Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Jah, ertem, mirol beszelsz :))) Ha lemegy az X, akkor ki lehet jelolni egy ujabb celt.
Miert erzed magad rosszul ha van rajtad plusz kilo?
A kinezeted zavar?
Vagy a kondiciod?
Vilageletedben vekony voltal (LEANYKORoDBAN)?
:-) milyen jó!
Nem izgulok. Az utolsó 5 az olyan,h nyugodtan lemehetne még 10 is ám rolam. Lehet,h miután lent lesz az 5 még mindig nem érzem majd jol magam. De tudom,h ha 5 lemegy még,akkor már sokkal jobban fogom érezni magamat a börömben:-)
köszi. En is örülök. Hát..még mindig jobb plussz 5 kg-val nyomni többet,mint +15-tel..
DE érdekes,még annyira érzem,h ez még mindig sokkk.
nem tudtok valami tényleg hatásos zsírégetőt?
most nézelődök, zöldkávé kapszulára gondoltam, de nem vagyok abban sem biztos
hű, de jó, te már itt tartasz :))
Gratulálok
Hat mindig csak lefele menjen, csak kitartoan, ugyes vagy!
Komolyan a merlegek lazadnak ellenunk... az enyem lelke is nagyon erzekeny :)
jajj de jo! Csak igy tovabb! A kilok mondjanak le! Megiscsak at kellett volna gondoltakuldened az islerjeidbol:) Csak hogy tudjuk, mitol doglik a legy (es mennek a kilok... dekak! :))
Hat ez az! Nuku alkohol! Nuki reggeli zab. Nuku sajtok... :))))))))))) de le a kilokkkkaaaaaaaal!
En megprobalom a hormondietat. Persze ma mar egyeztettem egy holnapi barati talalkozot - mar latom ahogy kikristalyosodik a hormondietam:D Nah, lehet, hogy csak kedden kezdek, de tudositok, mennyire birtam ki :)
nagyonjooo! Ösztönzö!:-)igaz?
Hát igen a merleg nem mindegy,hogy hol van. Az enyem mondjuk olyan,h csak egyenes talajon nullazodik ki es csak akkor lehet ráállni..!Nekem még egy kilocska és megvan a -10kg!Még aztán egy ötös lemehetne!
Hű, csajok, képzeljétek, átvert a mérleg. Elővettem, ráálltam, és 78 kg-ot mutatott. Mondom páromnak, ez nem lehet, egy éjjel ennyi nem megy le. Arrébtolom, megint ráállok, 79. Na, jó, tuti valami nem oké. Kiviszem a szobából, a fürdőszoba elé leteszem, ott kő van, nem parketta, és máris megvan a rendes eredmény. 80,3 kg. Szuper
:D
De így is két kilóval kevesebb, mint volt, mielőtt elkezdtem a fogyózst, így ez nagyon jóóóó :))
:-)) jaaaa, jó-eddig nem esett le nah:-D! Irtad,h sokat utazol,de mostmár igy talán értem mi is a munkád!
IGEEEEN. Aludtam és végre kialudtam magam es képzeljétek el, hogy 74,8-at mutatott a mérleg ma. Nem sokkal kevesebb,de kevesebb pedig aztan rendesen islereztem meg minden! :-)!
Bimm,akkor nuku alkohol? 100 %-osan Hormondiéta? Hajrá. Le fog menni az a 3kg!
Holnaptol hormondieta.
Egyszeruen LE KELL adnom azt a harom kilot valahogy.
Akinek van tapasztalata, szivesen veszem. Nekem mukodott!
Dehogy rendelkezem nagy onakarattal! Azert bajlodom allandoan az ilyen lehet de megsem lehet dolgokkal meg az ezt-azt tilto eletmodrendszerekkel... Az teny es valo, hogy lelki okok miatt nem eszem. En a sokat eves miatt szenvedtem evtizedekig :D SOKAAAAAAAAAAAAAAT zabalni. Es ha most azt hiszed tulzok, akkor hidd el, nem. Sajnos.
De nem nassolok, nem jarok ejjel a hutohoz, ha szomoru vagy boldog vagyok nem fogyok-hizok. Nem reagalok sulyvatozassal semmilyen valtozasra sem.
De mar en is csak 'jo' dolgokat eszem. Arra viszont keszulni kell. Repa, brokkoli kis (vagy nagy) dobozban elokeszitve a hutobe. Sult csirke allandora :D Es hat szeretem a cukros csokit - ezert nem tartok itthon cask cukormenteset. Max 2g szenhidrattartalommal:D
MAr alszol, remelem... Nincs vaslami sok idod mostanaban :)
Jah, es elkezdtem edzoterembe jarni. Mit kell ott csinalni?! El vagyok veszve...
Nem vagyok ejjeli bagoly:) Idoeltolodas miatt van :)
Hát Te éjszakai bagoly vagy?:-D
Te bizti nagy önakarattal rendelkezel. En n eha kilengek,amint nem vok stabil "idegileg" már kjön is a vétek:-S! Jó igazáb´ol Norbi1 -es vétek,de azért jobb itt is okosan étkezni.Igaz?
Amugy még nem figyeltem meg. Izgi,amit irsz.
Össze kell kapjam magam.Megyek ..és reményeim szerint aludni fogok.
Tapasztaltatok mar, hogy kulonbozo husok mashogy hatnak a fogyasotokra?
En azt tapasztaltam, ha este halat vagy csirket eszem, akkor hatasosabb a sulyvesztes, mintha masfelet.
Es ugyanigy vagyok a sajt-tojas vacsorakkal is. Ha sajtot eszem, akkor kevesbe hatekony a fogyasom, mintha tojast.
Én is sokat befőzök.
Idén raktam édesítőszeres meggylekvárt nem tudom mennyire lesz elállós.És szamócát,amit besűrítettem agar-agarral,mennyei lett.A meggyesemet még meg sem kóstoltam,ránézésre jó az is.És meggy szörpöt édesítővel.
Ti szoktatok édesítővel eltenni?Milyen édesítőt használtok befőzéshez?
és egyébként?
A Norbis közül melyiket ajánlanátok?
Én ahogy elnézegettem nem jön ki drágábbra mint más édesítő,kivéve a tabletta azt lehet olcsóbban is kapni,de a por úgy látom nem drágább,mert 300g-os 1200ft körül van,a Pötyi meg nem is tudom 700ft,de az csak 75g.Vagy elnéztem valamit????
Ti szedtek L karnitint?Én Norbi könyvében olvastam róla,és bár nem tőle vettem,de szedem 60 szemes volt 2000ft.azt hiszem ez is segít.És 1000mg-os Cvitamint szedek egyet lehetőleg este,ha el nem felejtem mint tegnap.A karnitint reggel szedem.
Szia!
Köszi a bíztatást! :)Tudom hogy jó torna után, régen amikor Norbiztam, akkor már a kick box dvd-t is végigcsináltam, utána alig tudtam leállni! De most még nehezebb vagyok mint akkor, így a torna is nehezebb. De nem keresek kifogásokat, este ha elalszanak a gyerekek, nekilátok. Bár, éppen most főzök be 20 kg meggyet, nem tudom mennyi energiám lesz... :)Az első könyvet olvastam, a másodikat most olvasom. Imádom Norbi szabadszájúságát, sokszor tényleg magamra ismerek, de egyáltalán nem sértő, jókat mosolygok rajta! Közben tudom, hogy 100 %-ig igaza van!!
Neked is hajrá, látom, az elszántság benned is megvan! :)
rosszul írtam a súlyokat a gépen lábnál 7.5kg van,mellnél meg csak 10kg.
Gyenge vagyok.Mellhez 5 is elég lenne de az annyira kevés a gépnek hogy nem csúszik vissza.
Ne keseredj el,jól csinálod,bízhatunk Norbiban az update rendszerében .Te is olvastad a titok könyveit?melyiket?annyira jók.
Ha bírsz tényleg jó lenne tornázni,utána olyan jó kedved lesz és valóban önbizalom növelő.Nagyon nehéz elkezdeni.Én is nehezen vettem rá magam,de nem bántam meg,mindig egyre jobban megy és már látszik,áprilisba kezdtem.Nagyon szeretek mostmár mozogni.
A tejem miatt nem szoktam aggódni,mert én úgy gondolom hogy amíg szopik addig lesz annyi amennyi kell.Én ezt nagyon lazán veszem,különben is,már 2 év 2 hónapos,már lassan abba kéne hagyni,de ilyen nagy gyerek már kéri,nem egyszerű tőle elvenni.De rosszevő volt mindig ezért nem hagytam abba.
Mit tornázok,én csak nagyon egyszerű
- lábemelést fekve oldalra nyújtott majd behúzott lábbal 2*40-et
-a gépen 15kg súllyal ülve lábbal negyvenet
-40 felülés sima
-mostanában húzok 20 kg-ot a mellizom miatt de csak nagyon keveset 12 bírok néha 20-at .kevesebb súlyt meg nem lehet ezzel a géppel mert nem engedi vissza,őskori lelet...
-végül hasonfekve lábbal 15kg 30-szor
Ez egy sorozatom és ezt négyszer csinálom,kb 40 perc.Most majd variálom az egy kilós súlyzóval,lábam közé szorítva emelgetem így az alsó hasizomnak jó,meg a combnak.
-
Szia!
Nekem ma kezdődik a 7. hetem. Ma mérlegeltem, nem vagyok túlzottan elragadtatva! :(( Az első 5 hét alatt lement 10 kg! Úgy örültem! A 6. hetet úgy csináltam végig, hogy ittam becsületesen a feminán olvasott méregtelenítő vizet, ami 3 kg mínuszt ígért, közben pedig természetesen nyomtam az updatet. Erre ma reggel a mérleg 1.5 kg-val mutatott kevesebbet. Kész vagyok! Ennyit a méregtelenítő vízről! Pedig végig éreztem hogy működik, sokkal többet jártam pisilni, és az anyagcserém is felpörgött rendesen. Erre tessék. Most kicsit elkenődtem...
A tornáról csak annyit, hogy mint már írtam, rajtam rohadt sok a felesleg, min. 50-60 kg! Mindenem fáj, a bálna testemet nem olyan egyszerű tornáztatni. De most annyira elegem van mindenből, hogy nem érdekel, ha beledöglök is, akkor is hozzákezdek, ha mást nem a Duci tornához! Tudom, hogy ti egy-két dekának is örültök, de engem egy-másfél kiló mínusz nem feldob, hanem egyenesen lelomboz! Jó, tudom, ez a normális való fogyás, de akkor is. Túl sokáig éltem ebben az undorító hájas testben, ELEGEM VAN BELŐLE!! Konkrétan a sírás kerülget!
Igen, használok Norbis termékeket, egyre többet: lisztet, kenyeret, pudingot, panírmorzsát, édesítőt, vajkrémet, ma ebédre akarom kipróbálni a spagettijét.
Bocs, kozben elolvastam mi a sztorid... Mindjart mentek nyaralni :))))))) De jo neked! Nektek!
Hova mentek? A fagyizos-sultkrumplis-fagyasztott malnaszorpos vizparti nyaralasra, vagy a panirbaforgatotteskisutott-feherkenyerrelbogracsozos-somloigaluskas nem vizparti nyaralasra?
orsi2, neked hogy mennek a dolgok? Mit eszel? Mit tornazol?
Te mar fogytal valamennyit, vagy most kezded, hogy hogy is legyen?
Norbi termekeket hasznalsz?
jah es azt akartam meg kerdezni, hogy mit tornazgatsz magadtol? Erosito gyakorlatokat csinalsz? Vagy mit? Mennyit?
Azert a tejedre vigyazz... Csak semmi sokk :)))
Szerintem az elotte levo heten... Persze gondolom ez egyenileg valtozhat... Csak a lelkemnek nem tesz jot a merlegelesnel, hiaba tudom, hogy mitol van. NE LEGYEN. Azt akarom, hogy akkor is mutasson a merleg kevesebbet.
Egy gyuros fiu azt irta, hogy 1-3kg kozott is valtozhat. Harom kilo az mar feler egy infarkttal :D
De azert tarts tovabb!
Már többször írtátok a vízgyűjtő napokat.Az mennyivel előtte kezdődik?
Már én is észrevettem ,rajtam olyankor egy kiló plusz van,de nem tudom hány nappal előtte kezdünk gyüjtögetni.Én hamarosan várom...