Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Nosztalgia:1970-1980-as évek... (beszélgetés)
Lehet, hogy hülyének néztek! Akkoriban a híres szinészek és zenészek nem voltak SZTÁROK! Ugyanolyan emberek voltak mint mi!
Mondom én! Egy csomó minden kimaradt!
Nekem is!!!!! Ilyenem volt!
Jaaaaj...a képzelt riport ki ne maradjon
[link]
Mázlista! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi is az öcsémnek hordtuk!
mokusos mogyikrém kismokusok kenyérre is kenhetik nagymókusok süteménybe tehetik:)
Itt az első magnóm!!!!:)))
[link]
Ééééén! Az öcsémnek kellett hordanom és egy messzebb lévő közértben volt csak!! Hogy utáltam érte menni, de mindig nekem kellett.
Ugye mondtam már neked, hogy ezért nagyon utállak! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Van itt valaki aki emlékszik a jegyes tejre?
Én a Tabánban laktam...ááá, azok a koncertek!
[link]
50 fillér volt egy gombóc fagyi
És voltak azok az orosz jégkrémek!
Mondjuk nekünk nagyon jó volt emlékezni! De nem értem a feladat lényegét! Ilyen feladatot adni? Nem mindenki emlékszik ennyi mindenre. De így, hogy többen vagyunk ez jó volt! Ki erre ki arra emlékszik!
:DDDDDDD
Az az...na meg a Helló Leo
Ránk még igaz volt, hogy a legszebb évek a diák évek!
Óóó! Ott az Oktogonon, ill. bocsi! A November 7-e téren lehetett nagyon finomat kapni, tele volt csalamádéval, hatalmas hússal! Meg a Hot-dog! Elveszett a kifliben a virsli!
A nagy kedvencem a Mézes Mackók....sok-sok hidegkonyhai finomság!!
Ezt hallgattuk a csemetékkel valamelyik nap a kóterben! :DD
[link]
Tényleg! És még mennyi minden maradhatott ki!
Mennyire igazad van! És ha bántottuk is egymsát másnap ismét a lejobb barátok lettünk! És a nem szülők békítettek ki minket hanem magunk jöttünk eá az igazságra!
BOLDOK ÉVEK!!!!!
Mi elénekelhetnénk! Azok a boldog szép napok....
nem cserélnék én sem a gyerekeimmel. jó volt akkor fiatalnak lenni.
Mi is volt az a nagyon finom szendvics...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hambi...van még valahol hambi?????
Milyen igazad van!!!!! Ez így ahogy van nagyon hiteles!
Tudjátok mi a furcsa? Hogy senki semmi rosszat nem ír arról a korszakról!!! Hm?
Én nagyon szerettem akkor fiatal lennni!
Beszállok én is.
Traubiszóda, Sztár Kóla, Majmos narancslé, Hópehely jégkrém!
Oázis Üdítő! Emlékeztek?
[link]
További ajánlott fórumok: