Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!:)
Eloszor is mindenkinek Kellemes Unnepeket kivanok! ✨💕
Rezekes nozisoktol kerdeznem; Nektek mikor kuldte el a latvanyterveket a Doktor Ur? Mondta a konzultacion, hogy elkuldi majd e-mailen. Remelem januarban megkapom, mert februarban mar mutenek.😄
Nekem 1,5-2 hónap volt kb. De az volt a kedvenc időszakom😊 már lejjebb jött, csinálok ilyen kollázst, műtét után és most 😁
Mindenkinek boldog 🎄-t 🤗🎁❤️
sziasztok . boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindnyájatoknak és szép új orrot akik még csak most mennek műtétre ,,,, én most vagyok lassan 3 hetes a korrekciós műtéttel .
Meddig tart az ún. malac orr ? mondta a doki hogy lejjebb fog menni csak kíváncsi lennék kb. mennyi az az idő ?
Szia!
Kopogtam a naplódba, köszönöm ha beengedsz : )
Hát kicsit ferde mert az egyik oldalban több maradt mint a másikban, de így is sokkal de sokkal jobb mint az original !
Rezek a Best
Szia!
Bőrápolás:
Én Nivea arclemosó gélt használtam.
Sok embernek az Ilcsi fekete szappan és kénes krém vált be.Ezeket kozmetikustól lehet megvásárolni.
Van,aki a manna szappan ében arctisztító szappanját használta.Viszont mivel zsírosodás közben hámlik a bőr,ezért shea vajjal is kente.
bha2%
Pattanásos bőrűeknek szokták ajánlani, mert tényleg megszünteti és a pórusokat is összehúzza. De fokozza a kollagén termelést is és egységesebbé teszi a bőrképet.Ebben Ceccsillag a jártas.
Itt a link:
skinsmart.hu/borproblemak/pattanasok/pattanasok-hamlasztok.html
Micellás arclemosó,utána Skinoren krém,utóbbit bőrgyógyász írja fel,de háziorvos is felírja.
Gyógyszertárban kapható:Eucerin krém
La roche posay effaclar duo,orra pici hidratáló.Ebben Gabi és Ági a jártas.
Gekkoka:Egy olcsó es jó tanács arcbőrre műtet után: kókuszzsír szódabikarbonával összekeverve.Leradírozza az elhalt hámsejteket+gyulladáscsökkentő és ápoló hatású.
Eckler:Én csak simán szódabikarbónával radíroztam a vizes arcomat heti egyszer-kétszer, plusz minden este víz + gyógyszertári alkohollal fertőtlenítettem. Nagyon hamar helyre hozta a bőrömet. :)
Mindent felsoroltam,ami eddig a fórumon elhangzott :-)
Sziasztok!
Műtét után ti mivel hozzátok helyre a megszenvedett arcbőrötöket?
Nekem néhol mintha hámlana, néhol meg csillog mintha tiszta zsír lenne.. :D
Coldastoppal feltudod lazítani,természetes növényi anyagokból álló olajos készítmény.
Unguentum Nasale orrkenőccsel is-de ezeket át is küldtem :-)
Szia!
Átküldtem az orrtisztítást és hogy milyen dolgokat lehet használni.
Sziasztok. Uj vagyok a csoportban. Csutortokon volt a mutetem Dr.Jarai Tamassal a Da Vinci klinikan Pecsen. Elkezdtem naplot irni, toltottem fel par kepet is akit erdekel. Minden kerdesre szivesen valaszolok.
Egy-kettotokhoz bekopogtattam olvasgatni en is.Remelem be engedtek. Puszi
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?