Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Köszönöm :)
Igen,már be van jelölve a naplód amin a Balogh Bélát lehet meghallgatni.Még sajnos időm nem volt rá,de ami késik nem múlik :D
szia Moci!
üdvözöllek közöttünk, nagyon szivesen látunk, gyere csatlakozz és épits bennünket, hogy általad is gazdagabbakká váljunk. :))
igen.., ebböl a könyvböl idéztem, jó olvasást! ;)
amit még nagyon ajálhatok., azoka meditációs felvételek, ezek is nagyon klasszak, és sokat segitenek, a mi kis csapatunk mostanában a Balogh Bélát hallgatja :))
Sziasztok!Új vagyok nálatok,elolvastam Tindi naplóját,meg olvasgatom a fórumot is.Nagyon tetszik amiket irkáltok és kisebb nagyobb sikerekkel én is ezt a pozitív hozzáállást használom,Persze van még mit tanulnom.
Egy dolog van amit nagyon szeretnék elérni,remélem sikerül is.De addig is annyit elértem,hogy minden napom jól telik.Főleg mióta írom az angyalnaplót,még több önbizalmam lett tőle.
Bibie! Nagyon jókat írsz,megtaláltam a neten azt a könyvet amiből idéztél: Dr. Joseph Murphy : Tudatalattink csodálatos hatalma
Most azt olvasgatom,sok hasznos dolog van benne :)
szép jó reggelt Mindenkinek!
legyen gyönyörü szép napunk! :)
köszike! de sajnos nem játsza le, nem engedi betteni a media playerbe :(
nálad lejátszotta..?
Kedvesem..
2 már el is ment hozzád e-mail-ben. Majd nézd meg, hogy jó-e, és ha minden ok, akkor ahogy tudom, küldöm.. Most el vagyok havazva itthoni munkával sajno: holnap kezdjük a hetet.. Kiváncsi vagyok milyen osztályon leszek..
Köszi! Jót nevettünk rajta:)
Majd a hajvágásnál lesz sírás, nagyon nem szereti!
Hát igen! Milyen szépek is az emklékek, de annál szebb nincs, mint mikor a saját gyereked űvel ilyeneket!:))))
Majd leszek hamarosan:)
jajj, de édes mind a kettö! :))
nekem is vannak ilyen gyerekkori élményeim, de jó is volt! :DD
ezzel már tényleg nem! :))
Most megyünk fát vágni, kijön apa is. Majd visszajövök, és előveszem Bélust! :)Munka közben jó lesz hallgatni!
legyél hálás, köszönd meg, végül is minden jól alakult, tul vagytok rajta, ezzel már nem kell többet szembenézni. :))
minden jó, ha jó a vége!
jó étvagyat! mi is csak most ebédelunk, ma nem föztem, tegnapról maradt. :))
párod jobban van, tényleg bárányhimlös szegény?
hol kapta el, a gyerekektöl?
jobbulást nektek(neki)!
szia Egypt!
igen! ha a fajdalom mögött sikerül rátalálni az "épitö jelegre" akkor az ember a fájdalom átélése után képes az adta érzésekböl akár valami ujat is megtanulni.
bár., ezt keveseknek sikerül felismernie és igy hát., inkább az önsajnálatban élik meg mind ezt.
Sziasztok!
Csak jelzem, hogy nem tűntem el, csak kevés az időm, de be szoktam nézni ide olvasgatni.:)
A pozitív naplómban van egy Rúzsa Magdi szám, engem nagyon megfogott.
"Fájdalmas pillanatokról szól, de valahogy
a fájdalom is kell ahhoz, hogy érezd, hogy élsz..."
Ezt írta róla valaki, és milyen igaz!
szia Zsuzsikám! ugy örülök, hogy itt vagy ujra közöttünk, bár..,tiszta szivböl örülök, hogy olyan dolgokkal tevékenykedsz, ami gazdagit és boldoggá teszi lelkedet és az életed! :))
jajj..! meg másokat is! :D
Sziasztok!
Vagyok én ios, de most nincs időm. Hamarosan befejezem a főzést, és utánna benézek még. Bibi, keresem az új naplód! Érdekelnek Béla meditációi.
bocsi Mindenkitöl, valahol ez az én gyengeségem, hogy elküldöm(leirok valamit) és nem figyelek a helyesirási hibák korregálásár, aztán mikor kimegy.., az oriási hibáim vigyorognak vissza rám és rátok is! :))
kijavitom hibáimat! :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?