Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Túl vagyok egy 3 mérföldes walk erobikon. Azok után hogy délután kb 3 órán keresztül fát hordtunk be, még jól is esett. Pedig mostanában nem olyan nagy a motivációm a tornák iránt mert nem bírom ezt a nagy meleget. Ma kiizzadtam egy csomó folyadékot, igaz ittam is annyit mint egy ló.
Jaaa, akkor igen! :) Nekem a két széle üres fehér sáv.
amikor megnyitottam a forumot minden középen volt...most meg bal oldalon és leges legalul és nincsen mellette semmi pl reklám vagy a menű...így gondoltam a szétcsúszást.
Na én is ezt figyeltem meg, akkor nem csak nálam ugrált el a képernyő! :)
Nekem nincs szétcsúszva, de pár napja a monitor közepére került az egész hoxa. Eddig valahogy a bal oldalon volt minden.
Gratulálok a fogyáshoz mindannyitoknak!!! :)
Szerintem a babás-mamás, gyereknevelős fórumok, illetve a fogyjunk x időponttól fórumok mennek a legjobban. Szerintem nincsen szétcsúszva, csak kevesebb itt a tag, mint a többin.
Sziasztok! Boldogan olvasom a jó híreket, miszerint ti is fogytatok, ma reggelre én is elértem az ideális súlyomat, ami 68kg (178cm magas vagyok). Annyira örülök neki már csak 3 kg van az álomig és többet nem akarok fogyni, csak tartani, ami a legnehezebb bár nekem a fogyás sem könnyű. Azt szeretném kérdezni, hogy nektek nincsen szétcsúszva ez az oldal???A többi fórumos oldalam jól működik, de ez nem...
a kitartás mindig meghozza gyümölcsét
Én meg irtam a Norbinak a Feminára! De még válaszra se méltat!
Ügyes vagy. Úgy néz ki, most én is fogyok egy picit, bár már 3 hete meg se mozdult a mérleg nyelve, de a héten ismét útnak indult a lejtőn.
mozarella, natur csirke, vagy bármi más hús, tojás, joghurt, cottage cheese (=túró) - részletesen írom a naplómban, ott láthatók a bűnök is... B-)
képzeljétek igaza van Rékának, el kell ismerjem, 11-dike óta csak update1-es kajákat eszem, főleg fehérjét, próbálom kihagyni a vacsi, s mindennap mozgás, s bár volt sok bűnözésem is, mégis lement 1.3 kg gyakorlatilag 1 hét alatt :)
Szerintem jó lehet. Majd csinálj fotót róla, kíváncsi vagyok, milyen a lángos muffin. Én most készültem el a lángos tésztával, most még kel, aztán sütöm ki.
Holnap lángos muffint akarok sütni, de nincs Norbi sütilisztem. Mit gondoltok a maradék nokedli liszt nem lenne jó hozzá?
Nézd meg neten a Noé állatmenhelyt. Biztos van ott valami elérhetőség, amit fel lehetne hívni, hogy ilyenkor mi a teendő. Talán ők befogadnák....
Ez nem ide tartozik, de képzeljétek, hogy majd megöl a lelkiismeretfurdalás: jöttem a vásárlásból hazafelé és nagyon pici cica panaszos nyávogását hallottam.Nem láttam először a bokroktól, de aztán észrevettem egy nagyon pici cicát. Szerintem 3-4 hetesnél nem volt több. Teljesen be volt gyulladva a bal szeme és tiszta ... volt a farka (rá volt száradva). Még jött is felém szegény. De nem tudtam hazahozni, mert albérletben lakunk, a pénzünk meg centis, nem lett volna állatorvosra való. Állatmenhelyről itt nem tudok (nemrég lakunk itt).
Kutyás-cicás voltam mindig. Nagyon-nagyon sajnáltam otthagyni szegényt! :((((
sztem nem egyes tovabbra sem, de ha nem en vagyok ott, nem hiszem el, h az van a tanyeron :D meg ra is kerdeztem, h ez barnarizs???????????? es az volt, es miutan este nyolcra volt foglalas, igy valszeg egyesnek kell szamitson minden, amit eed raknak. A sztarpar is ott ult es ok is ezt eszegettek!
de csak erdekessegkent irtam nektek.... -amugy en is a legelso konyvevel es mozgassal tudtam csak fogyni!
Képzeljétek ma voltam Update pékségben (itt Szegeden), s egyrészt ettem csokis croissant és valami hihetetlen finom volt, eszméletlen, nekem eddig is ízlett, de ez most valahogy nagyon finom volt, s nem is mondtam volna meg, hogy update :)
És van liszt. persze amilyen lúzer vagyok, rohantam, s csak a szemem sarkából láttam, 1 fajta van, s szerintem még régi csomagolás, de eddig ez sem volt, lehet holnap is beugrom, s akkor jobban szétnézek :)
Nem tudom miből készül. Barna, úh gondolom vmi teljes kiőrlésű, tönköly, v ilyesmi dolog. Meg mintha korpa is lenne benne, mert úgy néz ki. Intersparban vettem, ahol a helyben sütött péksütiket, kifliket rakják ki. Ez be van csomagolva átlátszó zacskóba kettesével.
Létezik fitnesz kifli? Ilyenről még nem is hallottam. Mifelénk még sosem láttam. Pedig az akkor jó lenne máglyarakáshoz is. Tudod milyen lisztből készül?
Jaj, barátfüle, nyammmiii, csütörtökön én is azt fogok csinálni. Holnap meg lángost sütök.
Tejles kiőrlésű tönköly kiflit, és fitness kiflit tettem bele. Az intersparban lehet kapni. Cukor helyett persze édesítő, meg a mák, a tej, és teszek bele meggyet, majd az egészet leöntöm kicsit hígabb vaníliapudinggal, ezt be a hűtőbe, jól kihűl, és nagyon finom.
Még egy kicsit odébb lesz :) A virágaim már kábulnak a melegtől, de azért még próbálom életben tartani őket :) Paradicsomos bab? Jó, hogy említed, már régen ettem :)
Ma én is 4 barátfülét (nem update) ettem 2 órakor ebédre, mert paradicsomot főztem be és nem volt időm még ebédet is főzni. Úgyhogy ma feltétlenül kell tornáznom.
Miből van a "gubája" Trudika? Hogy csináltad?
Mákfüggő vagyok... :)
Ma mákos gubát csináltam ebédre. Kicsit "feltuningolt" mákos gubát, nem a hagyományosat. Még hűl a hűtőben, de már nagyon éhes vagyok! :)
így van, legalábbis ha a legutolsó könyvet vesszük fehér rizs 3-as, barna 2-es... de már kezd betenni nekem ez a sok kavarás...
Ideért az ezüst könyvem! :-)
Féláron postaköltséggel együtt, mintha a Duna plazas alexandrában vettem volna! :-)
További ajánlott fórumok: