Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

25529. keki70 (válaszként erre: 25524. - Dina7)
2019. márc. 28. 09:56

De drága vagy <3

Úgyis mész kontrollra,a legtisztább,ha rákérdezel.

Ha mindig úgy oszlana el a nyirokfolyadék,ahogy szeretnénk,akkor túl nyugis lenne a gyógyulás :-)

25528. Dina7 (válaszként erre: 25527. - Luca21)
2019. márc. 28. 06:52
Köszönöm, hogy megnézted :)
25527. Luca21 (válaszként erre: 25524. - Dina7)
2019. márc. 27. 22:40

Nekem csak duzzanatnak tűnik, az orrnyerged van megduzzadva, ahonnan a csont le lett faragva, és ha megnézed jobban, látszik, hogy az orrcsúcs fent van, egyáltalán nem

Lóg, csak az ödéma miatt tűnik úgy optikailag .

25526. Gaboo81 (válaszként erre: 25522. - Keki70)
2019. márc. 27. 20:20
Elképesztő, hogy tudsz nyugtatni :) Ezt ígérd meg, hogy majd nálam is beveted :D Szerintem szükségem lesz rá.
25525. Gaboo81 (válaszként erre: 25520. - Dina7)
2019. márc. 27. 20:15
Szia Dina! Már látom, hogy mi változott és a duzzanatot leszámítva nagyon szép lesz az orrod, csak türelem! Több hónap vagy fél év, van akinél egy év is kell.
25524. Dina7 (válaszként erre: 25523. - Keki70)
2019. márc. 27. 19:58

Keki annyira jó, hogy vagy a fórumnak. :)

De akkor ez nem a pollys dolog?

Másnak felfelé húzza a dagadás az orrát, nekem lefelé nyomja valami, illetve semmi íve nincs csak egy nagy lefelékonyuló valami :(

25523. keki70 (válaszként erre: 25517. - Dina7)
2019. márc. 27. 19:39

Szia Dina!

Az alap orrod egyáltalán nem volt vészes,amit látok a két kép között különbséget:a pukli lekerült,az orrcsúcs kissé meg lett emelve.

Amit írsz,azt én is látom,de még csak két hét telt el,láttam én már másnál is ilyet,most még eléggé be van duzzadva,várni kell,amíg apadni fog.

Kitartás neked is,még bőven van ideje gyógyulni,alakulnia az orrodnak és körömvirágkrém,hogyha már meggyorsítható a folyamat,akkor miért is ne! :-)

25522. keki70 (válaszként erre: 25519. - AJB)
2019. márc. 27. 19:33

Szia!

Elkezdődött az a folyamat,amihez sok türelem és idő kell.Való igaz,hogy az orr változik,hol ilyen,hol olyan,apad-duzzad,mert gyógyul.

Nem a műtét a nagy dolog-gondolok itt arra,hogy nem fáj,hiszen alszunk alatta,utána sem fáj,húzódik,zsibbad az orr,de hát valamit valamiért,teljesen elviselhető dolgok ezek-hanem az utána következő időszak,amikor nem mindig azt mutatja az orrunk,amit látni szeretnénk.

De megnyugtatlak,hogy ezen mindenki átmegy,aki orrplasztikán esik át.Ki így,ki úgy.Ki könnyebben viseli,ki nehezebben.

Egyszer fent boldogan,máskor lent megbánósan.

Ez a műtét nem csak fizikailag vesz minket igénybe,hanem lelkileg is.

A gyógyulási folyamat átlagban egy év,de írod,hogy vastag a bőröd.Akkor viszont még a második évben is várhatsz változást.Apró változásokat,de észlelhetőeket.

Kívánok neked megnyugvást,kitartást,nagyon sok türelmet,mert ezekre szükséged lesz,mint mindenkinek.

Kezdheted külsőleg körömvirágkrémmel kenni az orrodat,gyulladásra,duzzadtságra való.Éjjelre főleg,akkor bőven van ideje kifejteni a hatását,de ha napközben otthon vagy,akkor is mehet.

A bőr felsimulása a vastag bőrnél a csontos-porcos vázra nem történik lassabban,mint a normál vagy vékony bőrnél,csak látványosságban lassabb.

Tehát később fogod észrevenni,nem lesz nehéz,ahogy felszívódik a nyirokfolyadék,megkezdődik a folyamat.A leglassabb pedig az orrcsúcsnál,ahogy te is írtad.Fél év a választóvonal,utána aztán beindul.

Alakulni fog az orrod,adj neki időt!

Ui.:Nem baj,hogy hosszú lett :-)

25521. Butterfly0113 (válaszként erre: 25519. - AJB)
2019. márc. 27. 19:26
Szia. Ha teszel fel képeket akkor jobban tudunk tanácsot adni. Én is K.T-s vagyok. Nekem sokat kellett “faragni” az orromból, monden baja volt amit csak el tudsz képzelni. Az eredmény jó lett, szeretem az orrom. Egyik nap ilyen a másik nap olyan, mindig változik. Egy évet ki kell várni. Sokat változik még!
25520. Dina7 (válaszként erre: 25518. - Gaboo81)
2019. márc. 27. 19:24

Tettem ki előtte-utána képet.

Nem voltam még a kontrollon.

Az orrcsúcsommal semmi baj nem volt eddig, szerintem ahhoz nem is nyúlt. Attól félek, hogy ez nem a polly beak?

25519. AJB
2019. márc. 27. 19:11

Sziaszok, uj vagyok itt, es egyebkent a forumozasban is.

Muszaj kiirnom magambol.

Ha valakit nem erdekel a rizsa az elso es az utolso bekezdest olvassatok el legyszi!

Ket hete mutott KT.

Tetszett az eredeti orrom formaja, de hatalmas volt, egy oriasi krumpli volt a vegen. Az elkepzelesem az volt, hogy az eredeti format megtartva egy kisebb orrot szeretnek, de semmikeppen sem tuuuul mast vagy tul kicsit!

Tobb orvos is latott, de valahogy sok volt a mellebeszeles, mig vegre kaptam egy egyenes bar fajdalmas infot: a plasztikai sebeszek is azt mutik meg szivesebben akinel biztosabb a kielegito eredmeny. Nekem pedig ket dimenzioban is hatalmas az orrom ez vastag borrel parosul, szoval valasszak: szembol vagy oldalrol zavar jobban. Azt mutene meg elsosorban, a masik dimenziot pedig a mutoasztalon latja, hogy mennyit enged a borom, nem igeri, igy egy kozepes eredmenyben bizhatok.

11 eves voltam amikor eloszor megfogalmazodott bennem, hogy nem szeretem az orrom. Ma 25 vagyok es ugyereztem osszetort az almom.

Ennek ellenere nem volt kerdes, belevagok. A szembol kepet valasztottuk en pedig biztam benne, hogy nem lesz egy hosszu hegyes orrom. SZORIIIIITTTT SZORITTTTTT. Ket honappal es napi 5liter vizzel kesobb (kis support a bornek) irany a muto.

Mikor vegeztunk kaptam a hirt, hogy "tokeletes lett, pont ahogy szerette volna, nem tul kicsi nem tul nagy, imadni fogja".

Ami utana tortent arra nem keszultem fel, talan mas is atelte de errol nem olvastam meg.

Levettek a gipszet, beleneztem a tukorbe, soha nem felejtem el azt az erzest. Agár vagyok basszameg. Zokogtam -na nem oromomben.

Egy rovid pillanatra lattam magam aztan csak imadkoztam, hogy rosszul lattam. Minden gombolyuseg eltunt az orrcsucsomrol nem ismertem magamra. Az apolono mosolygott mert azt hitte oromkonnyek en pedig nem ertettem mi tortenik. Hat nem latja, hogy nezek ki? Ki ez az ember? Miert utalom??????

RONDA VAGYOK BASZKI RAADASUL EGY RONDA VADIDEGEN!

Elveszitettem a jozan itelokepessegem, igy a barataimtol vartam a visszacsatolast. Legjobb baratok persze megdicsertek, de nem nyugtatott meg.

Kuldtem boldog boldogtalannak a meg megnem mosott hajas, duzzadt feju, kisirt szemu kepeket es hat nem az tortent amit vartam. Senki nem ujjongott, senki nem dobta magat hanyatt haromszor, hogy de szuper es de szep lettel, es holnaptol a nap is fenyesebben sut le rank, en pedig egyre csak panikoltam. Nem ertettem.

Harom napig nem birtam tukorbe nezni, hanyingerem volt az egeszrol, hanyingerem volt magamtol.

A kornyezetem kozben nem ert. Rendre kapom az olyan kommenteket, hogy "te akartad, most mibajod van? jo lett az nyugimar meg ugyis valtozik".

Osszetortem... ugy ereztem nem merik megmondani. Hat ez van, tenyleg agar vagyok.

Barcsak valaki elmondta volna nekem, hogy ez normalis.(az?)

Hogy az ismeroseim nem tudhatjak nekem ez mennyire fontos. Hogy ok nem merik dicserni mert azzal az elotte arcom szoljak le, hogy ha aztmondjak "de mas lettel" azon nem szabad kiborulni mert nem ugy ertik. Hogy egyszeruen nincs jo reakcio es ez teljesen rendben van.

Rendben van, hogy nem merek tukorbe nezni es tok oke, hogy ma reggel tetszett wow, kaveval a kezemben tancoltam, delutanra pedig megint egy masodosztalyu hegyesfeju kutya lettem. NORMALIS es turelem!!!!!!

Az orromnak a gibszlevetel ota egyebkent egyre furabb formaja van.

Mindenki azt mondja, hogy az orrcsucs duzzad a legintenzivebben, szoval erre szamitottam mivel nalam szinte csak ott tortent valtozas.

Viszont nekem nem hogy nem nagy, mar most nagyon picitnek latom a csucsot. Ha ez is eltunik attol felek semmi gombolyuseg nem marad rajta. Szelessegre egyebkent dagad, szeles es egy nagyon durva csik jelent meg mind ket oldalt, mintha a borfelesleg odatomorulne. Ez gondolom elmulik, de felek, ha lemegy a duzzanat, akkor tenyleg egy hegyes es egyenes orrom lesz. Teljesen ketsegbeestem.

Bocsi, hogy hosszu!

25518. Gaboo81 (válaszként erre: 25517. - Dina7)
2019. márc. 27. 18:10
Szia! Az orrhát is meg az orrcsúcs is még be van dagadva és hosszú idő még mire beáll a végeleges forma. Milyen volt előtte? Hol volt az orrcsúcsod? Voltál a két hetes kontrollon? Mondtad neki? Teszel fel előtte képet?
25517. Dina7
2019. márc. 27. 17:07

Sziasztok!

Lassan két hete műtött Rezek és nekem nagyon nem tetszik :( van rajta középen egy pukli és az orrcsúcsom is lefelé áll. Semmilyen formája nincs. Az eredeti orrom ennél szebb volt :(

Másoknál nem láttam, hogy ilyen lefelégörbülő, puklis lenne ennyi idősen.

Lesz még ebből normális szerintetek?

Tettem egy képet.

25516. Gaboo81 (válaszként erre: 25515. - GigiB)
2019. márc. 27. 13:10

Szia!

A szemből kép alig látszik :(

A félprofilos az szuper szép. Teszel fel szemből olyat amin jól látszik? :)

25515. GigiB
2019. márc. 27. 12:36
Sziasztok Új update a naplómban !:) puszii
25514. Syl 22
2019. márc. 26. 18:59
13naposan érzett valaki olyat, mintha az orrhegyét valami nyomná, húzná lefelé és olyan mintha lógna? Buci egyébként az egész orrom, nincs benne olyan szép ív, lesz egyáltalán?
25513. Gaboo81 (válaszként erre: 25512. - Rekab)
2019. márc. 26. 12:19

Rengeteget nézegettem és olvasgattam. Aki magánban csináltatta meg az orrát azok közül akiket láttam senkinek sem tolta negatív irányba az új orra az arc karakterét. Sőt, inkább javított az összképen.

1 esetről tudok aki igazából nem elégedett az eredménnyel, mert akkorát nem változott az orr, de még gyógyulási szakaszban van, alakul. Mielőtt belevág az ember, informálódik, képeket nézeget. Vizuális vagyok nekem magamat is látnom kell az új orral, ezért szerkesztgetek annyit, hogy lássam, hogy szokjam magát a változás tényét még akkor is ha nem pont olyan lesz. Biztos, hogy változik az arc is valamennyit, de szerintem erre azért fel lehet és fel is kell készülni. Szóval jó lenne latni

25512. rekab (válaszként erre: 25506. - Cherry19)
2019. márc. 26. 09:44

Sajat es ismeroseim peldajabol, na meg az itt olvasottak alapjan azt gondolom, hogy aki belevag egy ilyen mutetbe, akkor azert azt alaposan atgondolja. Ilyesmit nem csinaltat az ember felszines dontesek alapjan.

Nagyon sajnalom, hogy neked ilyen negativ tapasztalatod van.

Osztom amit Gabo irt. Ilyen esetben szerintem is nagyon nagy segitseg lenne masoknak, ha feltennel kepet.

Sokszor van olyan, hogy nem elegedett az ember, pedig szep az eredmeny, csak tenyleg nagyon megvaltozott az arcanak a karaktere.

25511. Jazmin13 (válaszként erre: 25501. - Keki70)
2019. márc. 26. 09:34
Szupi😊köszönöm ☺
25510. palma_eve (válaszként erre: 25500. - Keki70)
2019. márc. 26. 08:38

Nekem tavaly nyáron mostanra mondta a költözést, de nyilván egy épitkezésnél ennyi csuszas tökre benne van a pakliban. :) Ha lesz korrekcióm, az már tutira ott lesz!! :)

(Amugy bocsi, eltuntem, rengeteg a munka. De igerem visszaterek!! Tervben van egy uj naplo is, azt is megirom, amint lesz ujra idöm! :))

25509. Gaboo81 (válaszként erre: 25506. - Cherry19)
2019. márc. 26. 07:02
Szia! Olvastam amit írtál a naplódban és nagyon sajnálom ami veled történt. Viszont előtte-utána kép nélkül nehéz elképzelni pontosan miről írsz, mi változott az arcodon akkorát ami a megbánáshoz vezetett. Van rá esély, hogy láthassuk a nózid?
25508. rekab (válaszként erre: 25507. - Rekab)
2019. márc. 25. 23:11

Coldastop es/vagy Naturlandos orrkenocs.

Es az elmaradhatatlan fulpiszka... ;)

25507. rekab (válaszként erre: 25503. - Viky2)
2019. márc. 25. 23:09

Normalis az orrdugulas. :)

Hasznalj ra kremet vagy olajat. Nekem javitottak valamennyit.

25506. cherry19 (válaszként erre: 25505. - Ceccsillag)
2019. márc. 25. 22:25
nem vagy egeydul,, en is csatlakozom,, az orrom mintha ragsztva lenne 4 ev utan
25505. Ceccsillag (válaszként erre: 25495. - Syl 22)
2019. márc. 25. 21:47
Nem tudom hogy ez elrettent vagy megnyugtat, de lassan 3 eves az orrom es nekem meg mindig nagyon furcsa az orrcsucsot megnyomni:D mintha nem is hozzam tartozna🤷🏼‍♀️
25504. Ceccsillag (válaszként erre: 25503. - Viky2)
2019. márc. 25. 21:45

Szia! En ket hetig nem kaptam levegot szinte egyaltalan, teljesen normalis, ne izgulj:)

Kitartast es csodaszep nozit neked!

25503. Viky2
2019. márc. 25. 20:40

Sziasztok! Nekem csutortokon (marcius 21-en) volt orrsoveny mutettel egybekotott orrcsucs es orrhat korrekciom, nyitott orrplasztikaban. A tamponokat masnap kiszedtek es haza is engedtek. Nem volt semmi erdemi komplikacio.

A szemem a mutet utani 2. napra bedagadt es bekekult, utana mindez az egesz arcomra is rament, ugy neztem ki, mint egy horcsog. 🐹 Ez a 4. napra szepen lement, a kek szint pedig kezdi egyre inkabb felvaltani a sargaszold. :D Olvastam, hogy ez normalis, masoknal is hasonlo, ugyh nem is aggodtam. 😊

Ami viszont kicsit aggaszt, h szerdan lesz a gipszlevetel (6 nappal a mutet utan) es nem erzem, h barmennyire is kapnek levegot az orromon. A bal orrlyukamon erzek egy kis szelelest, de a jobb orrlyukamon nagyon semmit, inkabb csak valami kemenyet az orromban 😕 Az teny, h a jobb oldalon kellett jobban torni a csontokat. Ez normalis igy? Mikorra varhato valtozas, nalatok hogy volt? Attol is parazok, mi van, ha benne maradt egy tampon? Bocsi, ha butasagot kerdezek, de nincs tapasztalatom a temaban es nagyon izgulok. köszi a válaszokat 🤗

25502. keki70 (válaszként erre: 25495. - Syl 22)
2019. márc. 25. 19:40

Szia!

A keménység érzése teljesen normális,fél év szokott a választóvonal lenni,ugyanis utána indul be az orr rendes vérkeringése.Ez persze bekövetkezhet előbb vagy utóbb is,nálam bár kevésbé duzzadt az orrcsúcsom,annál tovább elhúzódott a keménység érzés.De nem kell ettől pánikolni,mert teljesen normális érzés,a másik pedig,hogy mivel az orrunkat nem használjuk tapintásra/szerencsére/,ezért inkább orrfújásnál lehet zavaró,hogy jól sikerült-e befogni a zsepibe és megtörölni :-)Ilyenkor lesz jó barát a kézitáskában egy kis tükör.

25501. keki70 (válaszként erre: 25494. - Jazmin13)
2019. márc. 25. 19:36
Szia,igen!
25500. keki70 (válaszként erre: 25493. - Dodo92)
2019. márc. 25. 19:34
Igen,írta Palma,ezért is írtam,ha már változás történt,akkor javítsatok ki :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook