Németországi családi pótlék (beszélgetés)
Szia . Nekünk előbb jött az utalás másnap a levél.
Sziasztok! Ma megkaptam a határozatot. Pozitívan bírálták el a kérelmet. Minden összeg részletesen le van írva, mikorra mennyi jár visszamenőleg. Olyan kérdésem lenne, hogy határozat kézhezvételétől nektek mikor utaltak?
Boldog anyák napját csajok 😊😊😊
Sziasztok tudnátok segíteni férjem átmenet tavaly egy másik céghez és azóta minden féle papírokat kérnek amiket teljesítünk most megint jött egy paksaméta újra töltsük ki a papírokat igazolás stb nincs még határozat írta is de 1 év után egy havit utalt de hogy ha nics határozat.
Szia . Én úgy tudom jár .
Sziasztok ha kinti munkanèlkülit kap a volt párom a családi munkanèlküli alatt is jár ?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni !Van e köztettek vagy ismerőseitek közt olyan aki nevelt gyermek után igényelt német családi pótlékot?
Köszönöm! Bízok benne azért, hogy elfogadják így is.
Nagyon Szépen Köszönöm!☺️
Nagyon Szépen Köszönöm! ☺️
Köszi lányok az infót. Szép napot nektek 😊😊😊
Ancikának igaza van: májusban fizetik, de nem a Kindergelddel együtt.
[link]
Úgy tudom, hogy - mint általában az állami ellátások - ez is a tárgyhónapot követő hónapban esedékes.
Májuba lesz számlán a bonus,annyi hogy nem egyszerre a kindergeld-del hanem után 1-2 nappal.
Akkor meglátjuk ha nem most áprilisban lesz számlán akkor majd májusban,pénz mindig jól jön.
Hallottam áprilisról is.. 🙄🙄
Elméletileg májusban utálják.
Sziasztok lányok😊A 150 eurós bónuszról ki mit tud? 😊Szép hétvégét 🙂🙂
Ere kérdésre én sem találtam választ de szerintem az előző havit kapod.
De örülök hogy neked is sikerült kindergeldet elintézned.
Postai úton küldj be mindent.én mindent postai úton küldtem be .és mindent einschreiben módon.
Nekem határozat után pár nappal kaptam meg pénzt Kinder bónuszt és fél évre visszamenőleg a kindergeldet is egyben.
Szerintem ma már valószínűleg rajta lesz számládon.
Szia.. Az a problémám már meg oldódott, szerencsére csak fél évemben került. Azt vettem észre minden ügyfélnél más és más az ügyintézés menete. De én a rendszeresre gondoltam. Az adott hónapba az a hónapi vagy az előző hónapi a Kindergeld.. Szép estét. 🙂
Szia beadástól számítva visszamenőleg 6 hónap. A miénket 2 évig húzták 1 gyerekre és 30 hónapot utaltak ki visszamenőleg
Szia mi minden hiánypótlást emailben küldtünk és el is fogadtak mindent. De emailben soha nem válaszolnak csak postai úton
Sziasztok! A Kindergeldet mindig az előző havit, vagy az aktuális hónapot küldik? Válaszokat előre is köszönöm. 🙂
Szia! Mintha nem is kapták volna meg. Értesítettek postai úton a hianypótlasról, pedig emailben küldtem.. 🙄🙄
Szia!
Hogy hogy? Ugyanúgy bekértek megint mindent, amit e-mailben megküldtél? Vagy az e-mail volt hiányos?
[link]
Itt találsz benne egy táblázatot. Az utalás függ a csp azonosítójának az utolsó számától, aszerint van a táblázat rendezve.
Köszönjük. Képzeld meg kaptam a határozatot, megállapították. Szerinted az összeget mikor utalják? Válaszodat előre is köszönöm. 😊Szép estét.
Szia! Javaslom inkább postai úton. Nekem hianypótlás volt az emailből.
További ajánlott fórumok: