Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
mesélnél valamit magadról?! :))
én csak esefelé tudok többnyire benézni, de remélem a többiek kisegitenek jó tanácsokal.
Zsuzsit kérdezheted nyugodtan Ö nagy szakértöje a témának! :))
vagy, ha szerencsédlesz, Tindi is befut közben! :D
szia Tindi!
itt vagy?! ugy eltüntél?
hiányzol nekünk!!
meg a napi megerösitéseket is szeretnénk ujra! :))
puszi!
:*)
szia Zsuzsicica! remélem nem vagytok betegek, mert olvasom orvoshoz készülsz, csak nem átfagytál valamelyiknap, azt megfáztál Drágám?!
vigyázz magadra!!! ;*)
szia Noncsi!
nagyon szupi, hogy hirtelen két munka lehetöséget is kaptál, kivánom, hogy valamelyik összejön. ;)
hidd el ha dolgozol, akkor egy teljesen másik "hullámon lovagolsz" és akkor talán, már nem is fognak azok a dolgok zavarni, amik most,vi. nem lesz olyan nagy jelentösségük. :))
mostantól minden jobb lesz!!
sziasztok Lányok!
remélem mindenkinek egy csudi szép napja van, mint nekem! :))
látom milyen jól beidult a vásárlási kedv, ezért olyan kreativ ötletem támadt.., nyitok egy inernetes butikot! :D
MERT MEGÉRDEMELJÜK!
A párom alapból is féltékeny a maga finom módján,és nem azért csinálom ,hogy még jobban az legyen ,csak igy érzem jól magam.Hozzá teszem nagyon szeretem a férjem.
Sziasztok!:)
Én is vettem hétvégén mozi után egy bársony gatyót, 2000-re volt leárazva (Jeans Club).
Ráadásul S-ses!:)))) És pont jó a hossza! utálom, mikor fel kell hajtani az alját...
Sziasztok szép napot mindenkinek.
Ma megvettem azt a nadrágot magamnak amit már régóta nézegetek.Úgy döntöttem MEGÉRDEMLEM.
Jobb lett a kedvem és ha felveszem biztos csinos leszek benne.
Sziasztok! :)
Ma nagyon büszke vagyok/voltam magamra. Voltam ma kint Csepelen ami tőlünk egy vagy másfél óra....... A Lágymányosi-hídnál kell átszállni a Csepeli Hévre. És már odafele felhívtam barátomat, hogy a Boráros térről, hogy jutok egyszerűen haza......(mind ezt azért, mert tudtam, hogy sötétben fogok hazajönni és féltem. Mert mikor mentem arra fele akkor is alig voltak......) Na aztán jöttem hazafele és még is leszálltam a Lágymányosinál és mondogattam magamban, hogy bátor vagyok :D:D:D:D Tök jó :D Tudom más így néz, hogy ennyi a történet, de nekem ez tök nagy lépés, és örülök :D:D:D:D
Naaaaaa meg a másik :D:D Hétvégén megyek esküvő kiállításra dolgozni, mint hostess :D:D:D
Aztán barátom anyuja szerzett a B.u.r.g.e.r Ki.ngbe nekem melót (ennek annyira nem örülök :S:S ) De a lényeg, hogy lesz, nem tehetem meg, hogy válogatok..... :S :D Na deeee, erre ma írt egy hapsi, hogy lenne folyamatosan hostess munka :D Jó lenne haz összejönne inkább az :)
Szóval úgy néz ki, hogy maradok Pesten!
Jajjj meg írt egy fotós is :S Bár őt fel kéne hívnom amit még nem tettem meg......mert nem tartom magam olyan jónak, hogy "modell" legyek, a másik meg lehet csak a lehúzásról szól, mert portfóliót kéne csináltatni. Szóval erre még rá kell gyúrnom :):)
De most már végképp nem tudom mit csináljak??!!! Menjek vagy maradjak........... Ez nagyon nehéz döntés számomra:S:S:S Egyik pillanatban annyira vágyom rá, hogy otthon legyek: család, barátok, a kis szobám :) (főleg, hogy félpercenként összeveszünk barátommal) de a másik pillanatban meg annyira jó lenne maradni!!!
No mindegy, ez még kiforrja magát a héten......
Szép estét mindenkinek!
Jah és elfogadom a félelmeimet, tudomásul veszem, de nincs rájuk szükségem :D:D:D:D
Puszi nektek!!
Szia!
Hát nem valami jó az egész hét....
De most fáradt vagyok, majd beszélgetünk máskor. Tegnap bekukkantottam és olvastam, hogy valakinek hiperaktív a gyerkőce, de nem találom a hsz-t.Hova lett?
Szia!
Szép napot!:)
Sziasztok!
Csak beköszönök.
Az nagy csapat volt!:)
Nekem Pásztor Pista volt a kedvencem, sajnálom, hogy már csak Füreden játszik...
Lehet, hogy én is kijutok majd párszor, mert ha épp ott vagyunk, mikor meccs van, kölcsön szokták adni a bérletet.
ZSIGA-Zsigmond Gyuri Éles Józsi
Férjem is bérletes,már alig várja a februárt
Veszprém-drukkerek vagyunk, anyósomék ott is laknak, bérletük is van.:)
Ki az edző?
Sziasztok!
Csak helyeselni tudok, mindenkinek joga van a boldogsághoz, csak úgy kell összehozni, hogy mindenki egyformán elégedett legyen, vagyis az én örömöm másoknak ne okozzon fájdalmat,vagy esetleg olyan dolgokat amit én sem kívánnék magamnak, és így lesz teljes a boldogságunk .
Veszprém.
Volt Fotexes az edző.
MKB-s csapat
Kicsoda? Hova valósiak vagytok?
Csak mert mi is imádjuk a kézit...
Ezen a meccsen találkoztam egy volt ovis társával a lányomnak, meg a szüleivel. Persze a szülőket hamarább beazonosítottam. Lelkesedést jó volt nézni mert szeretnek inkább tv nézni-számgépezni, a sport keves gyereknek fontos. Nekik az volt.
Az edző egy fiatalember, szigorú de következetes.
Az a csapat leérettségizett. Van e neki új bandája nem tudom..
Ez egy térségi verseny volt, a neten a városunk fórumán jelezte az edző mint sport rendezvény. Ingyenes, bárki mehet.
Én meg elmentem a kis fotomasinámmal és sikerült egy rakás videót csinálni. ( legalább kicsit tanultam a gépet kezelni )
Szivesen járok.A meccsein is ott voltam.
Szeretem a kézilabdát és az edzőjük is egy volt játékos.Akkor neki szurkoltunk,most pedig a gyerekeknek akiket ő edz.
Az is nagyon jó!
Nincs több szülő aki szivesen végig nézi a csemetéje edzését.
Elmentem egy nálunk rendezet röpplabda meccsre. Voltak szülők, és egyeltalán nem ciki..
Nem az enyém játszott, csak úgy elmentem kíváncsiságból..
Mi korosztályunknak nem találok én se itt ahol lakok.
Sziasztok.
Szia Tindigo.Itt vagyok hát.Kértem -kaptam.Kisebb dolgokat,de megkaptam.Viszont többször van az önbizalom terén visszaesésem.Dolgozom rajta.
Elnézést ha nem tudok bekapcsolódni simán ,de olvastam a fórumot mégis összefolyik a dolog.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?