Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
sziasztok Lányok egy fontos infot szeretnék tovább adni. :)
Február 28.
Május 27.
Július 15.
Október 29.
az idei tizmilliószoros napok dátumai.
minden amit gondolunk, mondunk, teszünk, tizmilliószoros erövel hat vissza ránk.
Sziasztok!
Voltam fodrásznál.:)
Most tetszik a hajam.:)
szép jó reggelt Lányok!
lám., ez már csak a beköszönök topik lett. :))
legyen egy csoda szép csütörtökünk, és legyünk hálásak mindenért és mindenkiért!
megerösitések az elvárásinkra:
pozitiv elvárásaim vannak magammal szemben!
tele vagyok pozitiv elvárással!
hiszek az elvárásaim jóságában!
nagyszerü dolgok történnek velem!
csodálatos dolgok történnek velem!
életem az elvárásaim szerint alakul!
teljesitem elvárásaimat!
vonzom a segitökész embereket!
tökéletes a közérzetem!
kedvezö gondolataim változtatják meg életem!
bizok a sikerben!
saját elvárásaim szerint élek!
az elvárásaimmal és világommal minden rendben van!
Sziasztok!0
Tényleg nagyon kellemes idő van, ma még nem volt begyújtva, csak most gyújtottam be. És alakítgatom az udvart, tervezgetem a kertet!:)))
sziasztok Lányok!
gondolom., mindenkinek egy csoda szép napja van.
most jövök a fodrásztól, ma még butikoltam is :))
gyönyörü tavaszi idönk van ma, én is ugy élveztem., a kis pacsirták már repülni tanulnak olyan jó fejek, ahogy csodálkoznak a világra. :))
Nagyon jó!!!!!!!!!!!
Már alig várom, hogy meglátogassatok bennünket! Tavasszal, de nyáron az egész kert egy csoda! Nekem legalábbis. Főleg, ha még időm is van!Minden porcikám érzi a tavaszt és annyira boldoggá tesz. az meg különösen, hogy megbeszéltük a barátnőmmel a félreértéseket, és újra minden rendben! És nagyon hiányoztam neki, na ő is nekem!Szent a béke!
Ez így van.
De mivel kétpólusú világban élünk kell az elmélet és kell a megvalósítás.
Csak így jöhet létre maga az alkotás.
:))))
ehhez nincs mit hozzáfűznöm!
Ma minden apróság boldogsággal tölt el! Nagyon rég voltam ennyire felszabadult!Ennyire élettel teli!
"A helyesen felnevelt gyermek számára lehetővé teszik, hogy önmaga iránti szeretetben nőjön fel, hogy olyannyira feltöltődjön szeretettel, hogy a megosztás végül szükségletként jelentkezzen. Olyannyira nyomja a szeretet súlya, hogy már vágyik valakire, akivel megoszthatná. Ráadásul a szeretet soha nem tesz függővé. Te vagy az, aki ad, s aki ad, soha nem koldus. Sőt, a másik fél is ad. Amikor két császár – akik uraik saját szívüknek – találkozik, akkor óriási a boldogság. Senki sem függ senkitől, mindenki független és egyéni, saját magában összpontosul, önmagában gyökerezik. Gyökerei mélyre nyúlnak önnön lényében, oda, ahonnan a szeretetnek nevezett nektár a felszínre tör, és ezer meg ezer rózsában kivirágzik."
/OSHO/
sziasztok!
hát.! persze, hogy ezért... :DD
ezt a meghivást elfogadom, éresitelek, ha a közeledben leszek. :))
a többivel nem foglalkozom... :D
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?