Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
sziasztok! köszi ☺
Magamról? hmmm... jelenleg itthon vagyok az egy éves kisfiammal, és mivel én egy szuperanyuka vagyok, nem okoz gondot, hogy egyszerre főzzekmossaktakarítsakésagyerekrevigyázzak és itt meresszem a s.ggem a Hoxán ☺ ja és néha én is beleiszok más poharába, de mivel csak 32 éves vagyok, úgy érzem, ez enyhítő körülmény☺
Sziasztok! Szia Virdzsi! :))
Hát én most elrongyolok és megnézem azt a bizonyos vitatott műsort! De szerintem egypt tényleg szuper, és nagyon jó anya! Üdv egypt a " béna" Anyák táborában!És minden esetre nagyon szeretlek!:)
Sziasztok lányok.
Nagy levegő és NYUGI.
Egypt most megyek megnézlek titeket aztán majd még jövök.
A Borsban megjelent cikkre is jött egy érdekes megjegyzés, aztán az illető visszavett az arcából
Szerintem is egy másik fórumon összevesztem ezzel az ittenivel, és így álnéven akar beszólogatni.
Alig van hozzászólása, és semmi infót nem adott meg magáról. Azok szokták így, akiknek több nickjük van, és nem merik vállalni magukat, de névtelenül aztán rohadt bátrak.
Egypt!
ezt mért irtad tegnap este (Mindenhol akad néhány bunkó. . . Most mit mondjak. . . )
mert.! nekem van egy olyan megérzésem, ismered Te ezt a valakit, csak most röviden, egymásik néven jelentkezett be, hogy téged talán ismét felboszanthason..?!
Nem a régi dologra gondoltam, csak, hogy minden rendben veletek, boldogok vagytok...... Lehet szúrja a szemét...
Ne kívánd, mert fordítva sül el.... majd az élet úgy is megbünteti!!!
Próbáljunk meg vele ne is foglalkozni!!!...
Minket aztán lehet irigyelni...
Most kívánjam, hogy őt is hívják meg az RTL-be hasonló okokból?
Számíthattam rá, hogy lesz egypár ilyen beszólás, de mi vállaltuk a nevünket és arcunkat, aki névtelenül, arctalanul kritizál, az saját magát minősíti.
Ez az!!!! Biztos az irigység beszél belőle....... Pfff.......
Huuu de nem bírom az ilyet.... Ráadásul ez nem ilyen fórum.... nem tudom mért pont ide kell beírnia a szennyt.....
Na igen pont ez az, hogy Barni életéből kiesett egy kis idő!!!
És ha ilyenen mentem volna keresztül én is elkényeztetném a gyerekem és megadnék neki mindent.... és az élet fontos dolgaival foglalkoznék.... Majd megtanulja, ha eljön az ideje...... Minden gyerek más, minden gyerek máshogy tanulja meg a dolgokat!! Meg mi az, hogy ennyi idősen??? Még csak 2 éves...!!! De gondolom a te gyerekeid, már 2 évesen késsel villával ettek!!! Úúúristen.......
Amúgy meg nézd vissza te is, mert mikor Barna apukája fogta Barnát, hogy ne menjen el akkor Csonkáék szóltak, hogy engedje el nyugodtan had menjen...... És nekem nem úgy jött le, hogy azt gondolták, hogy de neveletlen ez a gyerek......
szia Virág!
persze, hogy jöhetsz, szeretettel várunk! :)
mesélnél valamit magadról?
puszi
Én is erre írtam, hogy ez a fórum nem erről szól.....
És nem a seggét nyaljuk..... Aranyos Barni nagyon, egy kis tündér és nem tudom, hogy lehet ilyet írni egy picire???
Gondolom a te gyerekeid olyan tökéletesek......
Amúgy meg nem tudsz rólam semmit...... Nem tartom magam gyereknek 20 éves felnőtt nő vagyok és úgy is viselkedem.... A koromhoz képest nagyon sok mindenen keresztül mentem, jah és abban is tévedsz, hogy semmit nem tudok a gyerekekről..... Azt meg senki nem írta hogy én többet tudok mint te......
Szerintem mindenki döntse el, hogy ki hogy neveli a csemetéjét.......
sveny
Nem lógok egész nap a neten, csak mikor a gyerekem alszik vagy valaki más foglalkozik vele.
Nem vagyok szuper anya, sosem állítottam.
Engem szidhatsz, ahogy akarsz, de ha a kisfiamra egyetlen rossz szór mersz szólni, ne kerülj a szemem elé, mert megtéplek. Felnőttek példát vehetnek róla, te is.
Egyáltalán nincs elkényeztetve, két éves gyerek, honnan tudná, kinek a poharába ihat bele? H. Évát sem zavarta, mi meg nem tudtunk felugrálni, hogy megfogjuk. És fél év kiesett az életéből, mert kórházban volt, rácsos ágyban. Te biztos sokkal szuperebb gyerekeket nevelsz, én másfél évig nem a neveléssel voltam elfoglalva, hanem a túléléssel.
Tudod, mi a taszító!
TE!
Itt arctalanul meg névtelenül.
Szia Sveny, Te szeretnél az önbizalomnövelö trénigen résztveni...?
mert, ha nem..! akkor légyszi keress egy másik forumot magadnak!!!
Szia:-)
A szűzteát próbáltad már?
Szia Egypt!
Reggel sajnos 07:16-kor jöttem rá, hogy már voltatok.. Így most néztelek meg benneteket. Iszonyatosan helyes srác a Barni! Nagyon tetszik, hogy ilyen eleven.. Ilyen jókedélyű maradjon örökké!!
Puszi Nektek!
Jahh,20 éves vagy. Még te magad is gyerek vagy,talán beleiszol más poharába még te is...
Több tapasztalatom van mint neked a gyereknevelés terén.
Letoltam?? Véleményem van mint másnak is itt. Azt hogy jövök -e erre a fórumra,azt sem te szabályozod be.
Ha valakinek más a véleménye,és nem nyal segget,meg nem utyuruputyurizik,az már neked nem idevaló?
Senkit nem zavart a kis srác?? Akkor nézd csak vissza,milyen arcot vágott a műsorvezető csajszi.
Az mindent elárul. Nem azt hogy "jajj de jópofa édes gyerek"
Lehet beteg,és aranyos,nem vitatom,de amit abban a pár percben láttam az taszító. egy elkényeztetett magamutogató ami lejött az egészből.
Itt már mindenki az "ertéelbe" akar menni.
Köze se volt ennek valami közérdekű akármihez..mert akkor nem ide mennek,ez tök egyértelmű.
Ha tetszik,ha nem ez a véleményem. Nem anyáztam,nem szidtam,leírtam. Ha nem tetszik ne olvasd,ez egy nyilvános fórum,az ír aki akar.
Veled meg mi van????
Attól még lehet valaki szuper anya, hogy feljön a netre és beszélget egy kicsit másokkal!!!!!! Honnan veszed, hogy egésznap a neten lóg???? Akkor is fel tud jönni még Barna mondjuk alszik, vagy elfoglalja magát egyedül......... Kell a picinek az is , hogy megtanuljon egyedül játszani!!! Addig mért ne jöhetne fel??? Meg nem hiszem ha leír 2 mondatot azzal elmegy az egész napja!!!!
A másik meg, hogy mi az, hogy ekkora gyerek???? Ha jól tudom 2 éves körül van!!! És minden gyerek kiváncsi!!!! Mért ne ihatna bele mindenbe?? Meg nyilvánvaló, hogy nem fognak ott Barnára rászólni mikor beszélgettek és senkit nem zavart, hogy lefoglalta magát!!!!!
Jah meg ez a fórum nem azért van, hogy itt leoltsd a másikat!!!! Szerintem ne gyere többet ere!
És magaddal foglalkozz!!!!!!!!
Na megnéztem :)
Szerintem nem voltál béna!!!
Nagyon tündéri fiad van :D:D Kis édes :)
Sajnos az én véleményem az az,hogy mást mondasz,és mást csinálsz. Ha valaki ennyire szuper anya,meg mindene a gyerek,az nem lóg ennyit a neten,és nem írja tele a naplóját,hanem a gyermekével foglalkozik.
Kicsit ellentmondásos vagy,nem gondolod?
Én is láttam,de szerintem tök neveletlen volt. Pont azt néztem ez tök ciki,egy ekkora gyerek már nem kell,hogy beleigyon más poharába.
És nem kell,hogy a szülei ezen csak mosolyogjanak..
Nekem ez a véleményem.
Így inkább ciki mint aranyos.
Sziasztok!
A harmadik karikára kell kattintani az RTLmoston a Reggeli videónál.
Én szörnyű béna voltam, de Barni helyes volt.:)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?