Norbi diéta aug. 12-től! (beszélgetés)
Nagyon szépen köszönöm a leírást:)
Akkor nálad elmondhatjuk,hogy éhezés nélkül fogytál több,mint 10kg-t, igaz?
Nagyon sokat számított, hogy elkezdtél sportolni.
Remélem nekem is sikerül megszabadulni még ettől az 5-6kg-tól.
Hát én aztán nem éhezek. Nem is tudnék mert imádok enni. Nekem általában az is a bajom hogy nem eszek keveset. Viszont sokat. De a kódokat többnyire betartom. (Néha van egy kis bűnözés, de tényleg csak néha és az még talán elmegy.)Nem csak 1-eseket eszek, hanem mindent a maga idejében, bár a 3-as kódú kajákat azért reggel is csak keveset és ritkábban eszek. Naponta 5 x eszek. Heti 3x legalább tornázok, ha nagyon nincs kedvem, akkor átteszem másnapra, de a 3 tornát köteleztem magamnak. Ezt szó szerint értsd, mert erre eleinte nagy szükségem volt, lusta voltam és soha nem voltam kitartó. De amikor eljött az a pillanat hogy nem tudtam tovább elviselni a formámat, akkor igenis KÖTELEZTEM MAGAMAT a mozgásra. Már több mint 40 dvd-m van hogy ne unjak rá egyre, és a kedvemtől és az időmtől függően választok. Ha nagyon nincs humorom hozzá, akkor csak 30 perceset, de választok. És lehet hogy nyafogok és közben végig az órát nézem hogy mikor lesz már vége, de erőt veszek magamon. Na csak arra akarok kilukadni, hogy ami eleinte muszáj volt, az mára megszokássá alakult. Nem véletlenül mondják hogy minden a fejben dől el. Már sokszor fogyóztam, de mindig feladtam. És az Updatenak köszönhető sikerélmény az, ami további kitartásra ösztönöz. És higgyétek el nem mindig könnyű nekem sem, de az evés ellenére is működik a dolog. Igaz, már lassabban mennek le a kilók mint eleinte, de azért folytatom és szeretnék megmaradni később is ennél az életformának. Még nem tudom sikerül e, de szeretném hinni hogy igen. És benneteket is csak bíztatni tudlak.
"Meg tudod csinálni" - ahogy R Réka is mondaná. " Meg tudod csinálni"- mondom én is magamnak és NEKTEK is. (Bocsi hogy ennyit írtam)
Felpörögtem újra, mert ez az update-dolog szerintem kellemesen betartható (bár néha úgy érzem, kicsit sok a fehérje, amit beviszek).
Egy fogyis táblázatot is összehoztunk egy másik fórumban, ez is nagyon ösztönzőleg hat rám. A táblázatban vagyunk már hatan és az a jó benne, hogy vegyes módszerekkel diétázunk, tehát majd meg tudjuk figyelni, hogy x idő után melyik módszerrel mentek jobban a kilók (persze tudom, ez sok más dologtól is függ, mozgás, kajamennyiség, egyéni adottságok, de azért tök jó!)
Ha valaki kedvet kap jelentkezhet, nálam :-)) Kéthetente van mérlegelés.
Már látom, hogy ma is elmarad a tornám, azzal most kicsit el vagyok maradva.
Időm leginkább akkor lenne rá, amikor délutáni alvás van a kissrácnak... azaz ebéd után... na de akkor meg én is ebéd után vagyok és úgy nagyon rossz mozogni (még akkor is, ha igazán keveset ettem). Ez nem kifogás, hanem egy dolog, amit át kell gondolnom, még agyalok rajta, hogy változtathatnék
elolvastam- basszus...no comment....
remélem nem kell fizetnetek semmit, hiszen tényleg önhibán kívül történt!!!
LÁnyok, most tök őszintén! Ti attól fogytok, hogy normálisan, nem éhezve, update1 szerint étkeztek reggel-délben-este. Vagy attól, hogy konkrétan alig esztek és amit esztek az is update1-es????
+természetesen a mozgás
Lányok ezt el kell mesélnem, ma ettem pálcikás norbis fagyit. Kóstolta valaki? Hát a tetején a csoki nem nagyon jött be, tiszta kakaó íze volt. A fagyival viszont nem volt gond. :-)
Meg ettem pizzás csigát, meg kókuszosat. Vásárolni voltunk és olyan éhes voltam )ugye aki ebéd előtt megy az így jár. Gondoltam akkor már ilyet veszek , a zsemle és a parizer helyett.
Amúgy szerintetek mennyit lehet enni ezekből a termékekből? 2-3 db-ot?
Igen,maradok az elhatározásomnál,eddig mindig feladtam,mostmár nem akarok.Miért adjam fel?Én is csini akarok lenni!!!Ha bnőmnek sikerült akkor nekem is fog.Ha belegondolok ő is 10kg-ot egy év alatt adott le,azóta meg szépen formálódik.
Lehet a menszi miatt is volt,másfél hetet késett...tornázni nem tornáztam mert fájt a hasam,amikor nem fáj jöttek hozzánk,amikor nem jöttek akkor veszekedtünk a párommal.Úgy minden összejött mostanság.
Tegnap este,hogy jót is írjak már róla pl nagyon aranyos volt.Pityeregtem ő meg vígasztalt,hogy majd találunk gatyát szegeden,hogy ne adjam fel ha érzem hogy haladok,csináljam csak!!!
Nagyon örülök, hogy mára jobb hangulatod lett.
Lehet, hogy nincs igazam, de az is elképzelhető, hogy most csak emiatt a kicsit megcsúszott menzid miatt voltál rosszabb hangulatban (amit a nők jól tudnak, hogy általában menzi előtt pár nappal bekövetkezik és akkor aztán mindenen duplán el tudunk keseredni.....). Lehet, hogy kilóban is csak ezért nem haladtál most, mert látod, írod, hogy a testeden meg rendesen érzed a fogyást.
Szuper, hogy maradsz az elhatározásodnál!!! :-)
Szia! Ne cseréld vissza, pár hét és jó lesz!!
Nincsen jobb,mint a motívációs nadrág::)))
Köszi a bíztatást!Valójában én úgy érzem nem vagyok annyira rossz mert bár lehet ez az ebéd nem mindig megfelelő mégis 12-kor van,este már alig eszem.KEnyeret cska teljeskiörlésűt szoktam,a péksütikről is lemondtam már.Néha becsúszik 1-1 süti,majd megpróbálom hogy ne így legyen de ha 1hónapba 1-2 szer ez van.HA mindenről lemondok egy elkeseredett pi...sa leszek...Majd beiktatok sokkal több tornát,ha többet mozgok biztos lesz eredménye.Én régen esténként telezabáltam magam,melegszenyát ettem,pizzát...ez volt jó 4 hónappal ezelőtt még és nekem már az is nagy haladás,hogy eljutottam addig a pontig hogy fehér kenyeret alig eszem,pizzát,ilyeneket sem...Esténként salátákon élek meg stb.Rengeteget változott az életvitelem.Mindenről nem tudok lemondani,hiába mondok le most és úgy csinálom,ha kásőbb visszatérek rá akkor több fog visszajönni.Életmódot változtattam úgy ahogy nekem megfelel.Tudom mások keményebben csinálják,hát nekem így megy,számomra már ez is haladás.
LEírom mindig hogy mit ettem mert őszinte akarok lenni,koplalni nem fogok.Elfogadom mindenkinek itt a véleményét hisz azért vagyunk egymásnak.Néha rossz vagyok,néha mindenki rossz... :-)
Szia! Látom nem csak én fogok padlót fogyókúra terén! Én azt szoktam csinálni melóban ha olyan kaja van ami húsos vagy ragus veszek hozzá salátát vagy savanyút!Pl:cékla,imádom,savanyú káposzta,vegyes savanyú!Lehet ,hogy tudnál vinni is magaddal hűtőbe berakni és ebédkor vinnéd magaddal!! Biztos nálatok is van heti étrend és igy tudod előre,hogy mi a kaja!De az biztos nekem ne mondja senki se ,hogy nem enne egy kis krumplit meg rizst vagy tésztát,vagy rántott húst sültkrumplival az elején! Mert igenis jelez a szervezet hogy kell neki ez a tápanyag! Norbi azt mondja,hogy a cukor meg a fehérliszt méreg! Méreg az amit ő belekutyul a kajáiba! Mert ki tudja a lisztje is miből van!Locarb!Lehet,hogy sima fehérliszt valami extra E 25615518 IZESITŐVEL! Na jól eltértem a témától! Lényeg azt,hogy ne add fel nem eszel te kilószámra sütit meg fagyit!Vagy ha eszel ne ird le !
Ennyi!