Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Fogok tudni valaha is szemüveget, napszemüveget hordani?
Az, hogy hónapok óta vakegér vagyok, már megszoktam, de egyre többet süt a nap és napszemcsi után valami elképesztően benyomodik az orrnyergemen a bőr.
Esetleg valami ötlet?
Szia!
Természetes velejárója a műtétnek,ahogy a hörcsögpofi állapot is,a malacka orr is-amíg az orrcsúcs fent van.
Hat hét alatt rendeződni fog a szád,nagyon ritka esetben előfordult,hogy valakinél három hónapig elhúzódott.
A két első fognál átvág az orvos egy izmot,ezért is beduzzad a felső ajak és maga a beavatkozás miatt is.
Ha az ember kifordítja a felső ajkat,látszik is,hogy be van vérezve,színesedve.
Jó és gyors gyógyulást!
Sziasztok,
Szerdán volt az orrplasztikám, R.Ö. végezte.
A mai napra nagyon feldagadt a felső ajkam,kb. 3-szor akkora mint korábban. Azt szeretném kérdezni, hogy ez másoknál is előfordult-e a műtét után.
Köszi, ha tudtok segíteni!
Az,hogy hogyan reagál az orrod,kiszámíthatatlan.Lehet,hogy nagyon beduzzad,de lehet,hogy észre sem veszed.
Négy hét után lehet elkezdeni edzeni.Ha kipróbálod,már akkor is kapsz egy kis ízelítőt abból,hogy mennyire is bírná az orrod a koncertezést.
Ha nem húzódik,nem zsibbad,nincs "leszakad az orrom" érzés-akkor menni fog.
Ha mégis lenne duzzadás,azt ne úgy képzeljed el,hogy csak egy orr látszik majd belőled :-)
Linkin Park és még megtoldom-Offspring:mivel a nagy fiam állandóan ezeket hallgatta tiniként és nézte a klipjeiket,én is megszerettem őket,klassz mindkettő.
Szívesen :-)
Sokat kell lapoznod,időt kell rá szánnod,mert 54300 hsz. van.Valamikor nagyon jó fórum volt,de ahogy újított az NLC,úgy lett egyre használhatatlanabb sajnos.
De sok infó van benne,annak idején többek között sok segítséget nyújtott nekem a műtét felkészüléséhez.Éjszakákba nyúlva olvastam.Szóval ha van kedved,olvasgassál :-)
Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam. Szétnézek az ottani fórumon.
Szép napot :)
Sziasztok azoktól kérdeznék akik másodjára is el mentek műtétre ....
Minden ugyan úgy zajlik ? Gondolok itt bevérzès kék lila foltok duzzanat lábadozást stb .
Szio! Pop-rock cover, van Pinktol kezdve Linkin Parkon at minden a listan, azert is gondoltam, hogy megkerdezem hatha valaki tud errol valamit mondani, mert azert egy Linkin Parkot nem biztos hogy le tudok nyomni bedagadt orral :D
Megkerdezem majd a doktor urat is, de annyi hasznos infot talaltam mar itt, hogy bennetek is nagyon bizom :)
Szia!
Megkérdezhetem,hogy milyen jellegű számokat énekelsz?
Biztosan nagyon szép hangod van :-)
Szia!
Igen,teljesen normális,az egyik oldal jobban duzzadt,mint a másik.Ilyenkor még természetes dolog ez,egyik oldalról dolgozik az orvos,ott jobban igénybeveszi az orrot a beavatkozás.
Fél éves korig kell rendeződnie.
Szia!
Ezen a fórumon nem tudok,de az NLC orrplasztika fórumán több embernek is csinált orrplasztikával egybekötött állat,azaz implantátumot rakott be.
Nem érezhető és nincsen semmilyen utóhatása,legalábbis ők nem jeleztek semmit.
Összhangban tud emelni sokat a profilon.
Sziasztok!
Az normális jelenség, hogy az orrműtét után az egyik orrlyukam nagyobb, mint a másik? Ez a dagadás miatt lehet?
Köszi :)
Sziasztok!
Van-e itt olyan, aki orrplasztikan esett at es enekel? :)
Majus 15-en megyek KT-hoz, es julius 19-ere van betervezve egy egesz estes (2-3 ora) koncertem. Tegnap olvasgattam a hozzaszolasokat es elkezdtem aggodni a dagadas-apadas miatt, ugyhogy barmilyen tapasztalatot szivesen olvasok ezzel kapcsolatban.
Elore is nagyon koszi! Es igen en is nagyon izgulok :)
Szia Ramcsi!
Igen igen a regi cimen rendel meg a doktor ur!:)
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek állplasztikát is csináltak? Nemrég voltam konzultáción K.T.-nál az orrom miatt és javasolta mellé az állimplantátot is. Biztos, hogy jó lenne az összhatás, de nagyon bizonytalan vagyok, nem tudom mennyire érezhető az implantátum, vagy milyen utóhatása lehet.
Az orromat biztos megcsináltatom, sajnos nem csak egy kis puklit kell eltűntetni, de most már végleg elszántam magam, megvan az időpont is :) Nagyon izgulok...
Szia!
En nem kentem semmivel, olyan apro a heg, hidd el regeneralodik hamar magatol a borod.:) 2hetes vagyok es mar nem is latszik, tobben kerdeztek akik megneztek alaposan az orromat, hogy megis hol a heg, mert nem latszik:)
Szia!
Contractubex szuper!
Ha először halványodik,utána megint pirosabbnak látod,ne ijedjél meg,előfordul.Utána is csak használjad és nyoma sem lesz a hegnek.
Ha semmit nem használsz is elmúlik egyébként,csak kicsivel több idő kell neki.
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani krémet varratszedés utánra, ami segíti a heg halványulását? Eddig Contractubexet es Cicaplastot használtam hegekre, de erre nem vagyok biztos benne, hogy jók. Jövő héten lesz a műtét.
Köszönöm
Szia!
"Odaszúrna"-belenyilall,ahogy gyógyulgat.
Arra számítsál,hogy duzzadni fog-főleg a munka végén veszed észre.Tudom,hogy gyorsnak kell lenni,kiszolgálni,stb...de nem lesz baja az orrodnak.De érezni fogod,hogy "van" orrod.
Aztán olyan kiszámíthatatlan,hogy egy-egy embernél hogyan reagál az orr az ilyen megterhelésre,lehet,hogy úgy fogod érezni,hogy semmivel sem rosszabb,mint amúgy.Kívánom,hogy legyen az utóbbi!
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?