Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én egyszer már írtam, hogy nálam is ugyanez a szitu...nekem 3,5 hónapos és pont tegnap kezembe került egy régi képem, lehet elviszem KT-nak megmutatni, semmit nem változott az orrom. Az orrcimpák már puhák, levegöt jól kapok...egyedül, ha az orrcsúcsot két oldalt összenyomom, fáj egy picit. Én szerintem, ha vmi csoda folytán változna is, max 1mm-t. Azért nem feküdtem volna kés alá. Nekem nem mondta, high Csak kicsit tudna rajta változtatni... nem értem, ezt nem gondolhatja esztétikusnak...ennél jobb esztétikai érzéket reméltem.
Én is gondolkodom, hohe most mi legyen...sok Lesben nincs mégegyszer ennyit feleslegesen kifizetni...de az is zavar, high már belevágtam és Semmi eredménye. Nem adom fel ilyen könnyen.
Szia,
maga a hosszú repülés nem gond, én is sokat (bár nem annyit mint egy légiutaskísérő) repülök tengeren túlra. Az első repülés kb egy hónapos korában volt. Én az elején mindig vittem Coldastopot az a száraz levegőnél jól szokott esni. Meg orrcsepp, hogy ha mégis dugul egy kicsit.
Nyomást a gépen nem lehet érezni orr szemponjából sem.
A fej felé emlegetés az egyetlen ami macerás lehet, nem is a súly, abban gondolom már kialakult a kondi, inkább nehogy megüsd magad a bőrönddel.
De maga a repülés még a hosszabb sem fog gondot okozni :)
Szia!
Èn májusi kèpet látok utoljàra...
újra jelentkezem :)
4 hónap telt el a műtét óta de még mindig nem változott az orrom. igaz nekem nem is ígértek nagy csodát, de mondjuk a műtéti tervhez nem hasonlítok.
az orrcipáim fél mm errel szűkebbek már a műtét másnapjától , azon kívül semmi.
a saját szüleim sem senki nem vett észre változást. sokszor azt érzem h nem is nyúltak az orrhátamhoz mert a kezdetektől fogva nincs fajdalmam se erzekenyseg ott.(pedig úgy volt hogy keskenyebb és laposabb lesz )
várom a 6. hónapot de nem hiszem h változni fog .mindenkivel ellentétben nekem nem duzzad nem apad naponta, semmi sem történik az orrommal . már most rengeteget gondolkodom a korrekción :( vagy megmutatni egy másik orvosnak
járt valaki ugyan így ?
csak én vagyok túl türelmetlen ?
Szia!
A nyomás nem szokott gondot okozni,van,aki gipszlevétel után már repülni szokott és eddig még senki sem írta,ami előfordulhat:az orrvérzést.De azért 13-16 órás utak...hát nem semmi.
Viszont a nehéz bőröndök emelése-hát ez már azért gond lehet,hat hetet mindenképpen kellene pihenned.
Ezt tényleg az orvossal kell megkonzultálni,ha ő is azt mondja,hogy két hét múlva lehet menni-mert tegyük fel muszáj-akkor azért megnyugszol,hogy nem lesz baj.Kiváncsi vagyok,hogy mit mond majd a doki-dokik,mert ez az összetett kérdés még nem merült fel itt a fórumon,csak a repülés kérdése.
Szia!
Gyógyulgat az orrod,ha nem is gyorsan,de mindig jobb lesz,örülök neki!
Így van,az ember könnyen megijed,mert produkál az orr meglepetéseket és tényleg sosincs két egyforma eset.Van,amit egy kaptafára lehet húzni,de nem mindent.
Szia!
Az orr nyomkodása három hónap után engedélyezett /bár én akkor még nem bírtam volna ki/.
Ha az arc többi részét vesszük és nyomkodásról van szó,azért az orr környéke nagyon érzékeny tud lenni.A szemöldökszedés sem ment nálam olyan könnyen,ahogy szedtem úgy húztam vele az orromat is.Későbbre halasztottam :-)
"de nem bántam meg hogy meg tettem!"
De jó ezt olvasni <3
Szia!
Most telóztam ez miatt is-engem is érdekelt...4 hónapig semiképpen sem-ez volt a vàlasz!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?