Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
De már jól vagy! És a segítség nem jön magától!:))
Nekem a kilóimat kéne ledobni, mint egy lecsatolható fölöfleget!:DDE jó úton haladok!:))
Már nagyon! :DDDD
Igaz, nemrég még nagyon magam alatt voltam, de már jól vagyok! :)
És fájjjjjjjjjt?
Brrrrrr! Ha még össze is szedném a pénzt, én félnék megcsináltatni ! A fájdalom!:S
Gratulálok!
Brühühü!
Neked még lehet?
Már nagyon hiányoztatok!
Úgy eltűnt mindenki tegnap.:S De jó, hogy most tudunk egy kicsit beszélgetni!b :DD
szia Rosella!
jó vagy te is?
már nem mondom, Ballerina, mert ugy éreztem nem szereted?! :))
szia Zsuzsikám!
tök ari vagy, köszi neked is viszont! :)
Tindi! Te vagy egy csudilény és nem én :))
ezt nagyon jo ötletnek tartom., ezt a skype-os konzultáciot, szuper! én is jönnék, csak kell keresnem valami problémát, na..! majd valamit kitalák... :DD
köszönöm a bizalmad, eddig is segitettem, ha lehetet, bár tudod én is dolgozom és csak délután vagyok bent, jajj...! meg a munkahelyemen sem tudok netezni :)) de azért ahogy az idöm engedi be-be kukkolok.
öszintén, sajnos a párkapcsolatom nem nagyon szereti a hoxát, és ezt el kell fogadnom, mert a kapcsolat az elsö, aztán a többi, ahogy idöm engedi, de azért igy-ugy jövök, megigérem.. :)))
De szuper! Én kérem az időpontot! :)))
ÉS nagyon fogunk várni! Örülök, hogy jól sikerült a búcsú, és biztos, hogy jól indulaz új munkád is!
Nem boszorkánynak hívnám magamat, mert félek, hogy megégetnének... De tényleg. :)
Viszont valami olyasmi vagyok, az biztos. :)
Köszi, nagyon aranyos vagy! :)
Jövő héttől a munkahelyemen garantáltan nem lesz időm hoxázni. Szóval valószínűleg kevesebbet tudok veletek lenni, de azért igyekszem majd. Így kérem mindenki megértését, ha esetleg a privát levelekre tovább tart válaszolnom, és kevesebbet írok a fórumba.
Viszont kérem Bibie-t, hogy legyen olyan szuper, édes és aranyos, mint eddig, és tartsa bennetek a lelket, ha esetleg 1-2 napra néha eltűnök. :)
Viszont kitaláltam egy újdonságot. Kéthetente szombat délelőttönként ill. néha esténként skype-os "rendelést" tartok. Bárki igénybe veheti, ha szeretne velem beszélgetni a privát problémájáról, ezt gyorsabbnak találom, mint a levelezést, és célratörőbbnek, mert interakció jön létre. :)
Szóval írjatok időpont-egyeztetés miatt nyugodtan. :)
Sziasztok!
Megérkeztem én is!
Mindenkinek derűs,és önbizalommal teli délutánt kívánok!:):)
hát...., látod, sokszor van ugy, hogy gondoljuk, nem kedvelnek, de aztán még is.! :))
akkor nagyon szépen elbucsuztattak a cégednél, szerintem ez tényleg nagyon szerencsés, mert egy poziviv energiával zársz és igy pozitivval nyitsz is. ez már csak jól sülhet el. ;)
kivánok neked én is sok sikert, önbizalmat és minden jót, ami számodra fontos még!
és itt egy nagy puszi :*)
Boszorkány vagy?
Úgy legyen!
Várom egyébként, nagyon, ebben igazad van !
Jól van. :)
Azt már most mondom, ha ilyen vidám típus vagy, akkor legalább 100 dolognak kell még lennie, amiért hálás lehetsz. :) Pl. hogy van hol laknod, hogy finomakat ehetsz, azért, hogy babát vársz stb. (Ugye babát vársz?) Szóval ezt még mindenképpen bővíteném. :)
Légyszi, ha valami "nem jót" látsz, szólj, hogy javíthassam!
Köszi előre is mindent!
Köszönöm. :)
Örülök, hogy tetszik a tréning. Majd olvasom a naplódat. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?