Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ez hihetetlen. Nekem is egyre nagyobb az orrcsontom. Másnak lemennek a duzzanatok nekem szélesedik minden. Ez van sajnos. Minél többször muteted annál rosszabb lesz hidd el. Lásd Brill111-et olvastam nemrégen esetét pedig állítólag egy nagyon jó orvoshoz ment.
Én mivel itt nagyon sokan írtatok Kárászrol nekem privátban hasonló dolgok miatt mint az én bajom utanaolvastam és angol nyelven is van róla komment és nem pozitív. Szerintem menj vissza hozzá és csapj az asztalra. Neki sem érdeke szerintem hogy baj legyen.
Én nem tudtam hogy Ő is olyan készüléket használ mint nekem volt anno kétszer, de ezek szerint egy ilyen kütyüvel bajt lehet okozni sokszor. Persze nem tudom én a magam esetét mondom. De egyet akkor sem értek. 5 hónaposan változik az orrcsontod? Azt meg hogyan?
Szuper!
Szep lesz biztosan. Tegyel majd fel fenykepet.
Amugy van am itt jo par pasi is... ;)
Sziasztok!
Másfél hét múlva megyek a konzira. Szóval, addig elő kell állnom azzal, hogy mit is szeretnék. Nagyon nehéz meglátnom mi lenne a legelőnyösebb nekem. Szerkesztgetem, próbálgatom, de nem tudom :(
Korábban tettem a naplómba pár képet ahol egyenesre csináltam az orrnyerget és picit megemeltem az orrcsúcsot, persze kicsinyítettem is. Most tettem fel pár újat ahol lejjebb hoztam, hogy ne a homlokomból induljon és adtam neki ívet is. Így nekem kecsesebbnek tűnik, de segítsetek kérlek, akinek van egy kis ideje ránézni külső szemmel hátha segít a döntésben. Nem is olyan könnyű ez a döntés.
Köszönöm szépen!
Alakulni fog,nem marad padlizsán :-)
Most még az az időszak jön,amikor hol apad,hol duzzad,így kezdődik a gyógyulási folyamat.
Helyezkedik az orr,nem kevés darabból építi újjá az orvos.
Amint kezd a nyirokfolyadék kifogyni-felszívódni a szövetekből,úgy kezd egyre jobban kirajzolódni az orrod formája.
Ez lehet három hónap,de akár egy évig is elhúzódhat,sőt,akinél vastag a bőr,még utána is számíthat változásra.
Külsőleg már mehet a körömvirágkrém-duzzadtságra,gyulladásra-éjjelre érdemes bekenni,akkor van a legtöbb idő,hogy kifejtse a jótékony hatását.A másik dolog,hogy addig nyugiban vagy,nem hajolsz,nem emelsz,pihen az orrod is.
Gyors felépülést kívánok!
Csajok!
Lekerült a gipsz, hurrá, sokkal jobb azért így.
Nos, a kérdésem, hogy a padlizsánból mikor lesz orr? 😂
Több, mint 5 hónapos orral, ma észrevettem, hogy behorpadt ( többek között nekem is az orrnyergem.
Csatlakoztam a Kt-s,horpadt orrúak csapatához.
Végül is, kontrollon megmondta, hogy 1 évig még bármi lehet, lehet rosszabb is.
Mi jön még?
Leesik? Kilyukad?
Életem legrosszabb döntése volt!
Sziasztok, jelenleg kulfoldon elek es majus vegen szeretnek plasztikai mutetet. KT-val mar az elso telefonbeszelgetes megtortent, emailben kuldtem is kepeket es jelenleg varom a valaszt, viszont a forumot olvasva en is elbizonytalanodtam :S nem tudom, hogy jol dontok e KT-val de neki van rengeteg elotte utana kepe es azok alapjan nagyon tetszik. Erdekelne megis Rezek doktor elerhetosege, legalabb telefonon utanajarni nala hogy megy ha valaki kulfoldon el es esetleg ha van valaki kulfoldrol konzultalt/mutott annak megkoszonom ha megosztja a tapasztalatait!
Koszi :)
Szia!
Nyugodtan autózzál csak,nem lesz semmi gond.Engem is autóval vittek haza,hátradöntöttem az ülést és a nyakpárnát használtam.
Minden rendben ment.El is aludtam az út alatt :-)
Sziasztok!
A műtétem utáni napon hazautaznék autóval a szüleimhez akik 3 órányira laknak Budapesttől. Természetesen nem én vezetek majd😂A magyarországi utak minőségét ismerve nem lesz teljesen "zökkenőmentes" az út. Szerintetek mennyire veszi igénybe egy ilyen akció a frissen műtött orrot?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?