Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
hogy mindenki megtudja.., a Cynti egy Angyal!
köszönöm Kedvesem! :))
De már nem hóóóóó!
ÉS végre érezhetem a föld illatát!:))
sziasztok!
Kicsit elaludtam míg a gyerkőcöt altattam:))
Sziasztok!
Szép délutánt !
ma boldog vagyok, szenteljünk azt a mai napot segitö angyalainknak. :))
sok szeretettel., az alábbiakban irtam Nektek ima formájában megerösitéseket, melyel életetekbe hivhatjátok Öket. O:)
és most., melyik angyalhoz, mely kérésekkel fordulhatok.
Anyagi jólét, siker, pénz, bőség angyali segitői: Uriel, Ariel, Anauel, Barbelo, Emkiel
Nap angyalai a siker, szerencse, hatalom, megbecsülés, bátorság, önbizalom, akaraterő, befolyás:
Arithiel, Och, Michály, Rafael, Galgaliel
Jupiter angyalai a megvalósítás, fellendülés, növekedés, terjeszkedés, anyagi javak, pozíció, hatalom: Zachariel, Zadkiel, Sachiel, Adabiel, Barachiel
Anyagi jólét, pénz, bőség Istenségei: Abundantia ,Fortuna Damara, Dana, Genésa, Laksmi és Szedna
Pénzügyi gondok angyala: Vasariah
Isaiel: a jövő őrangyala segít célok kitűzésében és a reális jövőkép kialakításában
Oriel: végzet angyala megvilágítja a jövőképet
Pedael: egy helyzet alóli felszabadulás
Adnachiel: jövővel kapcsolatos derűlátás, magabiztosság
Sahaqiel: határaink kiszélesítése
Ima a gazdagságért
Ha pénzed az élelmedet az időd, lehetőségeid gyarapítását szeretnéd elérni, illetve másféle növekedéssel kapcsolatban vannak kívánságaid, mondd el az alábbi hatásos fohászt. Lassan érhetően ejtsd ki a szavakat és különösen lassan mondd el a neveket, hogy külön átérezd a bennük rezgő energiát.
Kedves Abundantia..., Damara..., Dana, Genésa..., Laksmi...és Szedna..., köszönöm, hogy bőségesen elláttok az életben és a nagyszerű lehetőségek túlcsorduló áradatával utaltok az isteni fényetek ragyogására, így másoknak is javára van a dolog. Köszönöm az általatok meghozott békét, boldogságot és szeretetet. Köszönöm mindazt az időt és energiát, ami lehetővé teszi álmaim és vágyaim beteljesítését. Köszönöm bőkezű anyagi és pénzügyi támogatásotokat. Hálás vagyok és elfogadom ajándékotokat, s kérlek titeket továbbra is gondoskodjatok rólam általuk.
Ima az anyagi biztonságért:
Szeretett Istenem, tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak és, hogy Te ellátsz engem mindennel minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, hála és anyagi biztonság állapotát, és, hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok és maradok az Isteni Vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagam és mindenki mást tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel a bőséges Univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm, Ámen!
Ima egy új munkahelyért
Szeretett "Teremtőm", tudom, hogy útmutatást adsz nekem egy új munkahely megtalálásához, és kérlek, segíts, hogy észrevegyem az ajtókat, amelyeket most nyitsz meg előttem. Kérek nagyon világos és egyértelmű jeleket, melyek elvezetnek engem az új munkahelyhez, ahol tehetségemet, és érdeklődésemet értelmesen kamatoztathatom. Kérlek, segíts, hogy tudatában legyek annak, hogy megérdemlek egy csodálatos új munkahelyet, és nyugtasd meg a bennem lévő idegességek az interjúk alatt. Kérem az Angyalok segítsenek önbizalmam és bátorságom megerősítésében és segíts, hogy abban a biztos tudatban legyek, hogy segítesz nekem. Ámen!
oké!
minden mögött megtaláljuk a jót!, végülis mennyire igaz, nem kell kétszer készülödni. :)
mért pacsirtás, ugy énekel, mint egy kis pacsirta? :))
jujj, de finom nálatok az ebéd.
én ugy döntötem, a fánk mellé csak leves lesz, mert a fánk az eltelit, nálunk a vasárnapi ebéd a nagyobb, a pár igy szokta meg.
a szülinapokat, azokat tartom és szeretem, ha tudom mikor van, a tiéd már a naptáromban.... :))
ma még korai, a holnapig várok.. :)
sok boldog névnapot, igy utolag!
az igazság az.., névnapokat nem tudom követni, mert valakinek több is van egy évben és nem lehet tudni melyiket tartja.
neked is többször van? :)
Sziasztok!
Mindenkinek kívánok nagyon boldog szombatot!:)
sziasztok Lányok!
legyen egy csudi szép szombatunk! :)
Mindenkinek kivánok, egy kellemes, szeretetben teljes és harmoniában gazdag hétvégét! :)
zavaros, értelmetlen, nem érthetö..??
no comment!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?