Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Te olyan kedves, rendes, figyelmes, törődő, pozitív személyiség vagy.. Ezt már amúgy is szerettem volna elmondani, persze úgyis tudod.. :D!
Köszönöm.. Máris jobb! Ma 12 tételt néztem át, vagyis a napi limit teljesítve. :)! Köszönöm a segítséget Angyalok!
tudom.., most furcsa dolgot irok, de légy hálás azoknak a rosszindulatu embereknek és köszönd meg nekik a rosszindulatukat.
ezzel a rosszindulat negativ rezgéseit átalakitod a hála és megbocsájtással pozitiv rezgésekké.
és ha a jó ott van a dolgok mögött a rossz oda már nem férközhetbe.
és egy nagyon erös lelkinyugalmat kapsz ajándékba cserébe :))
Lányok! most egy másik kérdésem lenne..?!
hogy álltok az egyensullyal, már mint a lelki?
tudom..,csak a naplodba kell bele nézni...:))
majd onnan vadászok! :D
:))
hát..., akkor ez mit jelent?! :)
egy hullámon lovagolunk!
igen..!
nekem azok a kis jelek (a szivecskés a legjobban) itt a hoxán jelentik a vizuális ölelést! :D
ha ilyet kaptok tölem, akkor ölellek és puszillak is egyben.
Lányok! a priviket küldöm, nem felejtettelek el benneteket, ma mentek el a szüleim, vissza kell zökkenem a hétköznapokba. :)
de küldöm hamarosan!
köszi!
én..,gyerekkoromban nagyon sok szeretetet kaptam, amiben rengeteg volt a testi kontaktus, ölelés.
azt mondják...,olyan maki-szeretet, én is ilyen bujos vagyok, mint egy kis macska :))
köszi!
sajnos nem én irtam, ezek az én kincseim, olyan irások.., amik számomra sokat mondanak, vagy olyan üzenet van bennük amiböl...(!) jó lenne valamit tanulni. :D
Ez a video és amit ehhez írtál nagyon klassz.
De most jöttem rá, hogy én mennyire el vagyok maradva a naplód olvasásával..
(Na majd vizsgák után..)
Tindi! ezt neked szereztem, kincs vadászaton jártam és sok kincset találtam., számodra is van egy meglepim.
nem baj...(!) nem is kell hozzá.
nézz bele a naplomba ott több mindent feltettem erröl.:)
Dreamaya által feltett videot néztem és feltünt egy 3 perces video, amit már több mint 37 millióan megnéztek.
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?