Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Na, ez nem sikerült valami jól! Bocsánat!
Az alexandra.hu-n az akciós könyveknél van. :)
Eddit!
[link]
Na, ha ezt bemásolod, akkor azon az oldalon a 2. könyv, nézd meg! :-)
Ezt hívják így? Vagy ilyen a borítója? :D
Minden, amit a fogyásról tudok - by Norbi
:)
Na, ma lesz ezüst könyvem, itt ülök, gyökeret eresztek...és várom a gyorspostát, bár este 7-ig bármikor jöhetnek.
taptarap-taptarap...
Sziasztok! a körte az hanyas kódú? előre is köszi :)
Én úgy tudtam, h a fehér rizs 3as, a barna pedig 2es... Mostmár 1es??
Sziasztok! Lassan közeledik a házisütis könyvbemutató, elmegy valaki majd? Én tervezem, remélem nem jön semmi közbe
A rizs 1-es??? Hát ezen én is dobok egy hátast.
Sziasztok!
visszatertem otthoni vakacionkrol! Sajnos a 3 hetetek termeset nem hiszem, h a kozeljovoben vissza tudom olvasni, de azert igyekszem.
tortent egy kis ide illo erdekesseg: barataink kedveskedni akartak nekem s elvittek meglepikent a szentendrei Norbi etterembe es vacsira a koret barna rizs volt!!!!!!!!! Megkerdeztem a felszolgalot, h ez tutti, h 1-es? es azt felelte, h IGEN!!!!! majdnem dobtam egy hatast. - de hozzateszem: akkoram ennyisegben, amekkora adagot ott szolgaltak fel, tutti, h minden egyes!!!! - nem eheztem utana, de ennek erdekeben kellett a 3 fogas es siman ugy erzem, h az egy "bunzos" este volt!
Azért vannak ezek a változások, szigorítások, hogy még jobban fogyjanak az emberek, ami nagyobb szenzációt jelent Norbinak, és nagyobb a valószínűsége a fogyásnak. Ez pedig jó reklám neki, sokan mennek majd a pékségekbe, az étterembe, veszik a dvd-ket...és még több pénz jön be nekik!
Én is ezen háborodtam fel, hogy flegma válaszokat ír és butaságokat legalább nézzen utána, hogy nem mindenkinél működik a spirál használata.(amúgy ha jól tudom a spirál is tartalmazz csökkentett mennyiségű hormont,) de a spirálnak más megelőző funkciója van. Én is szerettem volna, mert mikor kijöttünk úgy gondoltam hogy kényelmesebb lenne és nem kellene 1 évre előre betáraznom a bogyókból. Én megértem a 22 éves lányt, mivel tényleg a gyógyszer hatása egy álterhesség a baba érdekében a test felhalmoz vmennyi zsírkészletet a csípőre és a hasra. Sajnos ezektől én sem tudok megszabadulni hiába sportolok és étkezem update szerint.Nem megy, ha abba hagynám biztosan ezzel az életvitellel leugrana a fölösleg és beugrana a kisbaba:-) na de majd ha haza megyünk ugorhat addig meg cipelem a párnákat:-)Vissza térve Norbihoz néha nagyon bántó a válasza, már ha válaszol.Pedig nem ilyen volt Én ismertem személyesen is mikor még a durumtésztával is lehetett fogyni...na mindegy ilyen a hatalom.
Én még anno akkor kezdtem el először az update-t, amikor Norbi megírta az első könyvét. Nem volt akkor még norbi liszt meg update pékség stb., jó ha zabkorpát tudtam venni valahol. Mégis fogytam több mint 10 kg-t. Szerintem az alapmódszer nagyon jó, csak most már a túl sokadik bőrt akarják lehúzni róla.
Nekem most már a könyvvel kapcsolatban is kétségeim vannak...
Szerintem is eléggé felháborító, amit a femina.hu-n Norbiék elkövetnek szakértés címszó alatt... Norbi 1-2 szavas válaszokat vet oda, Réka pedig dvd-update pékség-solidea harisnya kampányt folytat. De Réka még mindig jobb, mint Norbi, neki legalább van pár kedves szava. Már ha egyáltalán ők írják ezeket.
Vannak elég 'férc' kérdések (helyesírás,stb), de a legtöbb hozzászólás/kérdés tisztelettel, bizalommal fordul hozzá és az a helyzet, hogy az ő válaszaiban ezt nem érzem, holott csúnyán fogalmazva "belőlünk él".
Tudom,tudom:ezredszerre feltett kérdések,stb..., de azért ha más lapokon más szakértők válaszait olvassuk az ő szakterületükkel kapcsolatban, akkor sokkal kimerítőbb,alaposabb válaszokat olvashatunk.
Amit ő művel a feminán az minden csak nem "szakértés", inkább reklámkampánynak hívnám...
Én is elborzadtam, amikor spirált javasolt, holott a lány 90%-os valószínűséggel még nem szült. :(
Sokra nem megyünk az infóval, de most kiderült, hogy Réka hogy védekezik.Érdektelen infó..., legalább nézne utána és nem kapásból vetne oda 2-3 szót, max 1-2 mondatot.
Én tisztelem és használom a módszerét, olvasom a könyveit, de a tanácsait olvasva kinyílik időnként a bicska a zsebemben.
Na most kiakadtam!!! NOrbi a feminán egy 22 éves lánynak azt tanácsolta, hogy hagyja abba a fogamzásgátlót és tetessen fel spirált...én 29 éves vagyok és nem tesznek fel mert még nem szültem Norbi üzenem, hogy nem ilyen egyszerű!!! És most már válaszolj a kérdésekre mert elég volt a könyv ajánlatokból!!!! Ti mit gondoltok csajok???
Sziasztok!
Vasárnap óta újra belevágok :)
Tarthatatlan a helyzet.. :P
De kapásból van kérdésem, a szőlő, körte, őszibarack milyen besorolást kap?
Az éttermek tényleg iszonyatos áron működnek nem is tudom, hogy lehet kifizetni...Sajnos nekem a sütik is drágák szerintem sokkal fincsibbek, amiket mi találtunk ki és otthon készítünk. Nem állítom, hogy nem jó a vátozatosság és egyszerűbb kivenni a fagyóból 2-3 péksütit. Én amiket itthon csinálok nekem megfelel és nem is hízok...bár ugye én nem tudok elmenni egy pékségbe vagy Norbi étterembe.
Apropó Rose!
Tessék csak sietni azzal a babával!
Virágaid jól vannak?:)
Paradicsomos bab?
Lányok, valami ötlet cukkini paradicsom paprika uborka kombinációból? Sok van otthon. Gondoltam, hogy wokban összesütögetem, csak valami trutyival le kéne önteni. Szerintetek? Tegyek rá egy kis fokhagymát, és sírítsem be egy kis joghurttal?
Sziasztok! Én is megérkeztem, sajnos a hétvégéken nem jutok géphez, mert a férjem állandóan lefoglalja mondván, hogy nekem hétköznap van elég időm. Képzeljétek csináltam Flant nem tudom ismeritek -e ez egy spanyol édesség (tojáspudingnak is hívják) itt ez a kedvencem és update-esítettem egy kicsit és fincsi lett...turmixgéppe beledobtam 5 db tojást egy bögre soványtejport édesítőt és pici sót és vizet összekutyultattam a géppel és olyan jó kis sürű palacsinta tészta állagú lötyit kell kapni. Szilikonformába tettem, és beleállítottam egy vízzel megtöltött tepsibe, 35 percig sötöttem a sütőben kb. 200 fokon, mikor kihűl szépen lehet szeletelni. Nekem 3 napig tartott a süti, de nagyon visszfogtam magamat...Természetesen az igazi flanon van karamell, de én ezt kihagytam.
hahó lányok!
A zabkása az update 1 ? ha csak édesítővel meg fahéjjal eszem?
További ajánlott fórumok: