Nemi erőszak....vajon, tényleg mi nők vagyunk a hibásak, hogy bekövetkezik? (beszélgetés)
Van némi igazság abban, amit írsz, de könyörgöm, ez nem hatalmazhat(na) fel egy pasit sem arra, hogy erőszakkal elvegye azt, amit nem adnak önként.
Ilyen alapon a kirakatokból is ki lehetne lopni az árut, mert szem előtt van.
az jó :)
Szerintem ez a topik behalt egy időre, amig valaki elő nem bányássza legközelebb :)
Rendben van.
Bár ha van valamiről véleményem azt én igyekszem alátámasztani érvekkel,példákkal...stb.
A te válaszod olyan mintha azt mondtad volna ,mert csak!:)
Azért megtiszteltél a hozzászólásaiddal,figyelmeddel .
KÖSZ.
Ha meglopják az embert az utcán, akkor az a bűnös, aki táskát vitt magával? Szerintem nem. A nemi erőszaknál is az elkövető a bűnös.
A nő max elővigyázatos lehet, hogy nem megy éjszaka egyedül az utcán, visz magával gázspray-t, esetleg megtanul karatézni.
Szóval akkor te is úgy tartod van olyan amikor a nő a hibás,de nem kívánod elárúlni ,mikor.
Jó rendben.Talán valaki más.
De el ne menj!Miattam ne húzd ki!:)))
Szerintem valahol a nők a hibásak, de abban, hogy kialakult az a kép a nőkről ami van. Gondolok arra, hogy láttam egy laptop reklámot, amit egy félpucér nővel reklámoztak. Szinte csak tárgyak vagyunk idéző jelbe, a férfiak ilyen irányú kényeinek kitéve.
Remélem lejött a mondanivalóm.
s elitélem az erőszakot. Egy nem kihivó, sőt visszahúzódó nőt is érhet ilyen sérelem.Aki persze nem hibás.
:DDDD!Nos akkor ,ha már így kikeveredtünk ebből,akkor választ is kapok?
De nem siettetlek és ha nem akarod,akkor nem fogok ERŐSZAKOSKODNI:D
Tiszteletben tartom a döntésedet.:)
"Sajnos tényleg vannak olyan esetek ahol a nő a hibás"
A nemi erőszaknál a férfi nem a szexet igényli, hanem az agresszióját akarja levezetni. Ha a nő kihívóan öltözködött/viselkedett, azt a férfi gyakran ürügyként használja fel. De valójában nem ez az igazi ok.
Cáfoljon meg, aki akar :))
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!!
- Tényleg lelketlen tuskók vagyunk?
- Tényleg ilyenek vagyunk?!
- Hogyan tudhatom meg, hogy kisfiam allergiás-e a darázscsípésre pl.? És ha bekövetkezik a baj, akkor mi a teendő?
- Mit lehet tudni a toxoplazma fertőzés miatt bekövetkezett vetélésről? Lehet gyereket szülni?