Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Én is kipróbáltam a stevia szirupot. Kávéba rettenetes, hónapokig elő sem vettem az első használat után. Aztán egyszer csak teában kipróbáltam és egész jó...Elhasználom így, de nem hiszem hogy mást fogok vele édesíteni. Az igazi megoldást keresem én is - édesítésre.
Megcsináltam a fasírtot is muffinsütőben, zabpehellyel, bacon szalonnával. Sztem a bacon szalonna teljesen felesleges, csupa zsírt tőle minden (csöpögött - füstölgött) anélkül is simán meg lehet sütni. És még kcal-t is spórolunk vele.
Ja és nem kell sztem beáztatni egy cseppet sem a zabpelyhet, a tojásból, húsból, bőven fel tudja szívni a nedvességet...
ezt en sem hinnem,annyi,h kevesebb kcal!
Van egy olyan tanulmany,h akik rendszeresen lightos cuccokat fogazstanak gyakoribb naluk az agyverzes. Engem az édesitö is elgondolkodtat..kicsit attol parazom. Föleg igy,h nalunk kisbaba projekt van.
sziasztok, vettem update 1 lisztkeveréket, ez ugyanúgy működik mint a hagyományos liszt? Tehát mindenre ugyanúgy használhatom?
A másik abban tud vki segíteni aki már rutinosabb, hogy elkezdtem hypoxizni és ahhoz h eredményesebb legyen előtte kellene ennem egy pici szénhidrátot, aminek nem nagyon örülök mert próbálok csak 1-es kodúakat enni.. Szóval szerintetek mit egyek ami még a szénhidrátok közt is a legjobb, legkevésbé hízlaló?
Különben a pékségben volt zabpehelyliszt is, csak az eladó nem tudta megmondani, hogy az hanyas kódú, vagy h használják? Vmi olyat mondott, hogy talán keverik, de nem tudta mivel meg h.. Erről tud vki vmit?
Bocsi ha butaságot kérdezek, de még új nekem ez a rendszer és sok minden nem világos, pláne ha az eladó sem segít.. :S
Azt teszem, de semmi...eddig. :)
Remélem, 1 hónap után lesz változás...jó lenne egy márc végi versenyre picit leadni...pár cm-t :)
Anthico,
látom ide találtál :-)sok sikert a fogyihoz! Én is a héten kezdtem. Sport megy, minden nap min. 45 perc és este futás, de az étkezés még hagy némi kívánnivalót maga után. :-( Nagyon tésztás vagyok sajnos. Azt hiszem meglátogatok egy Norbi boltot és bevásárolok tésztából.
Nem adom fel :) Nagyon elhatároztam magam és ha le is megy, akkor sem fogok bűnözgetni. Amit a cukor művel a szervezettel, annak nem akarom kitenni magam ismét.
Centizek is, de még semmi...na de kitartó vagyok :)
Az a furcsa, h én ezelőtt nagyon sok 3-ast nassoltam rendszeresen. Napi szinten, és mégse híztam :D Ez nekem nagyon furcsa. Igaz, akkor is aktívan mozogtam. Remélem, most h elhagytam a 3-asokat, és ugyanígy mozgok, látszani fog a változás. :)
Ha sokat edzel és súlyzós edzéseket is csinálsz, akkor az is előfordulhat, hogy 1 hónap után ráállsz a mérlegre és ugyanannyit mutat vagy picit többet:) viszont mondjuk a csípőből, combból,derékból lement egy csomó!! Nálam ez történt, mindenképpen centizz, és tartsd be az étkezést, mert 70%-ban azon múlik minden sajnos!
Nálam is az a helyzet, hogy 5 kiló-t szeretnék leadni, viszont nagyon nehezen megy, másnak megy úgy hogy csokit is eszik néha nekem nem! Ilyenkor kell az akarat és a kitartás:) ne add fel:)
Van heti 2x1,5 óra tai chi edzés, emellett 2 cardio( (egyik után szoktam fél órát erősíteni).
Bár ha a mérleget félre is teszem, cm-ekben mérni kéne a változást, hiszen azon látszik igazán, ha fogy a zsír, még ha mellette "jön is fel" izom.
"Hát a 2-es kódúakat nem ajánlják az update szerint ha fogyni akarsz csak 1-es. A 2-es súlytartó."
Norbi a csak 1-es kódúakat csak 1-2 napig javasolja. Hosszútávon szerintem egyáltalán nem elegendő a szervezetnek. Főleg ha az ember aktív sportoló.
Óriási akaraterő kell,hogy megálljuk a sok finomságot.A család eszi a finom kajákat,sütiket.
Ha nagyon édesség hiányom van inkább veszek update-es dolgokat müzlit, sütit,somlóit, vagy sütök
update lisztből palacsintát az nagyon finom.
Szia!
Hát igen a kevesebb súlyt nehezebb leadni tapasztaltam. Nem tudom mit tornázol ha kardió akkor jó, de ha erősítő formáló mozgás akkor előfordul,hogy az izom miatt ugyan annyit mutat a mérleg. Én is ezzel küszködöm de az ember nem tudja meg állni,hogy ne álljon a mérlegre.
Hát a 2-es kódúakat nem ajánlják az update szerint ha fogyni akarsz csak 1-es. A 2-es súlytartó.
Sziasztok!
A tegnapi nap miatt egy jónagy seggberugást érdemelnék tőletek, annyira zaba nap volt, pfuj, szégyellem is magam,szóval mátol nagyon bele kell húzni!
Anthico: szerintem azért nagyon ne izgulj, a 8 nap nem olyan sok azért...meg azt a legnehezebb leadni, az utolsó 6 kkilot én is ezzel küszködök:D
Én kicsit most elbizonytalanodtam.
8 napja teljesen elhagytam az étrendemből a cukrot és a lisztet, sőt, igyekszem update szerint étkezni, bár ha máshol kell ebédelnem, ugye ott nemigen fog az ember találni 2-es étket. Vacsorára néha becsúszott egy kicsi 2-es is.
Heti 4x edzek, de a mérleg nem lendült ki semerre :S Nem vagyok türelmetlen, de mindenkinél azt látom, h már az első héten megindul a mérleg nyelve. Vagy lehet, h ez azért van, mert nálam nem 10-20-30 kg plusz van? Nálam az a "lefogyandó" 6 kg sokkal nehezebben és lassabban fog lemenni?
Lehet, h 1 hónap után kéne ráállnom a mérlegre, nem pedig hetente izgulni? :)