Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Én már megszáradtam:)
Az ünnepek alatt nem ettem sokat, de jobban kóstolgattam és olyanokat is amiket kihagyok máskor. Hát érzem is:(Nem tolerálja az emésztőrendszerem. Brrrrr!
Ja olyan tortaalap, vagyis forma! Ez jóDDD
Én már jó ideje siker-és motivációs könyveket olvasok, mindig akad újabb. Tudod, pozitív gondolkodással, agykontrollal kapcsolatosak. Sokat segítettek már nekem, könnyebben veszem az akadályokat, jobb a kedvem, életvidám vagyok. még van pár ilyen jellegű könyvem, aztán újra fogom olvasni a Vavyan Fable könyveimet:)
nem, a tortaalap az azért kell, hogy ne menjen szét a süti....
fém tortaalap kell, amibe belerakjuk
mimo, örülök hogy visszazökkentél. most már megnyugodhatsz:)))
Szabina, a tortaalap az piskóta? És az csak alul van, a többi keksz és tejfölös trutyi?
Jó nyulam-bulamot mindenkinekDDDDDDÉn élvezem a csöndet, nyugalmat. Nem vágyok ilyenkor ki a tömegbe, nem is értem az embereket, ha van 1-2 szabadnap máris kirohannak. Nekem annyira jó itthon!!!!!!
Szia Helen, dehogy négyes
50es:):):):):)
De néha megengedhető, pl most:)
Egyébként nem nagyon szoktam bűnözni, de ezt tidják itt rollam:)
2 nagy pohár tejföl
vanilliacuki
sok háztartási keksz
cuko
tortaalap
tejfölt kikeverem a cukival és a van.cukival.
tortaalapba rakok egy sor kekszet rá tejföl, s igy tovább, 2-3 emeletet... a tetejére tejfől s hagyom állni 6 órát, hogy a kekesz bepuhuljon...
tetejét diszitem gyümivel...
tudom nem a legjobbnak hangzik, de nagyon fini
Én sütöttem fanta szeletet, lagzi lajcsit, gyümölcssalátát csináltam, meg sárga túrót, és életembe először tojást is festettem.Igaz csak 20 darabot.DDDDDDDDD
Anyósom most küldte a rudfasirot, krumplisalátát, anyukámék holnap ebédre várnak bennünket, lesz leves, sonka, franciasali, krumpli, rántotthusi, meg vagy 3 fajta sütemény.DDDDDDDDDDD
Szegény Norbi infartust kapna ha látná miket fogok bepakolni a hasimba,de végre csökkent a farkasétvágyam.
Sziasztok....
Én háztartási keksz tortát sütök, mellé lesz töltött tojcsi, sonka, amit rendeltem(kemencébe sütik)
s megyünk anyuékhoz is...
Jól vagytok?
A vonzás hatalma a címe, ezoterikus jellegű motivációs könyv.
Ma dolgozom 15 óráig.
Akkor gondolom az sem egyes kódu volt.Egészségetekre.DDDDDDDD
Hosszú volt az éjszakátok??És gondolom forró.DDDDDD
Hát Szaabina nem hiszem hogy tudsz I-es kodú köretet választani, most az étterembe ki kell rugni a hámból..DDDDDDDDDD
csajok jelentem hogy 3 napja megszünt a farkasétvágy, és ujra 60 kg vagyok.Juhéééé!!!!!
tejbezabi is fini, de a zabkorpa abba is huzós áru, bár én minden héten veszek egy csomaggal legalább.
megjött a férjem.... mennem kell:) bár megyek magamtól
jó éjt holnap jövök
ti ma mit vacsiztok
étterembe megyünk, s nem tudom mit egyek