A csillogás-nagyzolás sokszor csak megjátszott (beszélgetés)
10. andilaci
tegnap 04:36
Egyébként nem értem miért kell megjátszani.
9. fincsi5 (válaszként erre: 7. - 55Judit)
tegnapelőtt 19:24
Ó, nekem csodás szomszédok voltak a társasházban! Főleg a két néni, vitték-hozták-vigyáztak a gyerekre, nagyon jó volt ott gyereket nevelni. Húsvétkor a férjek elmentek, a két néni jött hozzánk, együtt voltunk délutánig. Annyi idősek voltak, mint én most, s mégis tudtunk beszélgetni órákig. Itt a kertesben hónapokig nem látom (kettő kivételével) a szomszédokat. Villanyautóval behajtanak az udvarra az elektromos kapun, gyalog csak hetente 1x mennek a kapuig, amikor a kukát kiviszik.
8. Érdekes73 (válaszként erre: 6. - Globus)
tegnapelőtt 12:49
Ez aranyos :)
7. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:39
Ha hiszed ha nem, vannak jó szomszédok. Körülöttem is ilyenek vannak, és szerintem rám sem panaszkodik senki.
6. globus (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:30
Persze, ugyanolyanok. Egy énekes nyilatkozta, bármilyen puccos ellátást kapnak, legjobb otthon a krumplis tészta.
5. ,zumba (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:19
Semmivel sem különbek nálunk. Nem tudom, mi értelme van a kirakat életnek, amit a különböző internetes felületeken megjelenítenek és miért nézi az olvasó.(néző)
4. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:12
Üdvözöllek a valóságban! Úgy tűnik, még mindig sokan hiszik, hogy a hírnév mellé automatikusan jár a tökéletes házasság, a végtelen bankszámla és a problémamentes élet. Pedig a reflektor nem szupererőt ad, csak jobb megvilágítást. A sztárok is emberek: veszekednek, hibáznak, kölcsönt vesznek fel, elválnak, aggódnak, és néha még a látszat fenntartásával is küzdenek. A különbség leginkább annyi, hogy róluk mindezt többen nézik végig. A lényeg, a magánéletben pedig ugyanolyan emberek, mint te, vagy én.
tegnapelőtt 09:52
Nem régi Meglepetés magazin címlapján a Korda házaspár van, akiknél az van megjegyezve, hogy "Hiányzik a villa, a régi szomszédság". Kordáékra is kitér a youtube film, hogy náluk sincs az a stabil anyagi háttér és biztosan emiatt váltak meg a villájuktól, ami hiányzik nekik (kevésbé hiszem, hogy a szomszédság is.)
tegnapelőtt 09:50
Egy youtube film beszámol néhány közismert, ún. "sztárról", énekesek, zenésze, színészek, akik úgy állították be magukat a kameráknak, a közönségnek, hogy nagyon jól megy nekik, minden szinte tökéletes, holott gyakran komoly anyagi gondokkal küzdöttek/küzdenek.
Van olyan youtube beszámoló is, ahol bemutatják őket, mint magánemberek a házasságban; semmivel sem különbek az "átlag emberektől"; sem ebben, sem a nagyzolásban (már aki megteheti, mint "átlagember", azaz nem énekes/színész és előjönnek náluk is a "hétköznapi" gondok.
tegnapelőtt 09:50
"A csillogás-nagyzolás sokszor csak megjátszott. Találtam egy youtube filmet a sztárokról."
További ajánlott fórumok:
- A párom gépén a következőt találtam
- Igaz barátokra találtam a Hoxán: Cikicakk, Öregnéne, Démon és Bettyg.:)
- Levittem a szemetet és találtam a kukában egy fürt banánt...
- Tél, hóesés, csillogás, fények - ünnepre várakozás
- Hogy kell értelmezni a Szenyorita szöszi műsort? Megjátszott vagy valóságshow?
- Álmomban megjelentek a lottószámok és megjátszottam őket.