Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Közben keresem neked, hova mentettem le:)
A fogyj sütivel nem jó.
De ha érdekel, priviben küldöm
Köszönöm, már meg is rendeltem. :-)
Ez a hivatalos címe az ezüst könyvnek:
Norbi Update
Minden amit a fogyásról tudok
Na, nem megy ez ma nekem:550Ft postaköltség! :-)
Asszem a Fogyj sütivel is 999Ft az alexandra.hu-n.
Sziasztok!
Van itt valaki?
Az "ezüst könyv" a Vallomások vagy pedig az összefoglaló, a 'Minden, amit a fogyásról tudok"?
Szerintem az utóbbi, de inkább leellenőriztetem veletek. :-)
Érdemes megvenni a Vallomásokat?
Egyébként mindkét könyv 999Ft-os darabáron megrendelhető az alexandra.hu-n.(+55Ft postaköltség).
Köszi!
huuuu, ez nagyon jol hangzik :)Mindenkepp kiprobalom :)
Ja persze már tegnap elmondtad. Biztosan finom lesz.
Grill csirkét sütök egészben a mikróban. Közben pedig sül a sütőben a mediterrán zöldségköret. Az is nagyon egyszerű: kikenem olajjal a jénai tálat, 3 sor fér bele nekem, egy sorba teszem félig állva, félig dőlve egymás után padlizsánkarikát, cukkinikarikát, paradicsomkarikát, és egy szelet mozzarellát. Az egésznek a tetejére pici olívaolajat csorgatok, megfűszerezem (só, petrezselyem, kakukkfű, majoránna, bazsalikom), nagyon kicsi zabkorpát hintek rá, h ne a zöldség szívja fel az összes olajat. Ez így be a sütőbe, kis fokozaton, kb 20-25 perc alatt kész.
Na már sül az ebéd. Ma vendégeket várok, úh különösen jól kell sikerülnie! :)
Jó lenne tudni végülis ki is írta akkor azt a könyvet???
az utolsó titok könyvben 1-es :)
Nem értem ha valami egyes, hogy lehet belőle hármas. Illetve dehogynem értem, akkor még nem volt norbi liszt most meg már van
Én sütéshez szerettem volna használni, mert azért jóval olcsóbb, mint norbi-lisztet venni. De nem mertem vele sosem sütni, pont az ellentétes vélemények miatt.
A mostani dietetikusa szerint pedig egyes.
Tudja valaki, hogy a juhtúró hányas kódú? Van ahol 1-esnek, van ahol 2-esnek írják...
Én még egyszer a régi norbis oldalon írtam a dietetikusnak zabkorpa-pehely-liszt ügyben. Az volt a válasza, hogy a korpa + a pehely 1-es, a liszt viszont 3-as. A korpa + a pehely otthon ledarálva meg 2-es.
Na erre én is. Mert ugye a válasza szerint amit nekem írt 3-as, pedig még a dietetikusa a honlapon is 1-est írt, de az indoklásra nagyon kíiváncsi vagyok. Bár szerintem valahogy el fogja bliccelni a választ
A Feminán ma reggel 2 olyan Norbihoz intézett kérdést is olvastam, amire én is nagyon kíváncsi vagyok.
1 Mikor lesz újra liszt?
2 A zabliszt 1-es vagy 3-as kódú-e, mert az egyik könyvében így, a másikban meg úgy írja. (Na ennél a kérdésnél nem mondhatja azt hogy olvassa el az illető a könyvét. D:))
Szia én a bookline.hun vettem meg, onnan házhoz is szállítják, de vannak Pesten könyvesboltjai oda is kérheted és akkor még szállítási költség sincs
Sziasztok,
Megvan valakinek az "ezust update konyv"? vagy tudtok abban segiteni, hogy honnan lehet megszerezni?
Amugy olvastam a Fogyj sutivel konyvet es szerintem szuper! Mondjuk en edesitesre steviat hasznalok (kulfoldrol kapom), az 0 kalorias, teljesen termeszetes. Sokan panaszkodnak, hogy mellekize van, de en semmit nem erzek rajta.. Itthon is lehet kapni bioboltokban csak csillagaszat az ara...
Néha nem érdemes logikát keresni az update-ben. Lsd. cola light = 3....ezen még nem bírtam túltennni magam :-)
Ezt Norbi írta valahol. Mondjuk az összetevői alapján én is csodálkoztam rajta, de talán azért mert kevés kell belőle. A logikáját nem tudom.
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
Vaczila: a knorr ételsürítő is 1-es? Én abban a tudatban éltem, hogy 3-as...de nem tudom honnan szedtem.
Menta aromát nem tudjátok, h hol lehet venni?
Na majd arról beszámolót kérünk! :)
Jaaa, az update péksütire gondolsz??? Akkor tudom. Majd én is akarok venni, ha eljutok megint egy pékségbe.
További ajánlott fórumok: