Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nemi erőszak....vajon, tényleg mi nők vagyunk a hibásak, hogy bekövetkezik? fórum

Nemi erőszak....vajon, tényleg mi nők vagyunk a hibásak, hogy bekövetkezik? (beszélgetés)

106. Per (válaszként erre: 105. - Spinneli)
2007. nov. 6. 17:35
Vannak sajnos öngyűlölő nők is, akikben ez a beteg gondolat megtelepszik.
105. spinneli (válaszként erre: 104. - Per)
2007. nov. 6. 17:33
Sajnos nemcsak.
104. Per (válaszként erre: 103. - 0c97fbb607)
2007. nov. 6. 17:32
Nincs olyan, hogy valaki kiprovokálja az erőszakot! Ilyen csak az erőszaktevő beteg agyában létezik!
103. 0c97fbb607 (válaszként erre: 102. - Borika)
2007. nov. 6. 17:27

Értelek,csak ,hogy egy nemi erőszak után vagy bevállalja valaki az áldozat szerepét és szembeszáll a világ 80%-ával ,aki úgy gondolja ő a hibás,vagy hagyja a csudába és nem tesz semmit.

Próbál egyedül ,önmaga feldolgozni az esetet.

Azért az nagyon érdekes kérdés,hogy ha viszont halállal végződik egy ilyen történet és a lányt a pöcegödörben találják magát,akkor senkinek nem jut eszébe Őt hibáztatni a történtekért.Pedig,akkor levezethetjük az áldozat szerepét bármilyen bűncselekményre is.

Aki kiprovokálja ,azt bátran erőszakolják vagy öljék meg,elvégre miért is viselkedett provokatívan???

Tovább megyek a megértésben.

Ha egy diák ,sorozatlövéssel leterít pár oszt társát,meg aki épp rosszkor van ,rossz helyen???Ugyan már ,hisz a lüke kölkök,olyan szemetül bántak vele ,hogy berágott,na és??A kegyetlen gyerekek a hibásak,hisz provokálták?

Annyival külömbözik ,a nemi erőszak,bármilyen más bűncselekménytől,hogy az ált.nem végződik halállal.Pedig sokszor a bűncselekmény túlélői sokkal többet szenvednek,mint azok,akik meghaltak.

102. borika (válaszként erre: 101. - Per)
2007. nov. 6. 16:54
Teljes mértékben egyetértek. SOHA nem szabad a nőnek elhinnie, hogy ő volt a hibás!!! Bárki is akarja ezt elhitetni vele. Ha sikerül elhinnie, hogy ő volt a hibás, akkor az erőszaktevő duplán elérte a célját és ezt nem szabad hagyni. Sajnos az erőszakot már nem lehet megváltoztatni, meg nem történtté tenni, de az, hogy mihez kezd a nő ezek után, csak rajta áll és semmi szükség arra, hogy még az áldozat is több fájdalmat okozzon magának az önhibáztatással, mert azt sajnos már nem lehet az erőszaktevőre fogni.
101. Per
2007. nov. 5. 17:24
A nemi erőszak NEM A NŐ HIBÁJA! Az erőszaktevőt terheli az egyedüli felelősség, mert az döntötte el, hogy megerőszakolja áldozatát. A megerőszakolás egy aljas, durva hatalmi játszma, ami a nő megalázását és eltiprását szolgálja, a látszattal ellentétben nincsen legtöbbször direkt szexuális eredete. Az reőszaktevőnek mindig akad kifogása, a saját felelősségének sunyi, gyáva áthárítása. Egy normális férfi sohasem erőszakol meg egy nőt.
100. Zizisicc (válaszként erre: 98. - Bcicus)
2007. okt. 23. 23:47
Borzasztó, ami Veled történt, még akkor is, ha csak majdnem. Hogyan sikerült túltenned magad rajta? Sikerült egyáltalán?
99. Bcicus (válaszként erre: 86. - E71af41436)
2007. okt. 21. 16:24
Ez nem így van. Én amikor az elöbb leírtak történtek egy ócsak szabadidő ruhában voltam. 16 évesen erősen túlsúlyosan, enm tudom ebből mi volt provokatív.
98. Bcicus
2007. okt. 21. 16:22

Engem végül is nem erőszakoltak meg, de majdnem.

16 éves voltam. Egy velem egy idős fiúval az apjával valamint a nagyjbáttyával mentünk kiállításra (vidékre). Régóta ismertem őket a szüleim is ismerték őket, megbíztunk bennük. Oda felé nem is volt semmi gond. De haza fele levetkőztettek a kocsiba és közölték, hogyha nem teszem kibasznak az árokba, majd 2en alkazdtek tperolni (azt mondtam menstruálok ezért egy ideig a nemiszervem érintetlen maradt). Mjad megálltak egy kietlen parkolóban és a sofőr hátraül hozzám és szexre akart kényszerítenmi. Ujjazot taperolt és azt akarta, hogy orálisan elégítsem ki.

A szerencsém az volt, hogy egyszer csak beállt oda egy turista busz, így abba hagyták és hazajötünk. Útközbe is meztelennek kellett lennem és taperoltak, de meg már nem álltak többször majd otthon kidobtak és közölték, ha szólok a szüleimnek és azok csinálnak valamit, akkor kicsinálják őket.

3 évig nem mertem senkinek elmondani.

Nem hinném, hogy bármiben hibás voltam. Nem volt rajtam semmi kirívó ruha se smink se semmi.

Ja és az eseménykor még javában szűz voltam.

2007. okt. 21. 16:08

NEM! mert legyen egy no barmilyen kihivo, verlazito,

egyetlen pasinak, SENKINEK sincs joga eroszakoskodni. az ember tanuljon meg uralkodni magan. mert nem vagyunk allatok. nem kene senki visszaeljen az erejevel. nem a no a hibas. mert egy no is kivanhat egy pasit NAGYON. megis tiszteletben tartja azt, ha a vonzalom nem kolcsonos. altalaban nem eroszakoljuk meg a pasikat!;) legalabbis meg nem hallottam ilyen esetrol. es ne tessek azt gondolni, hogy csak azert nem, mert gyengebbek vagyunk. hanem azert, mert rendesek vagyunk!!!;)

2007. okt. 6. 07:40

Kicsit beleolvastam az utolsó hozzászóllásom óta.

Itt aztán voltak indulatok!

Továbbra is az a véleményem, hogy amikor nemi erőszak következik be valahol, valakinél, akkor a nő nem akarja a dolgot, a férfi pedig nem tud megálljt parancsolni az ösztöneinek.

Hogy ezt egy férfiban mi váltja ki, sosem lehet tudni. Vannak nők, akik állig begombolkozva, nagykabátban is szexisnek tűnnek egy férfinak.

95. Droma (válaszként erre: 88. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:56

Én nem téged barmoztalak le.Az az igazság,hogy én nem olvastam el a hozzászólásokat.Senkiét.Csak a topik címére reagáltam.

Nem állt szándékomban megbántani.

94. Zizisicc (válaszként erre: 93. - 0c97fbb607)
2007. okt. 4. 22:51
Ebben abszolút igazad van. Nem elég, hogy megerőszakolták, utána is megalázó helyzeteknek van kitéve. :o((
93. 0c97fbb607 (válaszként erre: 80. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:48

A lényege az,hogy akik ilyenen keresztül mennek,azokat ez iszonyúan érinti lelkileg és talán egész életükben nem tudják feldolgozni.

Az emberek pedig összesúgnak a hátamögött,hja,láttad ,hogyan öltözik,megérdemelte!

Ha mégis,vesz valaki annyi erőt magán,hogy elmegy a rendőrségre,ott végig mondja az egészet,a megalázottságtól elsűllyedve csak azt látja ,hogy a két rendőr somolyog,megértést színlelve.

Azt is tudhatja ,hogy a bíróságon sem várhat megértést,mert az emberek min 50 % így gondolja,jól mondtad Pitzburg.

Szerinted,az emberek ilyen hozzáállása mellett,valaki feltudja ezt dolgozni???

Szerintem elég nehezen menne.

Erre akarok kilyukadni!

Hogy még mindig nincs egyenjoguság ,egyáltalában nincs.

2007. okt. 4. 22:47

Pitzburg!

Most néztem meg az adatlapodat, tök jó géneket örökölhettél! :o))))

91. Zizisicc (válaszként erre: 87. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:45
Ebben igazad van, csak sajnos ez sem egy életbiztosítás.
90. e71af41436 (válaszként erre: 89. - Zizisicc)
2007. okt. 4. 22:43
ezért írtam,hogyí 50%.
89. Zizisicc (válaszként erre: 86. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:43
Nem csak olyanokat!
2007. okt. 4. 22:42

na mindegy is.megyek innen,mert ebből így csak vita lesz.

azt nem szeretem ha a saját véleménmyem miatt lebarmoznak. a tetteim miatt az más....de a vélemény?...ehhhh

2007. okt. 4. 22:42
de egyébként velem még seha nem erőszakoskodott senki.lehet azért mert nem viselkedek provokatívan??????
2007. okt. 4. 22:41
szerintem ti félreértetek engem.én nem azt mondtam,hogy ha valaki provokatív,azt meg kell erőszakolni.hanem,hogy nyilván olyanokat erőszakolnak meg aki provokatív.magát az erőszakot nem fogadom el.
85. fe20557d00 (válaszként erre: 81. - 0c97fbb607)
2007. okt. 4. 22:39
Elolvastam a topikot.Nagyjából egyetértek veled Myly!Ha valakit megöl egy ember szokták mondani hát mert feldühített...megerőszakolnak egy nőt hát mert....ő akarta...stb.Na ezek az emberek az ösztönélet terén súlyosan sérültek....itt szerintem egy ilyen szinten sérült egyénnél egy vörösre festett száj is provokatív....Mindig az elkövető a bűnös akármilyen indokokat hoz fel,mert SÉRÜLT!!!!
84. e71af41436 (válaszként erre: 82. - Droma)
2007. okt. 4. 22:37
köszi kedves Droma!
83. Zizisicc (válaszként erre: 78. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:36
Hidd el, sokakat provokál, de sok gátlástalan fazon számára, és sajnos a társadalmi megítélés is kedvez ennek, egy nő megerőszakolása kisebb bűn, már-már erőfitogtatás, mint a betörés. Senki ne értsen félre! Nem a normálisan gondolkodó emberekről beszélek, ha nem a nem egészséges pszichikumu egyénekről.
82. Droma
2007. okt. 4. 22:34

Hát,persze! Annyi minden van,ami miatt a nő a "hibás".Lehet ezt is rákenni.Jajj,ugyan,hihetetlen,hogy valaki ezt tényleg komolyan gondolja.Remélem azt ilyen barmok akkor is azt gondolnák,ha velük történne,hogy az ő hibájuk volt!!!

Pfff.....

81. 0c97fbb607 (válaszként erre: 79. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:28
Higgadt vagyok:)
80. e71af41436 (válaszként erre: 77. - 0c97fbb607)
2007. okt. 4. 22:28
igazából nem értem mire is akarsz kilyukadni?
79. e71af41436 (válaszként erre: 77. - 0c97fbb607)
2007. okt. 4. 22:26
huuuu....ezt a vehemenciát... :)
2007. okt. 4. 22:25
a kirakatban lévő árú,nem provokálja az embert. legalábbis én még nem éreztem annak! :)
77. 0c97fbb607 (válaszként erre: 75. - E71af41436)
2007. okt. 4. 22:25

Egy kurvának is ugyanannyi joga van a saját testéhez,mint bárki másnak.Joga van dönteni és joga van meggondolnia magát.

A férfinak nincs joga magáévá tenni egy nőt,ha az, abba nem egyezik bele.

A férfiak és a nők többsége evvel érvel,de nem állja meg a helyét,mert akkor minden egyes visszautasításnak ez lehetne a vége.

De nem így van.Akik erőszakot követnek el,azokban már ott az agresszió,vagy mert már ők is elszenvedték valamikor,vagy épp túl primitívek ahoz,hogy végig gondolják mit cselekszenek.

Az ilyen emberek megteszik,ha provokálják őket ,ha nem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook