Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Azért a naplómat olvasod, meg a riportot is megnézted, sőt a kedvenc fórumjaimat is ismered...
Minek foglalkozol velem ennyit, ha nem tetszik?
Te beteg vagy, nem tudok mást mondani... Az ilyenektől tényleg félek, mint te, az ilyen szennyes lelkű, arctalan, utolsó mocskoktól, akik ismeretlenül fröcsögnek.
Ahhoz már nincs pofád, hogy vállald magad, mi?
Itt a portálon pedig van egy csomó hozzám hasonló nem normális, aki ugyanúgy vállalja magát és a gyerekét, mint én, naplóval együtt.
Más a vélemény és más az arctalan mocskolódás.
Ügyi vagy!!
Nekem ma kb 5-6 ember segített a babakocsival a hóban :D! Ezekért érdemes élni :D!
Hát ez az!
Képzeljétek! Tegnap reggel kocogtam egy kicsit! Hát nemépp önszántamból, segítenem kellett valakinek betolni a kocsit:9 De szívesen segítettem!
Lányok!
Én kérek mindenkit, hogy reagálás nélkül: tudomást sem véve a "gyönyörű" hozzászólásról, szemethúnyva lépjünk túl rajta. Kb: ennyit érdemel..
Pusza!
Ismeretlenül?? a neten?? Nézz már szét ebben a fórumban hány embernek van fotója.
És te a sajátodat töltötted fel? Ki tudja??
Lám lám kivillant az igazi éned.Mikor nem bájologsz a naplódban. Tudod mennyire okos vagy??
Pont annyira hogy a netre feltöltöd a gyereked képét,a családodét,és a gyereked külön naplót kap.
Aztán majd jön valami csúnya "pedofil bácsi"és vadászik a gyerekre.
Ez a célod??? Normális vagy te??? Felfogtad mekkora veszélynek teszed ki??
Nekem ne hablatyoljon az aki ilyennek teszi ki a gyerekét,aki a családi képeket a hoxára teszi ki.
De tök mindegy milyen portálra teszed fel.
Nekem az ilyen nem anya aki a mai világban ezt a rizikót kiméri gyerekére.
Ha tetszik ha nem,olvasd el a naplód..
Még a szülési fájdalmad is leírod.Lakhely,meg minden. Esküszöm nem vagy normális.
És attól hogy nem ömlengek rólad,és más a véleményem még leírhatom,az innen nem kizáró ok,.
Körülbelül a ti hozzászólásotoknak is annyi az önbizalomnöveléshez a köze mint az enyémnek.
Nézz tükörbe,és vedd le a glóriát a fejedről.
De nekem nem kel játszani az eszedet itt,miközben dől belőled a rosszindulat is.
szólj csak bátran, ha önbizalomhiányban szenvedsz? majd én segítek :DDD
jártatni én is tudom egyfolytában(több tanúm is van rá), mégsem az a célom, hogy másokon keresztülgázoljak
Tudom, hogy rád mindig számíthatok!:))
Hát irigyek mindig vannak! Ki ezért, ki azért, de mindegyik jellemzője, hogy profin tudja járatni a száját!
Ennek örülök, mindkettő jó tulajdonság :)
Szerintem én még nem üdvözöltelek, úgyhogy üdv a csapatatba :D:D
Hogy te milyen undorito vagy......!!!!!
Kiváncsi lennék van-e gyermeked és hogyan viselkedik mit kellenne egy 2 éves kis gyermeknek illemtanbol vizsgázni 5 percebn????
te vagy nem láttál gyermeket vagy irto irigy vagy én sem anyázok,nem szidok de létszivel Barnit ne merd a SZÁDRA VENNI.
ezt én mindig is tudtam rólad :DD
komolyra fordítva a szót: ilyen emberek mindenhol vannak, és mindig is lesznek...nekik öröm az, ha másokat megbánthatnak és annál boldogabbak, minél jobban sikerül ez nekik...1-2 ilyenbe én is belefutottam, de azóta már nem veszem fel ezeket az eldobott kesztyűket (a meg nem kis szerepe volt ebben Hoxának, aki kitiltással fenyegetett, na annyit nem ér)
Szia! Üdvözlégy köztünk!
Nagyon tetszett amit írtál :D!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?