Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Szia!
Hát úgy, hogy átlépsz ezeken a negatívumokon! Legalábbis megpróbálsz. Ahogy én teszem. ÉS már sokkal jobban érzem magam.Vannak érzékenyebb lelkek, mint én is, tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen!:)
sziasztok
Sokszor van hogy a saját szüleid bele döngölnek a földbe és ez marad majd később a saját párod .
Hát kérdem én hogyan legyen így önbizalma az embernek ha az életben mindig negatívumot kap ?
Én legalább 80-90 %-ban igen. Persze mindig van min dolgozni..
És Ti lányok? Zsuzsi? Rosella? Noncsi? és a többiek?
Sziasztok!
:)))
vagy csak azt hisszük...!
lányok! ezek csak gondolatok, olyan gondolatok amik elöre vissznek. :))
Köszönöm, hogy megerösitesz, amint elöbb irtam, pontosan ezek a gondolatok jutottak eszemben., aki ismeri e szeretetet az megismeri önmagát is!
igen elöször az önismeret... az ami elörébb vissz
ha ismered önmagad, az csak elönyödre válik, mert amit ismersz, csak azt változtathatod, az ismeretlenen nem változtathatunk, ahhoz elöbb meg kell ismernünk :))
mivel külömbözö rezgésekböl és "minöségekböl" állnak, fontos ha ezeket a rezgésminöségeket kezelni tudjuk.
ha valamelikböl tul kevés vagy tul sok van jelen vagy diszharmonikus az ember életében attól függetlenül, hogy a szeretetröl beszélünk, nagy kavalkádot okozhat kapcsolatainkban és viszonyainkban.
meg kell tanulnunk a helyes használatukat!
az a helytelen például:
ahol el kellene engedni ott tovább tápláljuk, vagy ahol táplálnuk kellene ott elengedjuk, vagy ha befogadnunk kéne lengedjuk stb..
Az emberenek nincs hitük. Ezért szétforgácsolódnak. Nem foglalkoznak semmivel. Magukkal főleg nem, és várják, hogy jobb legyen, vagy nem is várják. Elélnek a múltban és nem építenek.
Nekem is kellet hozzá idő, míg ezeket a dolgokat elkezdtem felépíteni magamba. Kb: 8 éve foglalkozom saját magam megismerésével. Valahol itt kellene kezdeni.. De sokan félnek a tükörbe nézni. Nem fogadják el a valóságot, álarc mögött élnek, vagy inkább azt mondom: életükben halnak, mert aki a fejét a homokba dugva él, azt én nem nevezném életnek.
Emberek tennetek kell magatokért, azután másokért!!
Miután elértem egy szintet: megkeresztelkedtem (fél éve).. Ez is feljebb emelt.
És annyira azt érzem, hogy szeretném másnak is elújságolni: emberek, az életnek van értelme, építeni kell magadat, másokat: és ezáltal minden szép lesz.
Szóval: nyissátok ki a sziveteket, engedjetek be rajta minden jót, ami megérinti, mert akkor talán elkezdődik a változás..
ennek a "szeretet hármasának" más és más szeretetrezgés van a három rezgésböl lesz egy közös teljes szeretet minöség, de ahhoz, hogy ez megtörténjen a három rezgésminöségnek össze kell fonodnia egymással. az összefonodásból lesz egy nagy Egész.
ezért is fontos, hogy megismerjük és magunkévá tegyük öket.
nagyon jók az érzéseid.,
mit gondolsz.., ebben a mai világban, felhehet épiteni magunkban, a befogadó szeretetet?
ennyire nehéz lenne magunkhoz engedni a jót?!
a befogadó szeretetet az egyházak is sokat emlitik,a szentháromságban. szóval itt is látható, tényleg minden mindennel összefügg. :))
igy az is a befogadó szeretetben, rejlik, istent önagunkba fogadni, képesek vagyunk-e?!
sziasztok! szia Cynti!
én is nagyon szeretném, ha közösen épigetnénk egymást! :))
köszönöm támogatásod, ebéd után, irnék még egy- két érdekes gondolatot hozzá.
neked milyen gondolataid érzéseid vannak a "szeretet hármasságával"?!
mit mond neked a befogadó szeretet?
jaj.., megérte egy kicsit várni, felvettem a dominom és egy ajándékot kaptam, de csak holnap váltom beeee! :))
és az lesz az ajándékban.., annyi pontod van, mint Cyntinek!! :))
ma nagyon szemleten vagyok - tudom :DD
Én is megyek most lányok!
Álmodjatok szépeket!
Puszi! :)
jó éjszakát Lányok! megyek és bebuvok a párom mellé a pihe-puha meleg ágyba!
álmodjatok angyalkákkal!
puszi
Megerősítő kártya nincs, sem könyv, ezeket én találom ki. :)
De lehet, csinálok egyet és kiadatom. :D
Mai megerősítő mondatotok:
Bízom magamban, ezért egyedül is tudom, hogy lehető legjobb úton maradok. :)
Ezt azért kapjátok, hogy ne essetek kétségbe, ha néhány napra eltűnnék. :) Persze igyekszem sokszor jönni. :)
Mai arkangyal kárgyátok:
Türelem
Jophiel arkangyal: Álmaid gyorsabban valóra válnak, mint hiszed. De azért tápláld őket türelemmel. :)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?