Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kösziii😊.
Hááát, akkor ez az állapot valószínűleg nekem is meg fog tartani még egy darabig😁.
Köszönöm.
A Tiéd is nagyon szép lett🙂.
Köszönöm🙂.
Neked nagyon szép nózit kívánok.
Szia, sok sikert a mutethez🍀
Hozzam is kopoghatsz, ha erdekel, eleg reszletesen vezettem a naplom, lathatod mire kell szamitani:)
Szia!
Amire gipszlevételre mész,már nem leszel lufi :-)
Hörcsögpofi állapotot érted lehet a lufi alatt,ha nem,akkor számítsál rá,hogy ez is lesz.És a malacka állapot sem egyedi,amikor még fent van az orrcsúcs.Nem marad ott,ahogy lekerül a gipsz a gravitáció életbe lép,és a helyére kerül rövid idő alatt.
Gipszes időszak alatt:Nasivin orrcsepp,de szigorúan csak 5-7 napig.
Aztán van,akinél az Unguentum Nasale orrkenőcs válik be,az orr elejéhez kell kenni,előnye,hogy nem folyik le a garatra./Van,aki nemcsak az orr elejéhez keni,hanem az orrlyukba./Ez pl.mentolos.
Coldastop orrcsepp:olajos készítmény,természetes növényi anyagokból áll,akkor használod,amikor csak akarod,nincs korlátozva.
Gipszes időszak után:Sterimar orrspray,ez sima tengervizes készítmény.Ennél sincs korlátozva a használat.
Hogy melyik készítmény válik be,azt előre nem tudja az ember,el kell kezdeni használni és kiderül.
Coldastop nagyon jól feloldja a trutyit és ahogy a többi készítmény is,orrnyálkahártya duzzadtságra való.
Mindenáron nem kell használni a készítményeket,csak ha nagyon szükségét érzed.
Sziasztok!
Ti mit használtok műtét után?
Gondolok itt orrkenőcs stb...
Vettem két fajta orrkenőcsöt és nem tudom melyik lenne a jobb? Naturlandos, Nisita
A naturlandost mentolos azt lehet?
2napos vagyok :)
Sziasztok!
A napokban volt 1 éves az orrom😊. Tettem fel képet, ha érdekel valakit...
Már egy ideje nincs változás a formáját illetően - szerencsére. Viszont ha lógatom, pl.: hajmosásnál, vagy ha huzamosabb ideig melegben van pl.: a szoliban, ill. fizikai terhelés után még mindig duzzad. Hajnali 5 óra körül a néz ki a legjobban, akkor nincs duzzadás, olyankor a legszebb.🙂
Szia!
Azért ez nem egyoldalas műtét volt,a csontos orrháthoz is nyúlt az orvos-egyébként ott nekem is két helyen lett törve,de most már vágja az orvos,sokkal kímélőbb-és a porcos orrcsúcsodhoz is.Vagyis:összetett orrplasztikád volt,mint az esetek 90%-ban.
Mi áll fel?Mi durrant ki?
Még nagyon a gyógyulás elején jársz,helyezkedik,mozog az orr,duzzad-apad játék az egy év gyógyulási folyamat és te még csak hét hetes vagy.
Raknál fel képet az előtte,a gipszlevétel napján készült és a mostani állapotról?Akkor könnyebben megértjük,amit írsz :-)
Szia!
Itt a forumon tobb Rezekes naplo (is) van. Kopogj be par naploba, es sokat meg fogsz tudni.
Pl Dodo92 es Uni6 reszletes listat irt.
Sok sikert!
Sziasztok új vagyok itt
7 hete volt az orrplasztikám nyitott műtét volt és csak egyoldalas műtétem volt. A csontot kellett operálni. (Volt azért csúcs is de az most nem fontos joideig), amikor lekerült a gipsz azt hittem elajulok olyan szép lett lapos tökéletes. De másnapra kidurrant a csont (nekem oldalasan is volt csontörésem) tehát két helyen lett törve. Én visszamentem az orvosomhoz párszor és elmondtam a gondom de Ő azt mondta hogy termeszetes hogy a csont és szövetei kidurrant hiszen ez a dolga lassan feloldódik és visszalapul. Na most eléggé feláll annyira nem mint régen de félek hogy a csont amit oldalán vágott kimozdult gyakorlatilag már másnapra továbbra is, bár szerinte szó sincs erről ez majdnem csontkemeny de csak majdnem. És már 7 hetes vagyok szerintetek ez még változhat?
Köszönöm
Szia Rekab
Remélem elmúlik mind a kettőnknek, es ez csak a gyógyulási folyamat resze. Nem észrevehető annyira, de ahogy te is írtad ha ilyen lett volna amilyen most akkor semmi gond. De mivel műtött ezért mást várunk és nehezebben fogadjuk el. De álljunk hozza pozitívan.
Szia Bubujo!
Nalam is kb ugyanugy tortent, ahogy nalad... Egyszercsak lett egy kis gorbulet, ami profilbol es felprofilbol latszik.
En oszinten bizom benne, hogy nyirokfolyadek, es felszovodik. Ha nem, akkor ez nem az a forma amit szerettem volna :(
Nekem azt mondta a dokim, hogy errol akkor beszeljunk, ha fel eves kontrollnal is jelen van meg a problema. Ha ilyen orral szulettem volna, biztos nem zavarna picit sem, de eredetileg nekem igy nem volt baj az orrommal. Nem volt gorbe.
Amugy itt a forumon tobbeknek van hasonlo "gondja".
Bizom benne, hogy idovel mindenkinek eltunik!!! 🙏🙏🙏
Nagyon tájékozott vagy 😊
Nekem nem ez az első orrplasztikam, viszont ezt nem tapasztaltam eddig. Remélem igazad van és elmúlik idővel.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?