Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Szió!!!!
Ha egyes kóduakat eszel egy héten akár 2 kilót is leadhatsz, persze ez mind attól függ hogy mekkora sulyból adod le..Nagy súlyból többet lehet, kicsiből nehezebb,de elérhető.DDDDDDDD
Bár szerintem II-es kóuakaat is egyél nyugodtan, csak délelőtt, szüksége van rá a szervezetednek, meg nem is tudsz annyi I-es kódu kaját kitalálni.3-asokat iktasd ki, nasinak gyümi, Norbi puding, Norbi rudi, tejbezabi, ásványviz, édesiőtszer, teljes kiőrlésü barnakenyér.Ezek a legfőbb kritériumok szerintem.A fogyás meg könyen fog menni vel, és ami a legfontosabb.TARTÓS!!!!!!!!!
Szia!
A cerbona Fitt nevű (norbis)műzli up2, teljeskiö.l.-ből van nagyon fini, gyümik is vannak benne. Kb 450 ft. Én a rossmannban szoktam venni, akkor amikor összegyüjtöm a pontjaimat-->jgy még 20%-al kevesebb, azaz simám 400 alatt van így az ára./Réka van rajta, nem kemény dobozban van, hanem zacskóban.
Én is átálltam agyban az egészségesebb kajákra. A kolléganőm, aki évek óta le akar fogyni sikertelenül, villámdiétákat, káposztaleves kúrákat tart és mindig kitalál valami újabb őrült módszert magának, pár hónappal ezelőtt aszkétának nevezett. Nem reagáltam le, de rosszul érintett. Engem, aki soha nem éhezem, ha valamit megkívánok azt megeszem, és nem azért nem járok a büfébe hotdogot, hamburgert stb venni mert jaj de megenném de nem lehet, hanem azért, mert meg sem kívánom! Soha! Ő végigcsinál 1 kúrát, aztán jól besomlóizik és behamburgerezik Vele ellentétben én nem vagyok lusta, hogy otthon elkészítsem az egészséges kajcsijaimat és becsomagolva elvigyem dolgozóba.
Vegyél Vitalis müzlit, ebből kapható cukormentes is! És normális áron kapható!
Most fejeztem be a tornát:)
Most szedem a 2. adag clostit, de nem tapasztaltam azt a farkaséhséget.)))).
lehet kezdi megszokni a szervezetem az idegen hormonkészitményt.
Tudom hogy Szaabina is fogyott 4 kilót.DDDDDDDD
Tomka én szeretem az updatét, persze bünözök, de mértékkel, és nem eszem meg akármit.Pl, tegnap a tescoba vettem almaszirmot chips helyett.Hát valami isteni!!!!!!
És teljes kiőrlésü kekszet, igaz van benne cukor, de 3 darabnál többet nem birtam megenni belőle, olyan laktató.
Most a müzlik izgatják a fantáziámat, csak a Norbis olyan drága((((((((majdnem 1000 ft.(((((
ja és a párom is egy hét alatt 3 kilót fogyott.meg is dicsérték most, és szépen lement a hasikája.DDDDDDDD
megyek mert májusfát állit nekem.hihi.puszi!!!!!
Mimo, köszönöm szépen a dícséretet:)))Édik vagytok!
Igen, a Norbizás közben ha huzamosabb ideig előfordul bűnözés, a kilók akkor sem jönnek vissza egykönnyen! Ezt én is tapasztaltam!
Látod, pedig mennyit hamiztál a gyógyszer szedése közben! Szerencsére mégsem látszik meg:)))
A halászlé és a csülök az én kedvenceim is! És nem is egészségtelenek! Még a csülök sem!!!
A zserbó miatt nehogy bánkódj! Egészségedre:DDD
Szerencsére most Szabina is happy, neki is van sikerélménye!!!!
Ezért drága Szaabinám hidd el jó a Norbi hosszu távon kell alkalmazni, és a stagnálás megáll, és ujra elindul a fogyás.DDDDDDDD
Amugy most este a csülök, és a halászlé után még vagy 6 szelet zserbót is benyomtam, meg persze Coca colát ittam, mert semmi olyan üditő nem volt ami lightes(((((((((
Tomkám az iwiwen nézegettem a képediet, és a párom is és én is megállapitottuk hogy kurva jó nő vagy.És egyértelmüen a rövid haj áll neked jól.DDDD
Képzeljétek ma a bográcsoláson a rég nem látott rokonok el voltak halva hogy milyen sovány vagyok, azt mondták azonnal szedjek vissza vagy 2 kilót, mert csont és bőr vagyok.Amugy igazuk van, nagyon lefogytam.))))))))))De ennek csak örülök, pláne azért is mert nagyon sokat bünözök, de mégis most ugy megindultak a kilók lefelé hogy el sem hittem.
És az nem jó????Eezek miatt:(((((
Finike! Nyaminyami:)))
Igen, szombaton. Van időm.
Ha elkészíted a sütit, írd meg, hogy milyen lett!!!!
Tündériek vagytok ti csajszk!))))Én is imádlak titeket!!!!!!
Megnéztem, nyugodtan készítsd korpával! Én azt tapasztaltam, hogy amit zabkorpával készítetem, sokkal jobb a "tartása" is a sütinek, a pehellyel összeplattyant!
Egész héten itthon leszek, nagytakarítok és apránként készülök a ballagásunkra! Nem lesz nagy buli mert a hugomékon kívül nincs rokonság. De akkor is, adjuk meg a módját:D
érezhető, persze...
ma én marhapörit csinálok... olyan kívános vagyok most....
Okés Tomkám, én nem itélem el a rövid hajat hihi, csak magamnak nem tudnám elképzelni, de neked sokkal jobban áll, fiatalit.DDDDDDD
Virág anno a zabkorpás receptek közé irtál le kakaós, kókuszos sütikét.Zabpehely helyett zabkorpával nem lehet késziteni??????
Sziasztok!
Szabina! A kép alapján nekem is a hosszabb hajad tetszik! A rövid hajjal azon az 1 képen olyan asszonyos" vagy!
Mimo, azért ne fikázd le a rövidet sem úgy általában:DDD Engem azóta néznek meg újra, mióta egészen rövid! Szerintem személyfüggő.
Vol valaki, aki a fenekembe és az egészen hosszú hajamba volt szerelmes! Így komplettül. Mindig össze is túrta, ahogy írod:))) Ugrattam telcsin, hogy levágattam. Finoman lehülyézett!
Amikor tényleg levágattam, ugyanúgy tetszettem neki!
tudom, tegnap meséltem is a tépegetésről....
jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
s azon is filozom, hogy állig érőre vágatom, ugy közép hosszú lesz...