Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Pontrendszert Halmy Prof. és Pados tanár adoptálta, és jelentette meg Mo-n. Ez még annyira se eredeti, hogy szabadalmaztatni kellene, úgyhogy még azt se lehet mondani, hogy ellopta volna norbi managere. Egyszerűen a kalóriaszámolás butított változata, azoknak, akik nem képesek bonyolultabb összefüggések kezelésre, pl. nehezen számolnak 3 jegyű számokkal.
Az, hogy kinek vagyok ellen-, vagy rokonszenves nincs összefüggésben a fenti ténnyel.
Nincs senkinek se "diétája", hacsak nem annyiból, hogy valami hülyeséget elnevez magáról, és bezsebeli a pénzt. Így volt ezzel a vén szélhámos Atkins is, aztán amikor néhányan feldobták a pacskert vesebántalmak miatt, rögtön leálltak róla a rajongók vagy 40 éve. Mára már felnőtt egy újabb naív generáció, és újre meg lehet etteni ezekkel is ugyanazt a hülyeséget, fizetnek is érte rendesen.
Norbi rajongók most éppen a Globusz debreceni konzervgyár kajáját nyomják magukba :-))
Ötletnek szenzációs, habár nincs másról szó, csak arról, hogy amig lócitrom van, addig veréb is van :-)
Egyétek!
Ezt nem hiszem el sanya ide is bedugta a kiváncsi orrát akárcsak az análszexes topikba.Minden olyan topikot elront amit szeretek, és viszatérő tag vagyok.A babát tervezőkbe nincs kedved betérni??Hihi.DDDDDDDDD
Ha valamit nem értékelsz akkor ne fikázd le, és ne rontsd a topik hangulatát.((((((((((
sanya nekem nem vagy ellenszenves, a Norbi az , de ez a modszer tényleg mukodik. és ebben a forumban sokan vallaljak fényképpel onmagukat, ne vádold oket, hogy pénzt kapnak a Norbi hirdetéséért. Nem is nagyon veszik a termékeit, csak a kodok szerint étkeznek. Ez nem MLM forum. Azokat bantsd, ha vitázni van kedved. :-) Viszont a topicot fellenditetted. - én is fel szoktam más topicokat, mer soha nem ért velem senki egyet :-)
Most nincs igazad, csak abban hogy a Norbi valoban kezd nagyon undoritoan viselkedni, de ez nem von le semmit a diétaja értékébol. Nézd meg az osszes tobbi fogyokuras topicot, mindenhol szenvednek ès panaszkodnak, itt vannak egyedul lefogyott, vékony, csinos nok. Na meg a Béres Alexandraban, de ott meg tobb Norbi terméket eszenk, mint mi :-)
NEm ő találta ki, csak ő írta le.
Többi igaz-
Te a szavakon lovagolsz. Több pontban is félreértettél, de nem is várom, hogy értsd amit mondok. Célod, hogy belekotnyeleskedj a legtöbb topicba és ott provokálj. Engem nem tudsz felidegesíteni, temetők nyugalma árad belőlem. Sértő szavakat sem igazán vágtam a fejedhez. De itt nem tartunk igényt a jelenlétedre, pedig folyamatosan maraszataljuk az új hozzászólókat.
Te a való életben is ilyen stílust képviselsz?
Kedves Tomka! tetszik tréfás, azonban teljesen dezorientált hozzászólásod.
1. ajót nyitvahagytátok? kik? kinek? milyen jogon?
2. kopogni kell egy hozzászólás jogáért? Ez az Észak-Kóreai pártértekezlet? vagy valami szekta? Te vagy a párttitkár, vagy főguru? vagy te vagy a Norbi sales managere?
3. Hogy eddig ki mit mondott, az meghatározza, hogy én mit mondhatok? feltámadt Mao Che Tung? hahó! Magyarország! XXI. század! Szólásszabadság! hahó, fitness-business-propagátor!
4.nem kommentálom az egocentrizmusra utaló nagybetűvel írt "ÉN"-t, az magáért beszél. (a paranoia ellen még a norbi update Glóbusz konzerv se használ!)
5. Ki mondta, hogy ez nem vitafórum? norbi?
6. végül üdvariasnak ácázott kirekesztó tanácsodat tartsd meg szektatagjaidnak, azok talán szeretik, ha a utasítgatod őket.
norbi suxx!
:-D
Muli-level-marketing. Ez nem jutott az eszembe. ingyen végzett MLM: ostobaság?
De akkor azt röstellni kellene, nem?
Kérdés: ki csinálja itt ingyen a Norbi kultuszt, és ki kap érte pénzt?
Jó, akkor belehúzok: nem elég, hogy valaki birka módjára követi egy kigyúrt ex-rendőr zagyva tanácsait, milliókat töm a PR-lufiba, még itt is hírdeti ingyen (ingyen?) annak a kultuszát.
Ez ostobaság, vagy rafinéria? Népbutítás, vagy marketing?
A házi békesség kedvéért a szegény férfiak minden baromságba belevihetők. Egy törpe rendőr mondja meg, hogy hogyan kell enni.
:-))))))))))))))
Halihó!
Én ilyet sajna nem tudok....
Sziasztok:)
Böjtre készülök, de izgulok miatta...
Nem tudjátok, hogy norbi mellett a 7 és 17 italpor megengedett?
Szia drága!
Igen, túl vagyunk az írásbelin, illetve pénteken még infó, de attól nem parázik.
Nem baj, ha bűnözöl, úgysem hízol meg! Csak átmeneti időszak, nálam is előfordul.
Sziasztok!!!Én is ittvagyok, de általában a babát tervezőkbe irogatok!!!Mi ujság Tomka???megirta a nagylegény az összes irásbeli vizsgát???
Most megint bünözős időszakomat élem(((((.Sok édességet ettem sajnos.De azért odafigyelek.DDDDDD
Szaabina olvasom a naplódat hogy milyen romantikus hangulatba vagy ám.DDDDDDDD