Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Majd írd meg, h sikerült! :)
Sziasztok!
Gondoltam, hogy Norbi így fogja megoldani az árcsökkentést a lisztnél...azért lesz 600ft, mert ezt már nem lehet tovább hígítani, akkor így ugyan ott tartunk ahol régen, szerintem még drágább is lesz a végeredmény:-((
Amúgy hogy vagytok? Én továbbra is küzdök főleg hogy hétfön megyünk nyyaralni...
Szia!
Köszi, meg is kaptam. :-)
Megpróbálok újra nekiveselkedni valamelyik nap. :-)
Itt vagyok, nem nyaralok!! :) Válaszoltam is épp most! :)
Küldtem Trudikának üzenetet, de úgy el van tűnve ez a lány! :-)
Azért nem sürgős, mert most 1 kicsit elment tőle, mármint a lángostól a kedvem. :(
Amit én csináltam tk lisztből az is töményebb volt mint a normál és nem lehetett annyira jól széthúzni sem. A múltkor Trudika csinált jó lángost, tőle kérd el receptet. Vagy próbáld meg Norbi lisztből ha már kapható lesz.
Teljes kiörlésűből lángos??? Hát ha abból indulok ki, hogy a tk kenyér is sokkal töményebb, mint a sima, akkor nem csodálom, hogy nem sikerült. Tejport szoktak beletenni, az állítólag sokat dob rajta.
Vakmalac lett a tk lángosom(=nem sikerált). :-(
Valaki írja le nekem a tuti receptet légyszi!
Köszi!
Remélem igaz lesz a hír, már nagyon várom.
Elolvastam én is. Hát én erre nagyon kíváncsi vagyok.... Elég hihetetlennek hangzik, hogy ezután a felébe fog csak kerülni. De remélem így lesz!
Azt hogy nem sokára lesz és hogy 600 ft-ba fog kereülni? Jó hír!!:-)
Amúgy a graham kenyér szerintem kettes. De láttam bundás kenyeret szalonnával az update receptek között! Jó vicc!!! :-(
Pontosabban a lisztről!!!
hát hihetetlen látványos, nagyon gratulálok én is!!!! :)
Nagyon kitartó vagy! Gondolom megfertőztél már másokat is az update-tel.
Tök jól esett tegnap a melóhelyen hogy több kolléganőmnek is feltűnt a fogyás. Milyen apró dolgoknak is tud örülni az ember. Még a szabadság vége feletti szomorúság is enyhül. Bár szeretem a munkámat, azért megállapítottam hogy nagyon jól elvagyok én itthon is, kár hogy nincs aki eltartson.
Akkor úgy látszik az eceten múlik, hogy jó lesz e vagy sem. Kérdés, hogy kevesebb ecettel is eláll -e.
Na megccsináltam a kecsapot. Szerintem egész jó lett, bár még csak melegen kóstoltam, hidegen biztos azért más lesz. Dötker recept alapján kezdtem el de végül egész más arányokat használtam, mert nagyon soknak tartottam az egyéb hozzávalókat. Ecetből pl. kb 4 dl. kellett volna bele, ehhez képest én fél decit raktam bele és nem is kell több szerintem. Több órán keresztül vacakoltam vele, elfogyott gondolom sok gáz, hát nem tudom anyagilag megérte-e. Na mindegy, kipróbáltam, ha beválik akkor azért lehet hogy csinálok még.
Ma megyek újra dolgozni. Kicsit fura 6 hét után újrakezdeni. Nekem is vissza kell szokni, meg már az új kicsiket is szoktatni. Kajaügyileg kicsit nehezebb lesz, mert vagy hajnalban főzök hogy vinni tudjak, vagy viszek hideget, de akkor csak délután főzhetek és 5 óra előtt nem tudok enni, Most kell csak igazán figyelni a kódokra. De majd belejövök megint csak kell pár nap. Megoldom.
Ja és a mai almás pitém igen vacak lett. Sütiliszt híján tk tönkölylisztet kevertem zabkorpával, de nem igazán ízlik, így senki nem próbálja ki.
Hát ha én ennyit ennék, tuti híznék, még akkor is ha ultra update 1es. Gratu!! :)
Én is úgy jártam vele hogy túl savanyú lett. Lehet hogy több cukrot kellett volna tenni bele mint amennyit a recept írt, de hogy nem sikerült, elment a kedvem tőle és nem kísérleteztem tovább.
Köszi. Hát ma is annyit ettem, hogy senki meg nem mondta volna hogy fogyok. Húslevest, fűszeres halat tejszínes mártással, krumpli tortával, paradicsom salátával. És 2 féle sütit: almás pitét és almás zabpelyhes kókuszgolyót. A másodikat már csak azért voltam kénytelen csinálni, mert túl sok almát reszeltem és nem fért a pitébe. De szerintem este bedobom a maradékokat a fagyasztóba. Ma viszont már nem áll szándékomban enni semmit, és tornázni is fogok. Most még van időm bőven, aztán holnaptól újra meló. Főőécskézni és tornázni is kevesebb idő jut.
Vaczila! Gratulálok, nagyon látványos a fogyásod. És te aztán ahogy leírod, sosem éhezel, koplalsz, igazi kitartó update-ező vagy. De megéri, mert tényleg nagy a különbség a két kép között.
ok, de lehet, hogy ma mégsem lesz mert nincs hozzá minden itthon. De ha kész mindenképpen beszámolok. Én is csináltam egyszer régebben, de az túl ecetes lett.
Egyszer főztem, akkor még cukorral, de azt mondták a gyerekeim, hogy a bolti jobb. Azóta sosem csináltam. De ha neked jól sikerül akkor feltétlenül tedd fel a receptet, mert az én receptem tényleg nem volt valami jó.
Sziasztok! Rég jártam erre. Szabadság alatt még kevesebb az időm mint amikor dolgozom. :-) Hát nem vagyok büszke magamra, csak feljött két kiló a nyáron, úgyhogy megint van miért update-ezni.
Ma fogok kecsapot csinálni cukor helyett édestővel, így gondolom egyes lesz, és remélem finom is. Próbálta már valaki esetleg? Vaczila biztosan! :-)
Köszi szépen. Akkor veszek Süssinát, azt szoktam látni pár üzletben.
Ha ünnepre sütök amikor vendégek is jönnek, akkor fruktózt szoktam venni, mert annak nem érzek semmi mellékízét. Konkrétan nem tudom hogy engedett- e, de néha használom. Viszont legtöbbször a Süssina van itthon szerintem ez is jó, bár mindenbe kevesebbet teszek mint cukorból tennék, mert szerintem édesebb. Persze tudom hogy nem ez van ráírva, de én ezt tapasztaltam.
További ajánlott fórumok: