Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
12naposan úgy érzem, hogy olyan kemény és még nagyobb lett az orrcsúcsom és mintha lefelé állna. Nem volt ilyen gipszlevételkor.
Ez ugye elmúlik?
Szerintem közepesen vastag a bőröm, mondjátok, hogy ez nem azt jelenti, hogy ilyen marad hónapokig?!
Sziasztok!
Jövő héten már négy hetes lessz a nózim és kérdezném szoliba már lehet menni?
Voltam dokinal, megbeszéltünk mindent. Orrsovenyferdulesem is van, elvileg nem is kicsi. Így,hogy már tudok róla, már érzem is a tüneteket. Már legalább tudom,hogy miért dugul be az orrom,ha 20 fok felett alszok. Egész télen hutottem 17-18 fokra a szobát,hogy tudjak aludni :D
Tényleg,ha valaki nem mutteti meg az orrsovenyferdulest, az stagnál, vagy rosszabbodik, és később úgyis műteni kell majd? (Nekem már van műtéti idopontom)
Szia!
Ilyenkor már stabil,de pl.nem egy bőrlabdával szemben,ami telibe találja az embert.Abból bizony baj lehet és férfi páciens esetében már volt is,amikor ez megtörtént focimeccs során.
Szia!
Valakit nemrég operált a fórumról,már nem emlékszem a nicknévre,vissza kellene olvasnod,vagy ha ő olvas bennünket,akkor úgyis válaszol neked.
Sok szerencsét!
Szia!
Panorama Medical Centerben műt:II.kerület,Páfrány utca 23/b.
/ha változott volna,akkor javítsatok ki/
Nem tervezek államiban semmit. Csak Joop érdeklődött 😊 arra írtam.
Jövő héten kedden megyek Rezek dokihoz és szeretném, ha mindent ő csinálna nekem egyben 😊 érdemes inkább kifizetni és tudni, hogy egy profi csinálja és jó kezekben vagyok.
üdv!
új vagyok itt csak tapasztalatok gyüjtök még, valakinek van tapasztalata Dr. Doleviczényi Zoltán -ról? bármi érdekelne, akár privátban, köszönöm
Ha ettől függetlenül majd valamikor a plasztika is opció lehet, mondjuk Rezeknél, akkor érdemes vele megbeszélni, hogy előtte államiban orrsövényműtétet terveztek. Orrplasztikánál majdnem mindig vesznek ki a sövényből egy kis részt amit beépítenek az orrhátba/csúcsba. Orrsövényműtétnél pedig majdnem mindig kiveszik a sövényporc harmadát (kivétel az orrsövényplasztika, amikor porc rezekció helyett toldozzák-foltozzák a meglévő porc egészét). Szó mi szó megváltozik az orrsövény szerkezete, és inkább ne érje kellemetlen meglepi a plasztikai sebészt se
Amúgy megvolt a konzid?
Ezt meg kell erősítenem. Sajnos ha csak orrsövény műtétet csináltat az ember, az kívülről nem látszik, sajnos kell hozzá a plasztikai műtét is.
Hallottam olyanról, hogy a két orvos együtt dolgozik a műtét alatt, ergo csak a plasztikai sebészt kell fizetni, de mivel ez is magán klinikán kellene elvégezni, így az egy éjszakát mindenképp ki kell fizetni.
Nekem Rezek, ha jól értettem nem számított fel külön díjat, amiért az orrsövenyemet is helyre tette. Ahogy fogalmazott nála egy “csomag” van.
Áldom is eszem, amiért hozzá mentem (mivel füll-orr-gégész is egyben) , mert mint utólag kiderült sokkal rosszabb volt a helyzet, mint gondolta. Szerintem egy “sima” plasztikai sebész nem is vágott volna bele a megoldásába. De ez csak az én véleményem, soha nem tudom meg 🙂
Szia:elég.Ritka esetben nem,ha vastag bőrről van szó vagy úgy ítéli meg az orvos,hogy még nem fejeződött be a gyógyulási folyamat.
Van,akinél előbb is hozzányúlnak,mint egy év,ha az orvos szerint már nem lesz változás az orron.
Azt jelenti,hogy az orrsövényedet egyenesbe hozzák,hogy rendesen kapjál levegőt,szabad útja legyen a levegőnek,hogy ne álljon fel állandó náthásság,stb.../éppen amilyen panaszod van az orrsövényferdülés miatt/.
Tehát csak az orrsövényedet érinti és ez nem szépészeti beavatkozás,gyakorlatilag orrsövényműtét de mondják orrsövényplasztikának is.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?