Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm,hogy raktál fel mostani képet :-)
Gekkoka 11 naposan egyenes volt az orrod és most hat hetesen is ugyanolyan szép,így kép alapján én nem is látok különbséget,talán annyit,mintha az orrcsúcs egy icipicit duzzadtabb lenne./amennyit a profil alapján látok belőle/
Nagyon szép az orrod!💗Nekem nagyon tetszik!😘
Duzzadni-apadni fog,ez a gyógyulási folyamat része,át kell vészelni,nem könnyű,sok türelem kell hozzá,tudom.
Az orrfolyásnál fél évnél szokták meghúzni a határt,addig normális.
Sziasztok.
Azoktol kerdeznek akik kulon vercsoport tesztet csinaltattak. Tenyleg 12.000 ft? En tudom milyen a vercsoportom de egy regi korhazi leletet sem talalok amin rajta van. Most kulon csinaltatnom kell es a neten azt olvastam hogy 12.000. Valoban?
Szia!:-)
Ne aggódjatok,teljesen normális.Egy izom átvágása miatt van,amit az orvos azért csinál,hogy a megemelt orrcsúcs ne húzza fel a felső ajkat.Hat hét alatt általában rendeződni szokott,de van,akinél három hónapig is elhúzódik.
Visszafog térni a mosolya,a felső ajak természetessége.
Gyors,akadálymentes gyógyulást kívánok neki!:-)
Sziasztok,
ma egy hónapos a nózim, fotók a naplómban. :)
Az orrhátnak még nagyon sokat kell apadnia.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a beengedést. :)
Szerintem nagyon szuperül sikerültek.
Sziasztok!
Olvastam több embernél is, hogy nem egy orvosnál volt konzultáción. Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül egy konzultáció nyilván orvos válogatja de úgy kb. mennyi?
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?