Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Recept nélküli,az egyik 900ft körül van a másik 600,szóval nem is nagy összegek:)
Rendben menj csak,addig úgyis tölt,lehet az is eltart 20percig :)
most megyek adni szeretnék a páromnak fényt... :))
de egy 20´perc mulva vagyok :))
ohhh, ha most látnál angyal szárnyakat növesztettem és repkedek O:)
figy.. az orvos irta, vagy csak ugy benemtél az apotékába és megvetted?
ezeket lehet recept nélkül is kapni, na lehet jó nagy hülyeséget kérdezek, nekem anno egy természetgyogyász orvos irta ki.
Igen,azok.A keresztanyukájának a hugai ezt szedik és ezen a télen még nem találkoztak az orvossal:)
Ezért bizakodó vagyok,hátha beválik :)
Amúgy elég nagy a fájl,mert még mindíg tölti az e-mail -re, Ahogy belehallgattam 40perces :)
én is szedtem..
dr Schußler féle ásványi sót az nekem nagyon bejött, de csak kura szerüen csináltan egy pár éve, most nem szedek semmit. ha "beteg vagyok" sem :))
Köszönjük!
Igen hallottam én is hogy jók,de nem mertem még használni őket,én spec kipróbáltam mikor kismama voltam az allergiámra,de nekem nem vált be,de hátha a leányzómnak jó lesz. :)
szia jobbulást, tudod ahogy én mondom jó tisztulást nektek.
a homeopátiás szerek tényleg nagyon jok.
a Bélát letudtad tölteni melyiket?
én már olyan régota "szenvedek" nekem még nem jött össze teljesen, hiába állok hozzá pozitivan, letölteni még nem sikerült az egészet.
Cynti szokta nekem átküldeni, amit le vadászi, neki jobban megy, de sajna még nincs meg az egész pedig ugy szeretném.
lehet te tudnál nekem segiteni? :))
Sziasztok szép estét nektek!
Benéztem hozzátok mindennap,csak írni nem volt időm rá:$
Pörög az élet mifelénk:)
Bibie,letudtam tölteni a Balogh Béla meditációit és olyan jók tényleg :)
Minden nap munkába menet azt hallgatom és még a napom is jobb :)
Sőt minden nap ér valami pozitív dolog:)
Kislányom betegeskedik,még mindíg.Most itthon tartom 2hétig erősítem az immunrendszerét vitaminokkal és homeopátiás szerekkel és bízom benne,hogy felerősödik annyira hogy nagy ívben elkerüli a megfázás :)
szia!
ha a szemödököd szép akkor azokat a gyönyörü kék szemeidet biztos jobban kiemeli, szép vagy még akkor is ha egy két patanásod is van.
nekem is ragyásabb kozmetikus után, de ha megnyugszik sima mint a bébi popo. :)) a tiéd is biztos olyan szép lesz. :DD
figyike.., ha a mosogépet bevonozottad (megjavult) akkor mimár egy sparhelt. :))
vonzd csak be szépen! :))
Sziasztok!
Ma voltam kozmetikusnál, nagyon szép lett végre a szemöldököm:)))
az arcomról inkább nem beszélek, megint ragyásra csipkedtem:( Majdcsak lenyugszom végre!
Itt volt anyósom szinte egész nap, nem semmi egy öregasszony! Most épp meg akarja venni nekünk azt a sparheltet amit kinéztünk magunknak, csak nem jött össze rá a pénzünk!
sziasztok Jányok!
legeyen egy csudi szép, napsütéses szerdai napunk! :))
a mai nap legyen a tiszta gondolatok napj!
szebb is mint én:)))))
Na jó! Jövök, ahogy csak tudok! Most élek egy kicsit:) Olyan jó érzés végre!
:))
galamb posta, jobban tetszik. :DD
jól van értelek, a gyönyörködés és termékenység idöszakát éljuk, rád ez nagyon aktivan hat..
örülök, hogy ennyire fel vagy dobva! :))
de azért hébe-hoba jelentkezz :))
a képekkel bajba leszek, mert csak a géphez tartozó kamerával tudok képeket csinálni, de valahogy csak megoldom valahogy
Sokkal jobban vagyok, igyekszem többet jönni, de most annyira elvagyok.....
de, de.... :))
hogy áll a kert?
olvastallak, azért remélem csinálsz képeket amikor már virágzik minden, nagyon kiváncsian várom a végeredményt. :))
Itt ám!
Szia!:)))
Csak nem hiányoztam?
Sziasztok!
Örülök, hogy itt lehetek! Naplót írok még, aztán jövök vissza.
Sziasztok lányok..
De régen voltam már erre. jól vagytok?
Bibie neked jobbulást! :)
Én jól vagyok, örülök neki, hogy közeledik a tavasz :):) imádom ha süt a nap :D:D Legyen szép napotok :)
Puszika
sziasztok, szia Kedves!
izgatottan várom.., két napja tisztulásban vagyok, megfáztam, de eléggé jól haladok kifelé belöle. :)) (nálam a tisztitó energiák nagyon jól beindultak)
ma már megyek dolgozni is :DD délután én is vagyok.
legyen egy csudi szép keddi napunk!
Sziasztok!
CSak beköszönök, holnap igyekszem délelőtt lenni.Ma érett meg bennem nagyon sok dolog.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek,fantasztikus idő van kint :) Végre :)
sziasztok Jányok! :))
mi van veletek..(?) mindenki elvan tünve.
bujocskázunk :))
legyen egy csudi szép hétföi napunk! :))
a csillag állása erre a hétre, lassu lefolyásu, napokra nem lebontható az egyész héten a gyógyitó energiák vannak jelen.
a tavasszal egy uj energia hullám érkezik hozzánk ez a tisztulásokat is beinditja, ezért ha lehet igyatok sok vizet, csináljatok böjtöt, ha nem megy vizkurát. :))
ha véletlenül közben betegek lennétek, legyetek hálasnak, mert ez is a tisztulás része lehet. :))
hát tuti..!
mert a Te tudatalattid, már megszervezte.., hogy igy is hason. :))
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?