Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Felraktam még egy érdekes cikket a naplomba. CSak duciknak. :-) Zsirégetö :-)
Sziasztok!!!
Mi ujság van felétek Norbizók?????
ma párolt zöldségköretet csináltam,karfiol, brokkoli, sárgarépa, meg főtt tojást, sonkát ettünk vele.vacsira tejbezabi lesz, meg van saláta is Norbis salátaöntettel leöntve.
Párom is fogyózik megint, mig itthol van.ha 3 kilót tudna leadni az is szupi lenne.DDDDDDDDDDDDDDDDD
Na most jól felbirizgáltál;)
Koszike! Magamnak is tetszem! :))) Meg a baratomnak is! Nem gyoz amulni...Es meg van ezzel egy celom, csak ezt meg nem mondtam senkinek!;) TITOK! (Meg!)
sziasztok, csak benéztem megyek is lelki segélyes vagyok ma
kLARITEN, JÓL NÉZEL KI!!!!!(benyomva maradt, de így még jobb) Tegnap kurkásztam a naplódban, tényleg látványos a változás:)))
A Norbit azert nem tul nehez betertani! :))) Akar minden reggelt kremessel kezdhetsz! :)))
Bizony,bizony!Muszáj lesz!:)
Ma már betartottam mindnet,csak a mozgással lesz gondom!:(((
Dettó, nekem is 2kiló jött vissza(((((.Ez tényleg életmódprogramm, mindig tartani kell((((((((((((
Sziasztok!
egy hét katasztrófális kilengés,és plusz 2 kg után visszatértem!
Most ismét még 10 kg-ot kell lefaragnom magamból!:(
Es miert hagytad abba? Miert csak egy honapra tervezted? Nagyon szep az az eredmeny, amit elertel!
Ezt mondják amugy, sajnos igaz, de ez egy életmódrendszer, amit mindig tartani kell.Fogyni könnyü, MEGTARTANI NEHÉZ!!!!!!!!!!!!
Sziasztok :o))
Én csinaltam ezt a progtamot 1 honapig. Mindent betartottam és a Rékara tornáztam, heti 3* . Lement 9 kiló. Kemény volt betartani mindent, főleg úgy hogy a családnak meg csináltam a jobnál jobb kajákat. Amikor abbahagytam "sajnos" , visszajött 5 kiló :o(
Köszi szépen Hellen.Most voltam a tescoba, és megvettem a Norbi zsebkönyvet végre.))))))))))))))
Szaabina hogy állsz Norbival??mellette maradtál igaz?????
Kedves fogyis tarsaim! Van a naplomban egy igen érdekes cikk a fogyas stagnalasarol.
Menni fog csak be kell tudni tartani... Jó kis magyaros kajákat tudsz te is főzni és enni csak nem tésztával vagy krumplika.... sok sikert hozzá:):):)
Sziasztok!
A lányaimmal pár napja kezdtük el a norbis kajákat. Furcsa nekik is és nekem is, mert eddig a hagyományos jó kis magyar kajákat főztem. Mióta itthon dolgozom, sokat sütöttem sütit, kelt tésztákat, meg is lett az eredménye. A lányaimon is van egy kis felesleg, rajtam nem is kicsi.
Mimotól már kaptam recepteket, és az interneten is keresgettem. Augusztusban megyünk nyaralni és addig szeretnék minimum 10 kilótól megszabadulni.
Hahó! Puszpancs mindenkinek, csak beköszönök, többre most nem futi:)))
remekül, köszi. nagyon jó a kedvem, és tele vagyok energiával, nem is ismerek szinte magamra :)
Szia drága, igen köszönöm... És te?
Hogy vagy?
szija szaabina :) ugye jobban vagy legalább egy picit? :) pusszancs!
Jó reggelt mindenkinek... Azaaz napot, de hát most keltett a postas
Egy uj felfedezéS a fogyokurarol, elkuldom priviben az oldal cimét, sok okossagot irnak. Tudod, amit a masik forumban irtal, hogy te is szeretnéd tudni. MAjd ha lesz idom, leirom részletesen .
Szia szaabina:)))Jó pihenést neked:))
Lányok, most értem haza, elmegyek kicsit szunditok dél körül leszek
Szia. És mi ha szabad tudni?
Án amikor ezt mondtam, akkor a Jana vízrl dumáltam valakivel szerintem,mert azt iszom, s ha hetente megiszom 2dl vizet, akkor sokat mondok lehet..Minkdegy...
tehát mi a teendő?
és igazan nem mondhatod, semmi rosszindulatut nem irtam, tényleg szeret téged mindenki, csak olvastam, hogy most éppen béres alexandraztal, aztan megint mast probalsz. CSak kitartas kell és biztosan sikerulni fog. A legfontosabb ugyis az, hogy a férjed igy is szeret. és egyébként sem vagy olyan nagyon kovér, nem kell panikolni ha lelassul, mar igy is csinos vagy.
Nekem is megallt, aztan edzést és étrendet valtoztattam egy kicsit, a Klariten ajanlasara.
Puszi , puszi, te mondtad a pici cukros uditot :-) Hidd el, mi szurkolunk neked a legjobban, hogy sikeruljon. Az utolso par kilo a legnehezebb. Pont most olvastam valahol, hogy mi a sulycsokkenés megallasa ellen a teendo, mert mindenkivel megtorténik.
További ajánlott fórumok: