Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek.. Levágták a ahajam... Este csinálok képeket, s akkor látni fogjátok, mert most szörnyű ahogy felkeltem..
Sokan megdicsérték még a két másik fodrász is, hogy sokkal jobb, mint a hosszú volt...
a férjem meg azt mondta, hogy olyan vagyok, mintha kicseréltek volna...
Dziasztok!
Én is bármilyen sovány felvágottat, sonlát. indegyik 1-es:) És a virsli is az.
Bocs, de vakon írok, a fiam a betűket már lekoptatta:)
Szép jó reggelt!
Megint lenne ám kérdésem.:))
Szóval.....Ti Norbis felvágottakat esztek?
Tegnap néztem egy pár párizsi összetételét....hát...burgonyakeményítő....szója....hmmm....akkor már nem is 1-es?:-O
Sziasztok!!!
Hexina örömmel fogadunk, ne butáskodj, sajnos az utóbbi időbe ez a topik kezd meghalni, ezért örülünk ha segitesz felpörgetni a fórumot.!!!!
Szaabinám ne haragudj de tegnap éjjeles voltam, és mikor irtál már nem voltam itthol((((((((.Ma este ittvagyok ám, és ha gondolod dumálhatunk.DDDDDDDDDDDD
Hihihi:)))
Ha kérdésed van, kérdezz nyugodtan, valaki úgyis bekukkant mindig!
Köszönöm a szíves fogadtatást.
Jó ganajolást és bulizást!
oksi
én meg megyek, mert buli lesz a csajokkal...
aztán holnap meló
Kátom itt összeszokott kis csapat van.:))Azért csatlakozhatok hozzátok?
Végülis ma már csak 1-es kóduakat ettem:)
Az jó ha ismered a könyvét, akkor könnyen tudsz majd fogyni.
Én most 5 kilót adtam le vele, igaz én 59 vagyok, már nem akarok fogyni, csak sulyt tartani.
Szerintem a nasizást is mértékkel kell alkalmazni, reggel és este egy egy Norbi rudit megehetsz, de meglátod ha átszoksz erre a módszerre nem fogod annyira kivánni az édességet.DDDD
Sok sikert!!!!!
Egyébkén tnemtudom menynire ismered a módszert, a kódokat stb??mert anélkül nem igazán megy((((((.
Könyvét olvastad már Norbinak?????
Mi is ettünk, ki sem birtam volna.puding, rudi, ezek bármikor ott vannak a hütőnkbe, de itt a hoxán is van sok I-es kódu updates finomság.!!!!!Keress rá!!!!
Adagok:I-es kodú bármennyit, II-es kódu bármennyi fele, III-as végszükség esetén.
Én hust, zöldséget, puffasztott buzát, salátát, tejbezabit eszek a legtöbbet, annyit amitől jól nem lakom.
Ja igen eleinte jobb ha a kenyér helyett puffaszott buzát eszel, vagy Norbi kenyeret, de az nagyon drága.((((((((
Köszi.
Az adagokról is írnál?:))
Én most 75kg vagyok.Szeretnék olyan 60 körűl lenni.
Nekem tavaly a párom 2,5 hónap alatt 17 kilót adott le, a segitségemmel.))))))))
Simán 5 kilót minden hónapba le tudsz ugy adni hogy nem drasztikus, bármit ehetsz, csak a megfelelő időben.DDDDDDDDDD