Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem vesztemel, itt vagyok:))
még a szekrényeket is átmostam ecetes vizzel, attol elöször egy kicsit kellemetlen, de utána felfrissült a sekrényben az illata. :)
ha már kipakoltan azmár csak egy egy kis pulsz, volt de igy legalább rendesen elkészült.
sziasztok!
nagytakaritást csinálok a ruháim között, hát el sem hiszem ennyi ideig tartott :))
de most már mindennek van helye és végre átlátok a szekrényben.. :)
aztán jön a többi, kisléptekben haladok..
Sziasztok!
Szép vasárnapot mindenkinek!
Igaz fúj a szél,de süt a napocska :D
h avalakit megszeretnél gyogyitani, valami szenvedéstöl tedd a következöket...
idézet:
"Ha javítani akarsz az életeden, meg kell gyógyítani azt. Ha meg szeretnél valakit gyógyítani, akár egy közveszélyes őrültet is, saját magad gyógyításával tudsz segíteni rajta.”
Megkérdeztem Dr. Len-t, hogy van ez, mit csinált egészen pontosan, amikor azokat a kórlapokat tanulmányozta.
„Nem tettem mást, csak folyamatosan ismételtem, hogy „Bocsáss meg!” és „Szeretlek!” – újra és újra.
Úgy tűnik, hogy szeretni önmagunkat a legerősebb módja saját fejlődésünknek, és ahogy mi fejlődünk, úgy javul a világunk is."
szivi, vadázgatom.. :))
a jót kersem., találom., mindemben., mindenkiben.!
hu.. a naplomba van a teljes idézet nagyon jó, érdemes elolvasni, a B.Bélánál találod. :))
most olvasom hangosan kis Cicámnak :DD
Szia Bibie!
Milyen jó dolgokat találsz.. Öröm olvasni :D!
idézni szeretnék Karsay Istántól.
"Minden gondolat egy teremtés, amelynek meg kell valósulnia. Életkörülményeim létemet tükrözik, változtatni csak akkor tudok rajtuk, ha magam is megváltozom.
A pozitív gondolkodás tehát azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennélfogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé"
sziasztok Lányok!
egy kis ismétlés.. :))
megerösitések a pozitiv gondolkodáshoz:
ügyelek gondolataimra, mert azok szabják meg szavaim.
ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim.
ügyelek tetteimre, mert azok szabják meg szokásaim.
ügyelek szokásaimra, mert azok szabják meg jellemem.
ügyelek jellememre, mert azok szabják meg sorsomat.
:) sziasztok!
van itt valaki? :))
Na most mennem kell viszont.
Jó éjszakát!
Sziasztok!:))
Én vagyok egy kicsit.
sziasztok!
megjöttem.., van itt valaki? :)
Sziasztok!
Nem vagyok csak beköszöntem hozzátok,mert itt alszik anyu ő vigyáz 2 napig Lexámra !De néha belesegetek!
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?