Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
okos vagy!
küldeném a kitüntetés, de kétórát várnom kell. :))
Tudom :D!
De várj: megcsináltam. A naplómban van.
Nem én vagyok a hüle, de azon az angol nyelvű you tube-on nem volt olyan kód. Videa-ról meg lehetett oldani..
itt van Te kis sZöke! :))
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OdZjnJyx77I&hl=de_DE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OdZjnJyx77I&hl=de_DE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
igen mert az elsöt másolod ki, nem azt ami alatta van.
a youtube-n hány kodot olvasol???
kettö van, a másodikat másolod, nem az elsöt!!!
és azt illesztedbe........
Kedves Csengice!
Üdvözöllek téged is közöttünk! Nyugodtan kérdezhetsz tőlem is, Bibie az én helyettesem, a másodkapitány, Zsuzsa pedig egy kitűnő tanuló. :)
De mindenki aranyos, remélem, te is jól érzed magadat köztünk, és velünk együtt haladsz a boldogság felé. :)
ne..! áruld el neki a titkot :))
már azt sem tudtam, hogy irjam le, hogy kiverje a fejéböl! :))
azért egy kicsit neheztelek, ugy megijesztettél bennünket, láttam, hogy napközben többször is bent voltál, de nem irtál semmit, azt hittem valami baj van.
légyszi..! ne tünj el, igy leközelebb, Bibi "anya" aggodott! :))
MP3-ban légyszi át küldenéd a pontos web cimet, nincs kedvem most keresgetni, meg ami neked van az biztos a legtutibb is :))
köszi
Szia! Ha nem akarod, akkor attól sokkal inkább jönnek. Ha harcolsz valami ellen, egyre többet kapsz belőle. Fogadd el, és ha megbarátkoztál a gondolattal, hogy mostanában rosszakat álmodsz, az tulajdonképpen jót jelent. Felszínre törnek a tudatalattidban lévő negatív programok, félelmek, ami azért jó, mert már tudatos szintén is tudod kezelni a problémát.
Sorrend: elfogadás, elengedés, és új, pozitív program betétele. :)
Igen, már várom, hogy meg legyen a vízválasztó első szerződésem, olyasmi, mint a szüzesség elvesztése. :D
Remélem, hogy tényleg sikerül, de nagyon sokat dolgozom, mert ez kicsit olyan, mint egy saját vállalkozás, és be kell indítanom. :)
Igen, Balogh Bélától szuper ez a meditáció! Én napi egyszer hallgatom átlagban, ha sokat vagyok itthon, 3-4x is, de van olyan, hogy néhány nap kimarad, pláne, ha itthon sem vagyok. :)
Nekem kb. 2 hónap után már érezhető volt a pozitív hatás, októberben kezdtem el hallgatni. :)
Priviben átküldöm a linket, honnan tudjátok letölteni a gépetekre, hogy ne csak youtube videón tudjátok hallgatni, de ha beírjátok a keresőbe, hogy balogh béla a tudatalatti tízparancsolata mp3, nagyon gyorsan megtaláljátok. :) Tényleg szuper, mindenkinek ajánlani tudom.
Viszont van benne egy ideális társ meditáció, azt csak annak ajánlom, akinek nincs párja, vagy nem jó a párjával, mivel mindenkinek több ideális lélektársa van, ha olyankor hallgatjátok, amikor jól megvagytok a párotokkal, könnyen bevonzhattok más férfiakat is, akikkel szintén jól meglennétek, és nem fogjátok tudni, hogy "melyik ujjatokat harapjátok le". :)
szia Tindi, ugy örülök hogy befutottál, tényleg már nagyon hiányoltunk!! :)
ha ilyen sok munkád van, az nagyon jó,akkor biztosan a sikerhez vezetö uton haladsz. ;)
LÀnyok! Balogh Béla honlapján böngésztem ez a pali sok mindent tud a tudatalattiba berögzült dolgainkról.
a naplomban megtaláljátok töle a tudatalatti 10 parancsolatát, azt állitha ha napi kétszer lehallgatod az egészet 6hónap alatt, nagy változást lehet elérni vele.
nézzétek meg érdemes! :))
mert.., Te a felso web cimet másolod, alatta van (einbetten), ha neked nem német, akkor van egy kis csillag a végén, ezt másold. aztán csak egyszeruen a szöveges részébe illeszted a naploba rákattintas, hogy MEHET, aztán, már bent is van. :))))
de ha nem megy nézd meg az enyémen!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?