Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Te meg a gurulás...
Norbi pizzalap? Aranyból? Aranyárban?:)
Cukkinit? Ilyet még nem csináltam. Én magam csinálom a szószt (hmmm, de még milyen finomat :) ), de nem igazi paradicsomból, bár már úgy is próbáltam, de paradicsompüréből egyszerűbb. :)
És most már egyszer tényleg kipróbálom azt a híres Norbi pizzalapot is. Már meg is feledkeztem róla. Muszáj lesz tényleg visszaállni, mert nemsokára gurulok megint :S
Hát persze, tudom. Villers osztotta az észt annak idején:)
Apropó, te nagy pizzarajongó:) Olyan isteni szószt csináltam egyik nap a pizzára, hogy csak na. Apróra vágott cukkinit tettem bele és igazi paradicsomot főztem el. Bár lehet, hogy ez csak nekem újdonság, mert én nem szoktam rá szószt csinálni. Mivel hetente kétszer csinálom uramnak-lányomnak, nem pöcsölök vele sokáig.
Amúgy updatezek ám, pl. valamelyik nap sütöttem update vaníliás muffint, aztán szépen be is vágtam 9 darabot az este folyamán... Nesze neked update.
Ma délelőtt pedig már egy nutellás croissant is magamévá tettem :D Végül is update, update4 :)
Na köbö én is így vagyok vele.
Updatezek elvileg, de gyakorlatilag... de én is olvaslak hősiesen:) Mit szólsz a csúszdás sztorimhoz? És egy nagyon gázosat még le sem írtam
Na, feltettem :) az eredeti receptben az volt, h a joghurtba keverjunk meg olivaolajat, de ugy iteltem meg, hogy egyreszt ugy mar nem annyira fogyos, masreszt abszolut nem hianyzik belole...
En teljesen beleszerettem, egy kis natur husi, virsli vagy update fasirt melle szuper :)
Sajnos a parom utalja a padlizsant, igy neki olyankor kulon kell foznom..
Lanyok, en egy torok receptet talaltam, joghurtos padlizsan, hat valami mennyei! hutoben kell, hogy osszeerjenek az izek, es masnap is szuper volt! Virsli melle ettem es nagyon jo volt :)
Vegre megmozdult a sulyom tobbheti stagnalas utan.. okes, csak egy fel kiloval, de legalabb megmozdult, ez is valami.. kivancsian varom a tovabbiakat...
Én is nagyon szeretem a padlizsánt. Nagyon sokféleképpen lehet variálni, lehet wokban, töltve, jénaiban, csak legyen friss, különben vastag a héja, és kemény.
Szoktál vacsorázni? V Réka tanácsára egy jó kis torna a vacsora? :)
Tudom hálás is vagyok a sorsnak. A gondok ellenére sem cserélnék senkivel:-)
Ma tonhalat sütöttem paradicsomos padlizsános körettel, most nagyon rákattantam a padlizsánra nem is tudtam, hogy ennyire szeretem.
Én csak simán stagnálok. Nem akar mozdulni lefelé. Ha koplalnék, akkor biztos menne, de azt nem szeretnék.
New York? Az jó "kis" kirándulás... :) Még sosem voltam Amerikában, csak Európát jártam be. Neked aztán igazán jó dolgod van! :)
Jaj, köszönöm! :) Pedig olvasgattam a fórumot folyamatosan, csak nem nagyon volt időm írni.
Hogy haladsz a visszazökkenéssel a régi kerékvágásba? Megy a munka?