Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
szia, sziasztok!
hát.. én is hazaértzem :))
milyen napotok volt, van?!
Sziasztok!
Találtam néhány idézetet a Titokról. Egyet be is másolok, a többit meg lehet nézni a naplómban.:)
W. Clement Stone: „Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.”
szabin.. :))
a Tindi irt a hétvégén, olvastad? :)
sziasztok szép jó rggelt, legyen ez is egy gyönyörü keddi nap! :)
igen.! sajna nem sikerül mindig összefutni, ezért arra gondoltam.., mi lenne ha kb. 20h-tól mindig itt lenne valaki... :))
ki tud jönni? :DD
Sziasztok!
Én jövök, Bibie megy? Brühühü!
Fel vagyok pörögve, mint a búgócsiga:))))
Most értem vissza,nagy nehezen elaludt mucikám:)
Rendben én is megyek aludni,én is korán kelek:
Jó éjt neked is és aludj jól :)
most elköszönök, holnap korán kelek, remélem holnap hallhatjük egymást ujra :))
jó éjszakát! :)
hallgasd meg feltétlenül, nagyon megéri.. :))
sokkal nyugodtabb vagyok, miota hallgatom, meg kisebb a káosz körülöttem, na már ezért megéri :DD
Ez aranyos :) De miért imádod?
Elsuhanok kicsit elaltatom a leányzóm :$
hát az egy az nem sok. :))
én bámészkodni szeretek, meg ebben a kisvárosban ilyenkor találkoznak az emberek olyan mind a foci meccs, mindenki ki megy bámészkodni, meg az ismerösökkel találkozni, azt elmegy a nap. :))
már sikerült egy két jó dolgot venni. ruhákat amit máshord azért nem veszek, de mutyurkéket, meg olyasmit amire soha nem lenne szükségem, azt imádom.. :))
Nem igazán,szokott itt lenni egy kisebb kiadású bolha piac,pár dolgot vettünk már onnan,de sok látnivaló nincs,egy árus van csak.
A nyáron voltam nagyobb vásárokban,tetszik,sok minden lehet venni és alkudni is szinte kötelező,bár én nem nagyon tudok :$
Mp3-on fent van, majd dem midegyik.
most a tudatalatti átprogramozásnál tartok, nagyon tetszik hogy istennel köt össze, a meditácioban, ez engem tökre megnyugtat.
bár a napokban az én tudatalattim is vacillál, olyan hülyeségeken agyalok.. :))
hát.. ebbe reménykedem :DD
hétvégén már olyan szépnek látszot, bentröl a lakásból, aztán a balkonról visszafordultam, olyan hideg szél fujt, igy elmaradt a séta.
pedig volt a hétvégén bolha piac oda mentunk volna, de azt még sem... :)
ti jártok., bolha piacra?
visszaválaszoltam egy meledre, meg küldtem mellé egy meglepit is, ugy sajnálom hogy nem kaptad meg.
majd elküldöm még egyszer. :))
ma kimondottan fáradt vagyok.
olvastalak, a sétálás tényleg nagyon jó, ugy ellustultam az utobbi idöben régebben én is olyan sokat sétáltam csak ugy spontán, most meg még kikergetni sem lehet. :))
talán.. (?!) sokat vállalok magamra
Igen,hétvégén próbáltam pihenni :)
De belesekedtem néha :)
szió
mindjárt megnézem
Sziasztok!
Hova lett mindenki?
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?