Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia,üdv. a fórumon!
Igazad van,az számít,amit te érzel,ahogy írni szoktam,a te orrod,a te érzéseid,a te életed és a te döntésed.
KT-s vagyok,a képeim között ott van,hogy miből és mit alkotott.Most is őt választanám,azt az orrot kaptam,amit vártam,már nem okoz gondot,hogy profilból néznek :-)
Kívánom,hogy gyűljön össze az a pénz és te is megtudd valósítani az álmodat!
Szia!
Beengedtelek a naplómban, ott a kezdetektől el tudod olvasni mi történt velem: orrplasztika elhatározása, szülők hozzáállása, párom véleménye, ki támogatott stb.
Mindenképp arra gondolj, amit írtál is, elsősorban önmagadat kell elfogadnod!! Én is azért csináltattam meg,mert nem tudtam elfogadni,azt a ronda, hatalmas orrot...De a naplómban látni fogod! K.T.-s vagyok, én másnál nem is voltam, még konzin sem. :)
Több keretem van, mindegyik kicsit csúszkál. Ha lehajolok akkor nem esik le a fejemről, szerencsére! :D
De lehet, hogy csak újra megszokás kérdése lesz, aztán van kezem, majd feljebb tolom a szemcsit :D
Sziasztok lanyok!
Arra az elhatarozasra jutottam hogy en is megmuttetnem az orromat. Sajnos egyre inkabb nem vagyok megelegedve vele sem szembol, sem profilbol, hiaba mondjak hogy semmi baja az orromnak szerintem legfokepp magunknak kell megfelelni.Ugy erzem nem hozzam tartozik, hogy teljesen elrontja azt ami szep lenne az arcomon..
Ugy terveztem ha most elkezdek gyujteni jovore sikerul ossze sporolnom ra a penzt. Megkerdezhetem hogy ti melyik doktort valasztottatok? Rezek Odon doktor urrol sok jot olvastam K.T- rol vegyes velemenyek voltak. Dr. Bajusz Hubarol pedig szinten pozitiv velemenyeket olvastam.
Illetve hogy hogyan mondtatok el a szuleiteknek esetleg parotoknak?:)
Szia!
Ez nagyon jó hír Kismacsek! :-)
Sajnos nem kaptam ilyet :(
Köszi:)
Nem fáj max picit tompán kellemetlen.
A tampinkiszedéshez nem kaptál fájdalomcsillapítót?
💗💗💗
Azért milyen más lehet ilyenkor a régi szemüveget felvenni,amit a "másik" orrodhoz használtál.A "mostani" pici orrodról nem csúszik le?
Köszönöm itt is! ❤
Már nagyon hiányzik/hiányzott a szemüveg! 😉
Sziasztok!
Nem rég írtam nektek amiatt, hogy asszimetrikusak az orrlyukaim. Köszönöm az üzeneteket nektek!
Azóta az történt, hogy írtam a dokinak. (Nem bírtam, túlizgultam a dolgot). Azt írta
, ez valószínű a ragasztócsíkoktól és a belső öltéstől lehet. És hogy ezek le- és kikerülnek.
Reménykedek, hogy valóban a gipsz levételen után jobb lesz a helyzet.
Van akinek volt ilyen belső öltése? A tampon kiszedés után (nekem ez szörnyű volt) kicsit rettegek attól, hogy megint az orromba akarnak nyúlni... A varratszedés mennyire fájdalmas?
Köszi a segítséget :)
Nagyon szépen köszönöm a részletes tájékoztatást! 😊
Kedves tőled, hogy időt szántál a sok-sok praktika megírására!
Igyekszem betartani mindent! Most megyek orszi-porszit venni 😆🙈
Szia❤:-)
Ahogy priviben is-már nem lesz a szemüvegtől baja az orrodnak.A pirosság,benyomódás azért van,mert még van nyirokfolyadék a szövetek között és ahogy lekerül a szemüveg,már nem nyomja az adott területet-a folyadékot és el tud oszlani egyenletesen.
Szia!
Átküldtem mindent priviben,ami fontos és segíti a gyógyulást ill. a gipszes időszakot :-)
/így akartam/
Szia!
Átküldtem mindent priviben,ami fontos és segíti a gyógyulást ill. a gipszes időszakot :-)
Sziasztok! 😊
Műtét után melyik orrcseppet/spray kell használni és meddig?
Apránként minden helyre áll,ami meg nem,azt úgyis tudtad előre,számoltál vele.
A mai műtétes VK-s,írtam is neki drukkot,de sajnos már nem jött fel.
Sziasztok!
Hétfőn voltam K.T.-nál kontrollon,már 5 hónapos az orrocskám. Rengeteg kérdésem volt.K.T.nagyon készségesen válaszolt, elmagyarázott mindent.Az orrcsúcsom kissé asszimmetrikus,az oedema húzza balra. Doki szerint ez nem marad ilyen látványos(amikor mosolygok,akkor látszik főként).A sok kérdés közül elfelejtettem,hogy szemüveg használatával el tudom deformálni az orrot? Amikor felteszem a szemüvegem,piros lesz a bőröm,be is nyomódik,majd szemüveg levétele után idővel eltűnik a pirosság,benyomódás. Tapasztalat valakinek? :)
Szia!
Nem felejtettelek ám el,hogy holnap a TE nagy napod jön!Ne izguljál,vigyázni fognak rád.Kívánom,hogy váljon valóra az álmod,a szép orrocska!🍀🍀🍀
Elszánt nálatok milyen gyakori a kontroll?
Mert én AngelHeartnak-nak azért nem írtam erre választ,mert őt VK operálta,te tudnád erre megadni,hogy is van.
Örülök neki szívből,hogy nálad minden rendben,annak meg főleg,hogy nem kellett még az injekció sem az orrcsúcsba,mert tudom,hogy mennyire izgultál-féltél miatta,de akkor rendeződött,az idő neked dolgozott! :-)
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?