Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Megjelent Tindi cikke!
Olvassátok!!! :DDD!!!
Igen, ez még csak az. Bölcsis leszek én is.. :D!
De régen is volt az.. hajjajj..
szia Cynti baba!
ez csak beszoktatás..?
szerintem Regike nagyon fogja élvezni, lehet haza is küld. :))
Na akkor végre az édes pihenés..
Mi ma egész nap azt csináltuk. Pihentünk.. :D!
holnap ha minden igaz, meglátogatjuk a bölcsikét :D!
köszönöm a sok jó kivánságot, teljesült, nekem egy szupi napom volt, nem dolgoztam agyon magam és már itthon kávézgatok sütizgetek. :))
remélem késöbb jöttök!
:*)
Sziasztok, szép napot!
Ildikó, nem úgy volt, hogy ma jelenik meg a cikk? Egyelőre nem látom...
szép jó reggelt mindenkinek!
A postások jelszavával köszönnék:"Soha ne add fel!"
Uhhh én vagyok az első :) Szerintem ilyen se volt még :D Legalább is ilyen korán még nem írtam :)
De csoda szép reggelt/napot kívánok mindenkinek :D
Itthon vagyok, ma megyek "haza". Elég álmos vagyok, 2 után feküdtem és 5:50kor meg már keltem :)
Olyan izgatott vagyok, nem tudok aludni......
Bár úgy érzem elég nagy döntés előtt állok!!!
Ilyenkor honnan lehet tudni, hogy mi lesz a helyes??? :S:S Félek, hogy rosszul döntök, de úgy érzem, hogy lépnem kell!!
Sok puszi mindenkinek!!!!
Jó dumcsizást lányok! Mennem kell, mert addig nem alszanak a gyerekeim! :S MAjd holnap visszaolvasok, aztán csak ügyesen! Szeretlek benneteket!:)))
Jó éjszakát!
Az én párom is izmos, és jó kemény a feneke:))))))
Imádom! :DD
csak elcsavarogtam egy kicsit., de már itt vagyok :))
olyan szépen irtál a pasik testéröl, egyböl a Kedvesem teste jutott az eszembe., a leirás tökeletes volt :DD
Én is a feneküket:S
Először:)
De változó, a szem is nagyon fontos, és az összkép:)
Én a szemeit nézem meg először mindenkinek, mert az tényleg a lélek tükre, és rengeteg információt kapok belőle.
A pasiknál viszont imádom, ha jó kemény fenekük van. Ez az én perverzióm. :D
A sovány fiúk nem az eseteim... És szeretem, ha szép izmosak, izmos kar, mellizmok... De az én párom pont ilyen, a lehető legtökéletesebbet találtam meg.
Belsőre meg türelmes kell, hogy legyen, és elfogadó. Hozzám sok-sok türelem kell, és békés, nyugodt természet, de szerencsére ez is megvan a páromban. :)
Jajj ez a cici téma..
Nekem gyönyörű melleim voltak 80B, de azok úgy álltak, hogy öröm volt nézni: 10 év kőkemény sport és gondolom genetika.
MOst? Szülés, szoptatás után? Háát: tuti meg fogom csináltatni, ha majd meglesz a 2. gyerkőc is, és már nem szopizik. Na: szóval értitek..
Most olyan nem is tudom eldönteni, hogy hanyas melltartó a jó. A D nagy, de a C-ből kiesik, az kicsinek látszik.
Szóval ez nálam is kényes téma.
:))) egyébként elgondolkodtató, hogy mi mit bámulunk meg a pasiban először????
én a fejét, meg szeretem, ha izmos
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?