Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Eleinte furcsának tűnhet, de könnyen meg lehet szokni. Én pl teákban kezdtem el inni, de most már mindent azzal édesítek. Cukor után picit érdekesnek hat, eleinte érezni utóízt, de én pár hét alatt teljesen megszoktam és most már a cukor az, ami furcsán hat :)
No meg a por alakja sokszorta édesebb ugyanannyi cukornál, tehát nagyon gazdaságos.
Ide is leírhatnád engem érdekelne!
Őszintén mondom nekem idág csak csalódás az egész!
A Facebookon Norbi vagy Réka oldalán szerintem tudsz írni.
Légyszi, ha tudtok egy helyet, ahol írhatok Norbinak, szóljatok! Nagyon fontos lenne, mert a Norbi Kickbox DVD miatt térdműtétre várok és szeretném neki megírni a tapasztalataimat. Köszönöm!!!
Nekem személy szerint nem jött be. Olyan amikor használod hogy lenyeled a falatot és fura édes íz marad a szádban. Szóval mint ha utólag édesítene. De persze ez az én véleményem ha van rá lehetőséged kóstold meg valakinél ha tudod. Esetleg ha priviben elküldöd a címedet én küldök neked postán egy kicsit és meg tudod kóstolni.Mert elég drága ahhoz hogy hipp-hopp megvedd és utánna ne használd.
ooh,ez jo hir,köszönöm széen,aaah jol meg is enném azt a szarvasragut.jajjj
olyat találtam, hogy áfonyás szarvasragu, ez 1-es kód
keresem, de még találtam meg...
Wow!Ez jo hir nekem. Nekem szerintem az elsö könyve van meg,ilyen piros szinü:-))Katinkával az elején.Az áfonyát tudja valaki?
Én már teljesen bele vagyok zavarodva a kódokba! Most nézem az utolsó könyvében U1-es a jonatán, a gála, a piros alma, a golden és a starking.
valoszinuleg 2-es. Legalabbis az alma 2-es.Kiveve a savanyu zöld alma,jol tudom?
sziasztok! szerintetek a szárított almakarika hányas kódú? Hozzáadott cukor, egyéb édesítőszer, olaj és aromák nélküli.
Minden nap van most a tv 2- fél 6 előtt. Szerintem a facebookon meg tudod nézni.
Hol volt,mikor volt??jajj,lemaradtam!!!!!Mikor lesz megint?
Néztem a mai főzőműsort. Hát nem voltam elragadtatva. Szerintem a rántott hús bő olajban sütve egyáltalán nem diétás, a krumplipüré meg eleve nem 1-es kódú. Mondták hogy lesz valami krumplipüré por. Én a porokat is fenntartással használom nagy ritkán. Akkor már inkább igazi.
Csak kelt tésztákhoz nem a legjobb, de a többi sütit szépen meg lehet sütni belőle.
Így van, 1000ft-ból már jó sütit tudsz csinálni még ha updates is, és nem 4db lesz belőle.
Ha ezt az új lowcarb master keveréket használom a sima lisztel keverve, akkor így kb.980ft-ba jön ki 1kg liszt. Ez már annyira nem vészes szerintem. Lehet holnap benézek az update boltba itt Veszprémbe, még sose voltam.
Tegnap cukrászdában vettem 2db csokis kókuszgolyót,1db sajtos rolót és 1db nosztalgia krémest 995Ft-ot fizettem!!!
Minden drága,akkor már legyen egészséges,de legalábbis ne hízlaljon!!!
Van itthon zabpehely lisztem is,csak nem nagyon tudom használni.A főtt kajáknál OK,de a sütiknél ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik,mint a Norbi vagy a diawell?
Egyébként Én is drágának találom az Update cuccokat.
Hát éljen az ember egészségesen, de nem egyszerű, minden ami nem hízlal drága is egyben.
Az update sütiből alig vesz az ember 2-3 szemet az akár 500,- forint felett is lehet attól függ.
Ide is csak egyedül járok a férjem ha meglátja az árakat szörnyülködik.Ez van.
Egyébként ha már ennyire a liszteknél tartunk, amíg nem volt Norbi liszt, vagy amikor hosszabb távon hiánycikk volt, akkor a zabpehelyliszt volt a csúcs. Legalábbis Norbi mindig azt javasolta. Csak azóta lett 3-as kódú, amióta ő is dobott a piacra lisztet. (Következtetéseket mindenki vonja le magának.)
Ez a Stevia engem érdekel nagyon:nincs mellékíze,mint az édesítőknek?Hogyan kell használni?Mi ez egyáltalán?
[link]
Ez nagyon finom. :)
A gofri a Norbi receptkönyvben benne van. Mi kicsit felturbóztuk, csináltunk fahéjas tésztásat, kakaósat....no meg a tetejére stevia-s puddingot tettünk :)
Ezeket a reciket hol találom?Épp most készülök sütni a férjemnek valamit.Tegnap kaptam tőle egy nagy sütis könyvet és azt mondta,hogy rögtön ki is próbálhatnék belőle valamit.
Nos, igen, nem a fogyás a legfontosabb. Bár nemrégiben összevetettem a különféle liszteket és a Norbiénél 1 fokkal rosszabbra a tönkölybúzaliszt jött ki, szóval az is elég "diétás", a zabkorpa meg főleg.:)
Ha a kinézet fontos, akkor tökéletes a zabkorpa. Legalábbis amiket eddig csináltam belőle (nevenincs süti, gofri, stb), azok Páromnak is nagyon ízlettek, és meg nem mondta volna, h az nem norm liszt+ cukor kombóval készültek. :)
Akkor te valszeg inkább a bio-csapathoz tartozol,nem annyira a fogyishoz.
A zabkorpát én is szívesen használom,csak a férjem ellenérzését nem tudtam még legyőzni,így keresnem kellett valami "háziasabb" lisztet,mert neki igazából a kinézete a lényeg egy sütinél,kajánál.Ő a hagyományos kajákhoz ragaszkodik.Azért belecsempészem az ő menüjébe is az egészségesebb dolgokat néha.
"Ha tényleg csak ilyen termékeket veszel,akkor a Norbi liszt is felejtős neked."
Nem is vettem még...bár inkább az ára tartott vissza.
Lentebb írtam, h tönkölybúzát használok, és zabkorpát liszt helyett :)
További ajánlott fórumok: