Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Úgy tudtam, hogy a tejbezabot pl. lehet enni este is. Meg a Hoxa tápanyagtáblázatban a zabkorpánál 267 Kcal van, aszem. Akkor most ne egyem este??
Na, meg volt az első nap a suliban...nem ettem semmit, csak kávéztam, mert olyan sok órám volt...de most megyek update fornettit enni, meg itthon már ettem egy almát...
Milyen az az új Legerősebb update??? :D Már van upd 1, ultra upd 1, legerősebb upd!?!? :D
Ha a zabkorpát ledarálom nagyon finomra, liszt finomságúra, akkor az marad 1-es? Mert eccer azt írta vki itt, h a ledarált zabpehely az nem 1-es... Miért? És a többi pehely (nem zab) tényleg 3-as?
Most olvastam az update Tv-n, hogy október 6-tól jön az új Legerősebb Update :)))! Tud már róla valaki valamit?
Enci elmész az előadásra?
Látom sokan "bűnöztetek" a hétvégén :)! Velem együtt az élen, most ünnepeltük a kisfiam 1 éves szülinapját!
Vasárnap du., hogy már ne egyek tiszta 3-as kódú dolgokat, hamis almás pitét sütöttem. Nagyon fini lett, még ma is eszegetem.
Sziasztok!
Enci mondd meg a mamádnak, hogy a pogi recept isteni...olyan fini lett a pogi amit csináltam, pedig ez életem második próbálkozása volt. Szóval köszönöm, a férjemnek is nagyon ízlett.
Sziasztok!
A BÚzakorpa ugyanugy 1-es, mint a zbakorpa?
Mert tök jó kakaós sütit csináltam ma belőle, csak nem vagyok biztos abban, hogy ugyanugy lehet enni mint a zabkorpát..
A kalóriatartalma mondjuk csak 167kcal/100 gr..!
Irjatok lécci, mert addig nem eszem meg.. :D
Mivel látom több mindenkinek elkezdődött az iskola (nekem jövőhéten fog, végre újra)az a kérésem, kérdésem, hogy írjatok már kajaötleteket, hogy miket lehet, célszerű vinni, hogy ne essünk ki az Update-s kajákból...
Köszönöm.
Sziasztok!
Jó olvasni benneteket, és tanulni tőletek.
Most a Rossmannba sok Norbis termék akciós. Aki kapja marja...:-))
A futócipős témával egyet értek: csak futócipőben. Szerintem nagyon fontos, hogy hosszútávon gondolkodjunk a testünket illetően. Én nem szeretnék 20 év múlva csinosan izületi kezelésekre járni...
Azért szerintem egy kicsit nyugodtan súlyzózz, egyrészt, mert a bőrében lógó sovány, formátlan ember egyáltalán nem szép, és a 1,5 kilós súlyzóktól nem lesznek méretes izmaid. Viszont az izomnak is szüksége van energiára, tehát minél több az izom, annál könnyebb fogyni. Az, hogy kinek milyen vastag a lába, vádlija, az genetika. Én nap mint nap látom az edzőteremben a lányokat, akik órákat taposnak, és egyáltalán nincs vádlijuk, és vastag combjuk. Tehát nem ettől lesz vastag. Ráadásul a formás láb nagyon szép :o)
A hasizom, lévén a hátizommal együtt tartja a gerincet nagyon fontos, ezért is jó, ha edzed. Persze ettől nem lesz lapos hasad, de szép tartásod igen...
Én is próbálkoztam a fornettisnél, h veszek fagyasztottan norbisat, de azt mondja, h ő csak megsütve adja el... :S Hol lehet Bp közelében venni fagyasztva???
Én a vastag vádlitól nem félek, lovagolok, a lábam sokat mozog, a vádlim nem vastag, pedig edzőteremben is sokat tapostam, amikor jártam eddig. Akkor a hasizmot hagyom, de a karedzést csinálom, szeretem, ha izmos kicsit a karom, meg nekem kell is, h elbírjam a ló fejét, ha gyenge vagyok, leszakadnak a karjaim... :) Lassan kénytelen leszek átállni a minimális mozgásos fogyásra, csak nem tudom azt hogy lehet...gondolom jó lassú, és csak akkor megy, ha 1-eseket eszem...sajna a suli mellett nincs időm, reggel 8tól van h du. 4ig órám van! :(
Nálunk ugyan ilyen a büfé... A szendvicsekre hiába norbis már rá sem tudok nézni, bár hétköznap mindíg eszek:S, én veszek egy kiló update fornettit fagyasztva és minden reggel sütök(de már ez is unalmas). Hidd el nekem sem jobb a helyzet reggel 4:30 kelek, sokszor 5re esek haza...... Állandóan éhes vagyok az utazás, rohangálás sok energiát elvesz, de ez az utolsó év :o)).
Ha rám hallgatsz akkor a súlyzózást és hasizmot felejtsd el, ne csináld azt éred el vele hogy a maradék zsír alatt növekszik az izom, erre nekem is sok pofáraesés után kellett rájönnöm, a taposás sztem jó, bár én biztosan félnék hogy a vádlit vastagítja. Én most alig várom, hogy visszahúzódjon az izom, vastag és nem is szép, most én sokat futok, kardiozok és ledolgozom a maradék zsírt.
Ja és még valami igazi és tartós eredményt csak akkor tudsz elérni, hogyha magadtól jössz rá a dolgokra nekem is mindent a sját hibáimból kellett megtanulni, megtapasztalni, de egy életre sem felejtem el.....
Milyen kardio-edzésprogramot csináljak? Én nem tudok dvd-re ugrálni, sem alakformálni, nekem az nem jön be vhogy... Edzőteremre nincs időm. Ezért heti 3-4x mozgok, először futok 35-40 percet, aztán taposok 3x10 percet, ezek között pedig súlyzózok kicsi súllyal (1.5 kg), meg hasizom gyakorlatokat csinálok.
Ha suli van, te h oldod meg a kajálást? Büfében csak fehér kifli van, meg csoki, péksütik, chips...borzalom! :S Natúr joghurt + kefír van, de azon nem lehet élni...
Hát nem az egyszálbél típusú lány volt...de amin kiakadtam igazából hogy hiába a korosztályom... vadidegen és lehülyéz, illetve én vásárolni mentem be a boltba nem azért hogy kioktassanak...
a másik meg hogy ennyi erővel minden cigarettát vásárlónak is mondhatná hogy "hülye vagy"....