Nosztalgia:1970-1980-as évek... (beszélgetés)
Engem be is vittek a rendőrök egyszer, mert nem volt nálam a személyi igazolvány...
És hazavittek rendőrautóval, megkérdezni, hogy tényleg ott lakom. Tök ciki volt.
Anyám majdnem legyilkolt:)
Hát igen, a dohányzás.
Aki nem gyújtott rá, az papírkutya volt.
Én az építótáborban szoktam rá.
Ti játatok építőtáborban?
Motorozás...jajj az örök szerelem a mai napig:)
Igazi kis vadóc voltam, tele haverokkal.
Pedig pénzem sohasem volt!
Mi a helyi művelődési házba jártunk javarészt bulizni "no name" együttesek koncertjeire.
Persze ott volt a másik csapat a helyi discosok.
Na azokkal nem volt szabad szóba állni:D
De amikor egy "popper" srácba lettem szerelmes, hamar stílust váltottam és volt répagatyóm, meg MASNI a hajamban :D
Akkor megismertem a discot is.
Kivetítőn voltak a videóklippek és tátott szájjal bámultuk, mert otthon még ilyet nem lehetett látni a TV-ben
No én nem tanultam meg, mert nagyon utáltam a gyakorlati órákat. Kivéve a főzést. Nem is tudok most sem kötni, horgolni, egyiket sem.
Pedig tudjátok ki tanította a gyakorlati órát, ki volt a tanárnőm: a Mécs Károly színésznek az anyja. Ha jól emlékszem Edit néni volt.
Azért volt 1-2 rossz dolog is.
Kommunista szombat ill. ha nem volt a személyidbe beírva a munkahelyed akár be is vihetett a rendőr.
Burkuska!
Tudtunk segíteni? Remélem igen!
Igen a szoba teleragasztva a képeivel...jájjj...
Az első kazettás magnóm: MK-27-es
(miért nem jegyeztem meg vajon az utódai nevét?):)
A miénk a húgommal Fenyő Miklós volt. A szobánk fala tele volt Hungária együttes fotóival, de leginkább Fenyő Mikit imádtuk.
(A névnapodon éppen Békéscsabán járt Fenyő Miki, hát akkorrát buliztunk a húgommal a koncertjén, amely a szabadban volt!) Juj, de jó volt!
Köszi Burkuska! Ez egy klassz kis fórum! Látod már mennyien vagyunk!
Maruszja, Ájrin!
Örülök, hogy csatlakoztatok!
Sziasztok!
Csatlakozom:) Én vidéken, dunántúlon laktam akkor a szüleimmel. Bulizások: nálunk is javarészt a házibulik, huh, még most is beleborzongok:)
Szilveszter az utcán, lovasszánnal:)
Zacskós kakaó, frisskifli nekem is meg van. Csöves gatya, alföldi papucs, térdig érő ing.
Koncertekre járás....És a plátói szerelmem: Varga Miklós:)))
Sziasztok nosztalgiások!
Én is szívesen emlékszem vissza ezekre az évekre, hiszen akkor voltam fiatal. Akkor még pesti lányként nagyon jól éreztem magam és elmondhatom, hogy boldog fiatal voltam.
Azóta megöregedtem, vidéken élek, nyugdíjas lettem, de megvagyunk.
Ez így igaz!
Nagyon jó kis bandázások voltak...én voltam lakótelepi és utca gyerek is...és még nem voltak a kisebb utcák le aszfaltozva...na azon biciklizni csúcs volt! :DD
És nem törtem szét magam, nem ütöttek el...ahhoz már nagy esés kellett
További ajánlott fórumok:
- Bakelit lemez, audio-video kazetta. Nosztalgiázzunk?
- Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra?
- Május 1. Nosztalgiázunk?
- Mi is voltunk gyerekek, avagy nosztalgiázzunk... Írd le, hogy milyen csínytevéseket követtél el!
- Hogyan kell elkésziteni a nosztalgia krémest?
- Hol van egy jó nosztalgia disco Hatvan környékén?