volt mèg ìgy is hogy ma megyek korrekcióra!:)
Szia!
Én kb 2-2,5 hónaposan látam...nézd meg a naplómban...
Szia!
Én is!Írj majd!😘
Szia!
Vegyél ki ha megteheted!;)
Szia!
Szép lett!:)
Sziasztok!
Tettem fel képeket /hogy miért is megyek vissza /.Augusztus 31.-én volt 1 éves az orrom.Korrekcióm holnap du lesz-elvileg 2-re megyek...Sokkal nyugodtabban "futok " neki minden téren...Semmi para,egyedül megyek,viszem a sok + dolgot amiket itt tanultunk egymástól...Kitartást Mindenkinek!Jelentkezem ha képben leszek!
Szia!
Nagyon köszönöm!Írok privit még!:)
Szia!
Igen,vagyunk jó páran,akinek orrsövényferdülése is volt,azt is rendbe rakta az orvos az orrplasztikával együtt.
És ha jól emlékszem,Dalma volt az,akinek az orrkagylói nagyok voltak,és le is kisebbítette neki az orvos.
Küldtem,amit kértél,és szívesen :-)
Szia!
Nekem is átküldenéd privátban? :)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, bár korábban is olvasgattalak Titeket, így ezuton is köszönöm a sok infót és hasznos tippeket, amiket megosztottatok! :)
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van olyan köztetek akinek nem csak esztétikai, hanem egészségügyi okokból kellett kés alá feküdnie?
Nekem orrsövényferdülésem van emellett a felső orrkagylóimmal is problémák vannak, ezeket a problémákat a füll-orr gégész szerint mindenképpen műteni kell. Hamár így alakult, akkor szeretném egy füst alatt letudni egy kis szépüléssel. Van valaki akinek hasonló cipőben jár/járt? Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Szia :-)
Holnapra annyit kívánok neked,hogy jöjjön össze minden úgy,ahogy Te szeretnéd,és ebben benne van minden!🍀
Szia :-)
Szép lett az orrod,olyan,mintha ez lett volna mindig is az eredeti.Természetes hatása van,illik hozzád.Ki szépítette?
Kislányoddal könnyen átvészelted a gipszes és utána következő időszakot?/visszaolvastalak,láttam,hogy emiatt aggódtál/
Szia!
Priviben mentek az árak.
Szia!
Hú,mennyi kép,lehet nézelődni :-)
Az orrod még duzzadt,az orrhát,orrcsúcs egyaránt.Az utóbbinak kellene még annyit apadnia,hogy aztán az orrhát egy folyamatosságot képezzen.De van még bőven idő és ahogy látom a mosolygós buksikból,te már most elégedett vagy,és ez a legfontosabb.A te érzéseid.
Az orrcsúcs keménysége fél év után kezd "oldódni",amikor az orr rendes vérkeringése beindul.Nálam ez kitolódott,van,akinél előbb sor kerül rá,de ez nekem sem volt zavaró azt leszámítva,ha orrot fújtam nem igazán tudtam befogni a zsepibe az orromat.Szóval ügyeskedni kellett és utána kis tükör :-)
Sziasztok!
Végre tettem fel képeket. Csak le kellett kicsinyitenem,ezzel voltak gondjaim.
2017.március 7.-én volt a műtétem. Törött volt az orrom,azt nem lehett teljesen középre állítani,de napról-napra jobb és szebb. Még az orrcsúcs kemény,de semmi panaszom nincs.
Szia!
Nálam gipszlevétel után minden ment a régi kerékvágásba,mert muszáj volt és helyettem senki nem csinálta meg.
Nyilván húzódott,zsibbadt az orrom,de nem volt vészes.
A két hét,amit írtál,elég lesz,ha nem fizikai munkát végzel.
Nincs mit,szívesen :-)
Tini koromban már kialakult bennem,hogyha egyszer lesz rá pénzem,megcsináltatom az orromat.
20 évet vártam rá,mert a három gyermek mellett orrplasztikára már nem tudtam gyűjteni.De aztán egyszer csak rám is sor került.Teljes orrplasztika volt+orrsövényplasztika.
Nekem már gipszlevételkor szinte a végleges eredményt mutatta,leszámítva,hogy kissé duzzadt volt.Amikor a duzzadtság lement-ez a csontos orrhátnál három hónap volt,orrcsúcsnál megint nem volt vészes,mert nálam ott nem volt nagy alakítás,kisebbre lett véve,orrlyukak kerekebbek lettek-akkor még fent állt jó ideig az orrcsúcs érzéketlensége,8 hónapig a zsibbadó,húzódó érzés.
Gipszlevétel után,amikor kifújhattam az orromat óvatosan,a levegő is helyreállt,szerencsés voltam ilyen szempontból.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?