Női fecsegő - a la Smokey (beszélgetés)
sziasztok!
mondjátok,ténleg ilyen "veszélyes" ez a HUSK.?
ma vettem,elolvastam a papírját,és....!
issza ezt valaki???
móni
Köszi, hogy válaszoltál legalább igy jobban képben vagyok..meg kicsit kíváncsi is.
Itt magunkban bizhatunk és nem vetetnek össze velünk mindent.
Pussz
Szia Hoxa!
Nem inkább a János hegy tetején, amikor nincs nyitva a büfé????Gyöngyi
Szia Hoxa!
Annyira termékenyek voltunk, amíg nem volták, hogy egyesek fontolgatják az Atkins név adását utódaiknak...
Örülök, hogy töretlen a lelkesedésed, további jó gyaloglást.
Sajnos én a testmozgást eddig mellőztem. Most már odáig eljutottam, hogy a szobabicajt kihoztam a hálószobából a nappaliba. Ez az ötödik hetem, és több mint egy hete stagnálok, nem mozdul az a "nyomorult" mérleg. Mármint a mérleg nyelve.
Talán itt az ideje, hogy rá is üljek a bicajra.
Szia! Vannak akik ellene, vannak akik mellette szolnak. A nök többsege sajnos veszi a mereg draga fogyaszto tablettakat, löttyöket, es nem hasznal. Sok volt a visszaeles vele. Ugyanis kiderült a vizsgalatok soran, hogy semmi fogyaszto hatasa nincs.
Vannak akik az atkins metoddal fogyokuraznak, DE ehhez nagy önfegyelemre van szüksege az embernek. A masik pedig az, hogy ezen a fogyokuran senki mas nem tud meggazdagodni, vagy nyereszkedni.
A fiam 1 eve jött vissz Amerikabol, es ö meselte nekem, hogy kezdjem el. Ez a leghatasopsabb modszer. A baratja az atkins metoddal fogyott 30 kg-ot es azota is tartja a klassz alakjat. Igaz csak hust es sok salatat eszik.Az elejen eleg egyhangunak ereztem en is, mivel en inkabb tesztas vagyok. Miota talaltam nehany edesseg receptet, bizony nincs gondom , hogy mit is egyek.
Nagyon jo hogy ide talaltam hozzatok, mert igy könnyebb, hogy többen vagyunk, es tartjuk a lelket egymasban. A baratnöm Canadaban fogyozik atkinsszal, es gyakran beszelünk a szamitogepen keresztül ( ez ingyenes program) es kicsereljük a tapasztalatainkat, meg segitjük egymast tanacsokkal.
Nalunk a legdivatosabb fogyokura, amikor hetente bejarsz merlegelesre, es ott talalkozik a csapat es elbeszelgetnek mindenröl. Mindenfelet probalnak piszok dragan radsozni+azert mert a merlegükre raalsz fizetsz minden alkalommal+a belepes sem olcso+különfele szakacskönyvek meg receptek piszok dragan. 1 -szer voltam, de amikor meglattam hogy mindent gramra le kell merni, na elment az egesztöl a kedvem.pl. vegyel 100 g hust, 50 g hagymat.... Na nekem ehhez nincs türelmem, meg olyan ehes voltam mint a farkas. Meg az elö faba is belekötöttem. Szoval nalam nem valt be, en szavazok Atkins papara.
Szia!
Köszi a receptet,de a madártejet nem lehet elfelejteni.Holnap veszek egy dobozzal ha találok.
Nálatok is divat ez a diéta, vagy lecsengett?
Mesélj már egy kicsit no:))
Sziasztok!
Tegnap nem voltam internet közelben: szabadnap :))
Viszont gondoltam rátok! 2 órát gyalogoltam, sőt extrém sportot űztem: ibolyát szedtem az esőben. :))) Olyan jó kedvem volt tőle.
Ma is sokat gyalogoltam, reggel kb. 2*15 percet busz helyett. Aztán munkába jövet 1*15 percet busz helyett, aztán kb. 1óra 15 percet szintén busz helyett. Igaz, hogy esett az eső, de nem szegte kedvem, csak róttam a métereket. Sokkal jobb, ha célom van, így minsig megyek valahová.
Ráadásul ma reggel voltam vérvételen. Jövő héten meglesz az eredmény. De az orvos elől elhallgattam az Atkinst, majd az eredmények függvényében megmondom neki :)))
Most kezdek hozzá az üzenetek és bejegyzések olvasásához, nagyon termékenyek voltatok :)))
Hoxa
Szia Hoxa!
Hol vagy? Hiányollak, napok óta nem látok hozzászólást egyik fórumon sem? Sok a munkád, vagy elutaztál?
No praline:)