Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
persze, hogy igy.., hát ezen munkálkodott mindenki, velünk együtt. :))
és sokunknak sikerült, és ez olyan jó és szép, meg a többieknek sokat segit, mert már van akiknek sikerült... :))
Nálunk is én..
Én meg az internetet és s gépet szüneteltetném jó pár napig.. Vajon mi lenne a pérommal.
Tudja, hogy dolga van, de úgy kell neki szólni, hogy mástmár 2 órája nyomja.. Magától nem áll fel. És még éjszaka is.. :-(!
Rosella: úgy legyen. Már nagyon várom a sok jót :D!
nálunk én vagyok a rugalmasabb, alkalmazkodobb, igaz két tv is van ebben a házban, de csak a hállóból nézve jó, már mint a páromnak, én meg szenvedek mind egy kis kutya, mert ki nem álhatom, mármint a tévét :))
de megfogadtam a legelsö alkalomnál szabotálom valahogy, csak még nem tudom, hogy.., ugy kell kinéznie, mindha maga ment volna tönkre. :DD
Itt megvolt a szeretet nemcsak hármasa!:)))
Aki meg nem így látta, azt sajnálni sem tudom!:)
Én meg hogy leszoktam az mp3-ról :) Bár lehet csak az elem hiánya miatt :D:D Bár mondjuk, így az utcán nem is nagyon hallgattam régen sem, mert engem idegesít ha nem hallom a körülöttem lévő zajt :D
Mi megoldottuk ezt a gondot.... Mert barátommal is mindig "vita" volt, hogy ki mit akar hallgatni, nézni. Én meg nem szeretem a fülhallgatót, mert ügye nálunk se mehet egyszerre a film, meg a gépen a zene. Na meg sokszor én már lefekszem aludni mikor ő még filmet néz. Úgyhogy van ilyen kis érzékelős fülhallgatónk a tv-hez. És így ő használja mindig :D Jó megoldás, mert ő tud filmezni, nem "tiltom" el, engem meg nem zavar :)
amugy sajnálom egy kicsit, hogy a "szeretet hármasa", nem volt rátok nagy hatással, biztos már ezen is tul van mindenki. :))
igy légyen ámen! :D
sziasztok Lányok, most jövök a városból MP3-as lejátszot szerettem volna venni, de olyan nagy volt a választék, hogy azt nem vettem semmit.
a Bélához..., arra gondoltan munkaközben néha-néha lehallgatnám, meg este milyen jó lenne fülihallival, ha a párom tévét néz, mert a kettö nem müködik együtt, tévézni meg cd-t hallgatni. :))
na,de sebaj! majd valamelyik nap megint nyakaba veszem a várost. :))
Huu erre én is nagyon..... :S
Így még írásban hagyján, de ha szóban kapom az "oltást" akkor teljesen leblokkolok.... :S:S
Sziasztok!
Hú, de jó ismét egy kicsit itt veletek!Nagyon fáradt vagyok! A párom a frászt hozta rám! Tegnap hajnalban még mentőt is kellett hívni. Összeesett! Mára kiderült, hogy BÁRÁNYHIMLŐ!Hát legyen szép napja mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?