Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Értem.
Én ugyanazt kívánom neked,mint Évicska <3
Kitartás! 🤗
Pihenj sokat! 😊
Jaaaaj elhiszem...nekem ugyanolyan volt mint eloszor. Minden ugyanugy folyt le :)
Orulok hogy jobban vagy es kitartas es mielobbi gyogyulast 😚😚
Szia! :-)
Kitartás,gyógyulgassál és minél többet pihenjél-úgyis tudod,hogy ez a "szabály"!
Sziasztok!
Csak ide értem...Hát..azt sem tudom hol kezdjem..2-re mentem...fél 7-kor sorra is kerültem...fél 9-kor màr fönt voltam..Az első èjjel most is rossz volt!!!A drain kihúzása is..Sikerült úgy megcsinálnia K.T-nak a korrekcióm hogy zàrt műtètem volt.Így nincs alul varrat-szám kevésbè duzzadt mint tavaly.Levegő egyböl volt ahogy kivettèk a draint-így ahogy haza jöttem lefeküdtem aludni egy kicsit.Idèn hànytam-tavaly nem...Mától porszívózhatom így alig vàrtam a reggelt.Porszívó után vissza is aludtam reggel 1,5 órára..Egyre jobb a helyzet...de ez a 2.műtét sem volt kellemes...
Szia!
Aztaaa.:) szép!
Szia :-)
Egy műtöttet tudok tőle,még 2010 körül operálta Jennyfert az NLC orrplasztika fórumáról.Sajnos visszakeresni lehetetlenség,nagyon sok a hozzászólás.Arra emlékszem,hogy a fórumra nyíltan rakott ki képet-ott lehetett csatolni a hozzászóláshoz.
Jó konzit!
Sziasztok ismét!:)
Dr Kathó Jenőről van valakinek infórmációja? (Jövőhéten megyek hozzá konzultációra.)
De szép ám,akárcsak a "gazdája"💕
A tetkó is szuper,nagyon tetszik! :-)
Közel 9 hónaposan töltottem fel uj kepet 😊 még mindig rácsodálkozom milyen szép 😍
Amugy meg mindig duzzad apad..de mar csak minimalis mertekben. De azert még eszre veszem.
Karlie-t műtötte,majd KT javította.
Sajnos már kiregisztrált,pedig nagyon jó képei voltak fent,így már nem láthatod őket.És ha vissza akarod keresni a hozzászólásait,akkor nem adja ki a nicknév alapján.Párat megtaláltam,ezek körül keresgéljél,ha el szeretnéd olvasni őket:16352,16362,16394,stb...
Egyébként Karlie kár,hogy már nincs fent,sok szépészeti dologhoz tudott hozzászólni,lehetett tőle új dolgokat tanulni :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?